İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ersen Tapan

12 km lik yolu 2saat 15 dakikada gelemeyerek tekrar eve geri döndüm ; zincirsiz kabak lastiklerle yola çıkanlar yüzünden şehir merkezi girişi tıkanmış :angry:

Polisler arabaları iterek yolu açmaya çalışıyorlardı..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

12 km lik yolu 2saat 15 dakikada gelemeyerek tekrar eve geri döndüm ; zincirsiz kabak lastiklerle yola çıkanlar yüzünden şehir merkezi girişi tıkanmış :angry:

Polisler arabaları iterek yolu açmaya çalışıyorlardı..

Zorunlu izin mi oldu o zaman.

Bizim burada kar va ama tutan yok.

Yorum bağlantısı
Akif Eren

Şuan Beşevler'de tipi şeklinde yağıyor, aman arkadaşlar araçlarımızı mecbur kalmadıkça çıkarmayalım.

Değer verdiğimiz araçlarımızı üzmeyelim :)

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

Evet araçları mümkün olmadıkca çıkarmayın akşam eve dönüş saatleri muhtemelen trafik çilesi olacak..

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Şu kabak lastikliler meydana çıkmaz ise bu sefer eve zamanında varırız.Neden ısrar ederlerki hiç anlamam.Neyi kanıtlamaya çalışıyorlar.Bence polisin sıkı denetimi gerekiyor.Gördüğüne cezayı kessin.Bıktık artık dönüş yolunda çileden.

Yorum bağlantısı
Akif Eren

Arkadaşlar yola çıkacaklara duyurulur şuan itibariyle konya yolu beşevler-keçiören istikameti tıkalı araçlar çok yavaş ilerliyor.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

İstanbul için sabahtan yoğun kar yağışı denmişti , az biraz yağdı ve bitti . Dahada yağmaz heralde .

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Arkadaşlar yola çıkacaklara duyurulur şuan itibariyle konya yolu beşevler-keçiören istikameti tıkalı araçlar çok yavaş ilerliyor.

Keçiören istikametine gideceklere Allah sabırlar versin.Bende dikmene çıkıcam ama en azından alternatif yollar var.Tabi yinede zor olacak.Çünkü hala yağmaya devam ediyor.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Zorunlu izin mi oldu o zaman.

Bizim burada kar va ama tutan yok.

Yok arabayı eve bırakıp metroyla geldim :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bende öylesine camdan dışarıya saf saf bakıp duruyordum.Hiç dışarı çıkmamıştım.Şimdi kapının önüne çıktım arabanın karını temizledim.Durum vahim gibi duruyor..Cemre düştü falan filan diye psikolojik olarak baharı getirmiştik ama gelmemiş :D Ama bu sefer bir akıllılık yapmayı düşünüyorum.19:00 da Çankaya da olmam gerekiyor bunun içinde 5-6 gibi yola çıkmam lazım ama çıkmayacağım çünkü geçen sefer 2 saatim yolda geçti.Şimdi tam 19:00 da çıkacağım.Trafiğin zorluğunu biz çekiyoruz sonra her taraf açılıyor :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

dmi kar var dedi bugün için istanbula ama halen göremedik tutan ede yağan bir şey

şişli mecidiyeköy temiz

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Az önce arabanın yanına indim üzerindeki karı kürümek için.. Arabayı buz kütlesi kaplamış..

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Akşam zorunlu olarak 17:00'de çıktım işten. Sıhhiye köprüsü üstünde dahi iki araç rampayı çıkamıyordu. 17:30'da hazine müsteşarlığının yanından eskişehir yoluna dahil oldum. Odtü kavşağında ramapada kayan körüklü otobüs ve eşlik eden bir kaç araç yüzünden Armada'dan trafik başladı. Bilkent köprüsünün altına kadar akıcı olan trafik, MGK'nın önünde 20km ile ilerlemeye başladı. Bu arada karşı şeritte Bilkent rampasında kayan bir körüklü aracın yaptığı kaza nedeni ile trafik kilitlenmişti. Köy hizmetlerinin önündeki 70km kameralarından sonra 50-60km hızla ile ilerlemeye başladık. Ta ki, zırhlı birlikler önündeki üst geçitteki trafiğe kadar. Sebep, Koru rampasında orta şeritte kalan kamyonun yavaşlattığı araçların da sağa sola kayarak, en sol şeritte ve en sağ şeritte zikzaglı geçişler bırakmasıydı. BAzıları prestij evlerinin önündeki alternatif çok dik rampayı kullanmaya çalıştılarsa da, ben şansımı deneyerek en sol şeritten Allah'ın da yardımı ile, biraz patinaj, biraz silkeleme yöntemi ile yoluma devam ettim. Sonrasında problem yoktu, yol karkıydı ama araç sayısı azaldığı için sorun yoktu. Bu kış çok kar yağdı ama en beklenilmeyen ve tutmayacağı düşünülen günde sol ayağım debriyaj üzerinde kasıldı diyebilirim. 18:30'da eve ulaştım fakat, 21km boyunca aracı 4. vitese geçirdiğim bölüm 1km'yi geçmemiştir. 1. ve 2. vitesle bugünü de çok şükür tamamlayarak eve ulaştık. Yüce Allah yolda olanlara yardım etsin. Şu an Kızılay'a belediye otobüsü evin önünden geçiyor. Yollar büyük ihtimalle açık demek. Yanlız Kızılay'dan dönen otobüsü görmedim daha:))

Saygılarımla.

Bu resimler de bugünün anısına.

Önde Mondeo var;)

20120228174113.jpg

20120228174106renamed28.jpg

20120228182623renamed20.jpg

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Anladığım kadarı ile Ankara'da tuz yok.

İki tane kar küreme ve tuzlama aracı bizim Yaşamkent Mah.'de dolanıyorlar fakat, geçtiğimiz sene tüm parsellere yol açtıkaları için yetişemiyorlar haliyle. Ana arterlerde ise trafiktan, tuzlama aracının girebileceği bir alan yoktu:) Şaka bir yana Ankara - Gölbaşı arasındaki Kepekli bölgesi trafiğe kapanmış diyordu az önce internette. YArın okullarla ilgili de bir açıklama halen gelmemiş. Ben şu anda evde kendimi Kartalkaya2da gibi hissediyorum. Tipi ile beraber kum gibi yağan bir kar var.Odadan resim koyardım fakat Erkan hep aynı yerden resim çekiyorum diye kızıyor :)

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Burda missler gibi bahar havası mevcut ne kar var ne de tipi :D

Arada bir yağmur yağıyor o kadar :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...