Şehit Mustafa Yaman 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Manzara güzelmiş Zafer Abi... Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 İstanbul'a hafif yağdı geçti. 1 cm bilemedin 1,6 cm kar var yerde Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Manzara güzelmiş Zafer Abi... Servet abinin balkon 1, benim balkon 2 Üstüne tanımam Bana abi deme Mustafa. Hoca falan demem uçarım 1 Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Tamam Zafer... Yol üstü sayılır.. Bir çay içeriz artık o balkonda. Bunun üstüne bir de yağmur yağarsa Türkiye'nin 10 yıllık su ihtiyacı karşılanmış olur.. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Abi şu paraya kıyında çevre aydınlatmasını yakın yahu.Oralarda boşbi arsa yokmu zevkine kendime bi villa yapayım oraya fordclubtr olarak orda toplarınır mangal yakarız akşamları. Para mı kazanabiliyoruz biz Ahmet, memurum deyip de para kazanıyorum diyen adam yok bu memlekette. Sen villayı Ankara'ya yap buranın havası kirli. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Abi memur aglıyo mütahit aglıyo vahki bu ülkenin haline demekki bişey eksik ama halen kimse farkında degil abi.Abi Ankarada güzel yer kalmadı desek yeridir artık abi. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Zafer abi aslında bizler çok güzel paralar kazanıyoruz ama insan oglu doyumsuz elimizdekinin kıymetini bilemiyoruz bugün 2000 model focus aldıysak 1 ay sonra ulan niye 2005 model almadık diye hırslara kapılıyoruz .Şuan türkiyede çok lüks içerisinde yaşıyor adamın telefonunda kontürü yoktur ama 1,500tl lik telefon kullanıyor öle bi ülkedeyiz.Bugün karnımız doyduysa başımızı sokacak bi evimiz varsa binecek bi arabamız varsa zengin insanlarız.Şükretmeyi bilmiyoruz kısacası. Şükrediyoruz tabi, ama ben de doyumsuzum hakikaten, Şahin vardı ülen niye Doğan'a binmiyorum dedim, gittim, aldım 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Doğandan sonra rahatsın ama, aldın slx'i ötesi yok. Emmi'nin yolunda gideceğim de, Tofaş'ın yeniden üretime geçmesini bekliyorum. Bundan sonra alırsam ESP'lisini alırım Doğan MK4 istemem, MK3 olsun, ESP'li olsun Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Oda yetmezmiş gibi merceğe taktı kafayı,çok doyumsuzsun sende Zafer.. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Son 30 yıldır kar yağmayan Antalya Merkez'e şu an kar yağıyor.. Tabi yoğunlulu çok az olduğu için tutmayacağı kesin ama çok şaşırdım.. Sabaha kadar ayakta olacağım için 1 milim tutsa dahi resimleyeceğim.. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Yok kenarları ve otopark ta kar var.Bu sene kış iyi gidiyor. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 (düzenlendi) Arabamın hali.. Her tarafı kar kaplamış.. 29 Şubat 2012 tarihinde Mustafa Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Bakıyorum Ahmet. Sabah ilk işim camdan arabaya bakmak.. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Dün gece etkili olan kar yağışı nedeniyle bugün okullar ve kamuda çalışan hamile engelli,kronik rahasızlığı olanlar 1 gün süreyle izinli(Ankara Valiliği) Dün 4 te işyerinden çıktım.Aşti'ye gelene kadar sıkıntı olmadan ilerledik.Ancak yine burdan kulaklarını çınlatacağım vatandaşlar yüzünden trafik durdu resmen.Yolda kalanlar ve kaza yapanlar yüzünden,Aşti'den Öveçler'e tam 4 saatte varabildim.Bilmeyenler için söyleyeyim.Mesafe 6-7 km yi geçmez ve büyük kısmı 4 şeritli anayol.Dün resmen sinir krizleri geçirdim.Ancak kar lastiğinin önemini bir kez daha anladım.Hiç sorun yaşamadım çünkü.Bu arada lastiklerim michelin alpin serisi.Bu vesile ile, Sabah erkenden yola çıkayım dedim.Ara sokaklarda 40 cm kar vardı.Biraz mücadele sonunda bir kaç sokak ilerledim.Ancak hafif bir yokuşta kaldım.Sonra toplu taşıma kullanayım dedim.Erken olmasına rağmen duraklarda bekleyen çoktu.Pek fazla dolmuş otobüs sirkülasyonu da yoktu zaten.Geri döndüm,zincir takayım dedim.Sonra sağolsun Çankaya Belediyesi hızır gibi yetişti.Yolları küreyici ile açtı.Onun sayesinde güç bela Konya-Samsun yoluna çıktık.Hiç sorun yaşamadan ,akıcı bir trafikle Dışkapı'ya geldim.Akşama kesinlikle zincir takmak gerekli.Burdan yazsam faydası yok elbet,çünkü forum kullanıcılarımız bilinçli insanlar ama bir kez daha söylüyorum.Lütfen kar lastiği olmayanlar,,zincirsiz trafiğe çıkmayın. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Yurtdışında uygulama bu şekilde abi sen benden daha iyi bilirsin.Denetim yokki ülkemizde.Dün akşam tofaşın biri kalmış yolun ortasında patinaj yapıp duruyor.Kenara çekelimde geçelim dedim.Adamdan öyle bir tepki geldiki şaşırdım.Neymiş efendim biz eve gidecekmişiz.Kendisi orda tek kalacakmış.Hazır kalabalık varken anayola kadar itekleyin demezmi.Neyse Allahtan polis geldi halleder mevzuyu dedik.Vefalı Türk polisi ne dese iyidir.Arkadaşlar hadi bi el atın itelim şu arabayı.Yahu kardeşim önce bir bak bu arabada kış lastiği var mı yok mu?Arabada kar lastiği yok,stopları yanmıyor,zincir çekme halatı sormaya lüzum yok.Bi şekilde attık kenara geçtik gittik. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Çok hasar geliyor çoooooooooook Ekspertiz yapmaktan bıktım! Bakım malzemesi vermeyi özledim Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Ben şimdi günlük güneşlik havanın resmini koyacam buraya yine inanmayacaksınız Özellikle Gürsoy Hakan kardeşim Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Üzerinde yaz lastiği olan arabayla kazaya karıştın,çektin adamın lastiklerinin fotosunu tramere gönderdin.Bunu dikkate alırlar mı ülkemde!? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Karşı tarafın savunması Antalya ya gittim ben yola çıktığımda havalar sıcaktı dönüşte hava bozdu yoldamı değiştireyim lastikleri olursa Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Zincir'in nerde diye bi de ceza kestiririm Hem nerden dönüyor. Afyon-Ankara yolu kapalı Orada kazaya karışıyor işte Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Kışın aracımızda zincir takoz ve çekme halatını bulundurmamız zorunludur hala Karşı tarafın savunması Antalya ya gittim ben yola çıktığımda havalar sıcaktı dönüşte hava bozdu yoldamı değiştireyim lastikleri olursa İnanmaaaam Gökyüzü masmavi ve pırıl pırıl desem de mi inanmayıcın Yorum bağlantısı
Misafir 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Babamlar Haftaya çarşamba sabahı gelecekler izmirden... Acaba çıkmasalarmı ¿ Yoksa o zamana kadar açılırmı Gerçi pazara kadar yağış gösteriyo... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 12.29 itibari ile bizim 1400 rakımlı tepe Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Küçüklükten hatırlıyorum. Sivas' ta Cumartesi pazarı nın zalım bir yokuşu vardır. taa Türk-iş bloklarına kadar çıkan deli bir yokuş. malum zamane kışları o zaman kar buz daha fazla. arkadan itişli araçlar geri geri çıkardı o yokuşu kaç kere şahit olmuşumdur. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Valla ben arkadan itişin hikmeti ni hala çözebilmiş değilim. Yol tutuşun haricinde bir artısı yok sanırım. buna rağmen bir sürü eksisi var ve hala mersedes, bemeve arkadan itiş kullanıyor. Varmı başka hikmeti bu arkadan ittirmenin Yorum bağlantısı
Recommended Posts