İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Yasin Karataş

Güzel paylaşım olmuş.Muş üzerindeykenmi çekildi?

Sanırım mavilikler keban yani Elazığ üzeri.Diğerleri de o çevre.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Kar buz soğuk böyle olur :D

Bu arabalardan hayır gelirmiki artık :unsure2:

Bu resim tarih itibari ile yalan :D

ben bu resmi bir kaç sene önce net te gezerken görmüştüm.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Bu resim tarih itibari ile yalan :D

ben bu resmi bir kaç sene önce net te gezerken görmüştüm.

Ertan abi duyduğuma göre yollar kapalı olunca Servet abi gelememiş, kurtarmışsın davıkları. :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

Bu fotoğrafları Sömestir dönüşü Uçaktan çektik.Tam başlığa göre fotoğraflar sanırım."Her yerde kar var"

Buda bizim okulun son hali ve oğlum :)

wSbvn.jpg

Kar leoparı. :D

Atkı berde de çok yakışmış.

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Kar leoparı. :D

Atkı berde de çok yakışmış.

Adam iki senedir Muş'ta ilk defa karla bu kadar haşır neşir oldu.Şaşkınlık içerisinde :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Maşallah Yasin hocam senin oğlanda kocamanmış. Ben seni bekar sanıyordum(çok genç görünüyorsun ya :) ) Allahım nazardan saklasın.

Oğlan kar yağdığından beri gündüzleri dışarı çıkmıyordu. Dün annesiyle dışarı çıkmışlar. "Anam gökyüzü masmavi. Gökyüzünü görmek ne güzelmiş yau. Özlemişim mavi gökyüzünü" demiş annesine.

Seninkide yakında toprak görmeyi özledim diyecek :)

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Maşallah Yasin hocam senin oğlanda kocamanmış. Ben seni bekar sanıyordum(çok genç görünüyorsun ya :) ) Allahım nazardan saklasın.

Oğlan kar yağdığından beri gündüzleri dışarı çıkmıyordu. Dün annesiyle dışarı çıkmışlar. "Anam gökyüzü masmavi. Gökyüzünü görmek ne güzelmiş yau. Özlemişim mavi gökyüzünü" demiş annesine.

Seninkide yakında toprak görmeyi özledim diyecek :)

Teşekkür ederim Mehmet hocam.Dediğin gibi böyle giderse o da bizde toprak görmeyi özleyeceğiz. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Hocam bizde burda kar özlüyoruz biliyomusun :(

Gönderelim hocam lafımı olur hepsini alın hatta.Uzun bir süre kar görmek istemiyorum :)

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Hocam bizde burda kar özlüyoruz biliyomusun :(

Yapacağımız ilk Muş toplantısına seni de bekleriz o zaman. ;) Kardan neler çektiğimiz anlarsın. :)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ertan abi duyduğuma göre yollar kapalı olunca Servet abi gelememiş, kurtarmışsın davıkları. :)

Tavıklar azcık daha gelişsin dedi :D

Şka bir yana gelmemesi daha iyi oldu servet in. Aslında evsahibi olarak her şartta misafir ederim onu ancak kendisi açısından bir sürü rezillik çekecekti. bereket versin emniyet göndermemiş. yoksa kafaya koymuştu yiyecekti tavıkları.

Güzel de bir program hazırlamıştım ona ancak kısmet başka sefere inşallah....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Adam iki senedir Muş'ta ilk defa karla bu kadar haşır neşir oldu.Şaşkınlık içerisinde :biggrin:

Benim ufalık ta ilk defa kar görünce nasoıl oynayacağını bilmedi, tekme falan atıyor kara. :D

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

3 gecedir -25 in üstüne çıkamıyoruz.. -30, -35 duruma göre... Bu sene karıyla, soğuğuyla sağlam kış oldu vesselam... Sanırım sürpriz olmazsa baharda çiftçinin yüzü gülecek... Toprak güzel besleniyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Tavıklar azcık daha gelişsin dedi :D

Şka bir yana gelmemesi daha iyi oldu servet in. Aslında evsahibi olarak her şartta misafir ederim onu ancak kendisi açısından bir sürü rezillik çekecekti. bereket versin emniyet göndermemiş. yoksa kafaya koymuştu yiyecekti tavıkları.

Güzel de bir program hazırlamıştım ona ancak kısmet başka sefere inşallah....

Bencillik edip dedim ki bensiz eğlenmesinler tavık yemesinler :) Şu dakkadan sonra dua'mı geri alıyorum artık gelebilir :D .

Az önce ayak bastım Sivas'a, Cam gibi şehir maşallah :)

3 gecedir -25 in üstüne çıkamıyoruz.. -30, -35 duruma göre... Bu sene karıyla, soğuğuyla sağlam kış oldu vesselam... Sanırım sürpriz olmazsa baharda çiftçinin yüzü gülecek... Toprak güzel besleniyor...

Antep'de yıllardır adam akıllı kar yağmazdı, bu yıl idare edecek kadar yağdı. Fıstık ucuzlayacak diye çok seviniyorum :fiuw:

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Bencillik edip dedim ki bensiz eğlenmesinler tavık yemesinler :) Şu dakkadan sonra dua'mı geri alıyorum artık gelebilir :D .

Antep'de yıllardır adam akıllı kar yağmazdı, bu yıl idare edecek kadar yağdı. Fıstık ucuzlayacak diye çok seviniyorum :fiuw:

Mahsul kaliteli çıksın hep beraber sevinelim Semih :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Mahsul kaliteli çıksın hep beraber sevinelim Semih :)

Tatlı eşliğinde 59.Sivas buluşmasını gerçekleştirmek lazım :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Tatlı eşliğinde 59.Sivas buluşmasını gerçekleştirmek lazım :good1:

Havaların vicdanı bi yerine gelsin güzel olur elbette... :)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Semih bir kaç arkadaş daha varmış gelecek olan güzel bir toplantı olacaktı ancak kısmet değilmiş artık havaların birazcık ısınmasını bekliyeceğiz. Bu arada sivas a gleir gelmez şöyle deriiin bir nefes çekip -23 dereceyi bir doldursaydın ciğerlerine :D

Fıstık ve baklava ne de güzel yakışıyor birbirlerine :D. bu aşkı midemizde evlendirmek lazım semihcim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...