Ercan Çakır 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 köy okullarındaki öğrenciler , şehir merkezinden köye gitmeye çalışan öğretmenlerin, güvenlik güçlerinin , çalışanların allah yardımcıları olsun. dün 16.30 sularında şirketten çıktık , otobüs bekledim çetin emeç üzerinde ancak yoktu , abim sağolsun konya yolundan gelip kuzenimi almış iş yerinden sonrada beni aradı konya yolundan aldı. beni aradığında gazi hastanesinin önündeymiş saat 5 sularıydı , beni aldığı 6.30 sularıydı. sonra zincirini taktık birlikte , yol üzerinde migrosta kısa bir mola verdik trafik rahatlayınca çıkarız diyerek.8.30 gibi çıktık migros'tan yollar tenhalaşmıştı yavaş yavaş evimizin yolunu tuttuk. bu badireyide atlattık çok şükür darısı bundan sonrakilere.. bu arada zinciri olmayan , lastikleri uygun olmayan sürücüler hem kendilerini hem yoldaki diğer araçları yine rezil ettiler.. (kıssadan hisse) Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Ercan abi dün inşaattan çıktım 4 gibi yollar acayip buzluydu baya ama zincir filan takmadan geldim mamak ın o tepelerinden geçtim zaten zincirde yoktu. Ahmetim sana kar lastiği aldırdığımıza dua edelim biz allaha emanetiz elden başka birşey gelmiyor. çok şükür sağ salim gitmiş evine kardeşim Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Dün akşam saatlerine kadar önemsemediğim kar yüzünden , yollar tutmuştu . Sabah kalktım , heryer bembeyaz Allahtan toplu ulaşıma yakınız , kapalı otoparkımızda var , 2 gündür uykuda accord sıcak sıcak Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 (düzenlendi) Dün akşam 17:20 de yola çıktım cinnah caddesine 19:40 itibari ile vardım.Bilseydim hiç gitmezdim.Protokolden inerken kaymış 21 araç saydım.6 tane de belediye otobüsü.. Bu arada yazmayı unutmuşum K.esattan cinnaha gitmek bu şekilde işkence oldu.Sağolsun bir de Cumhurbaşkanımız bekletti bizi 30 dakika kadar.. 10 Şubat 2012 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Dün Ankara için kötü bir geceydi.Şuan yine inceden yağıyor.Umarım bugünde aynı çileyi çekmeyiz.Şu yaz lastikleri ile yokuşlu yollara giripte ısrarla çıkmaya çalışanların yanaklarından öpüyorum. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Yok abi mersedesi sattı babam benim focus la Antalyaya gitti bende dün corsa vardı kış lastikleri var bunda.Lastik almadım zaten kışlık lastik vardı depoda onları taktırmıştım.Abi işin sırrı 3 gulfü bi elham okuyosun arabayı çalıştırıyon bas gaza korkma dahada. Enson toplu taşıma araçına bindigimde sanırım bi 2 sene oldu.Abi sıcakta yatsın diyemi aldın yahu arabayı. Evet kardeşim , sıcakta yatsın diye aldım . Karlı havalarda yollarda neler çektiğimiz belli , ben normal hava şartlarına göre donatsam da aracımı önümdeki yaz lastiğiyle yola çıkacaksa hiç çıkarmıyım yatsın daha iyi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 bugün evde bıraktım aracımı kış lastiğim yok birincisi, ikincisi ise kar tecrübem yok ne gerek var kendime ve millete eziyet çektirmenin. Bu havada yiğitlik yapmak akıl işi değil.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Hala yağıyor. bahçemin 1.20 yüksekliğindeki duvarı kardan kayboldu Yorum bağlantısı
Emre Keskin 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Dün ben de işten erken çıktım lastiklerimde kışlık fakat kırkkonaklar rampa çıkışında kalan araçlar yüzünden duran aracımı kaldırnak epey zordu. Araç patinaja düştüğünde anti patinaj gazı kesiyor ve hareket edemiyordum. Ben de DSC yi kapattım araç hareket ettikten sonra sistemi tekrar açarak yola devam ettim. Sanırım karlı havalarda en azından ilk kalkışlarda rampalarda sistem kapatmak daha mantıklı gibi. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Aracı patinaj a düşürmeden kalkabilmek en iyisi düşük gaz la.. Ancak patinaj çekip yırta yırta çıkmak icab ediyorsa sistemi kapatmak şart lakin hareketten sonra derhal geri açmak kaydı ile... Yorum bağlantısı
Emre Keskin 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Aracı patinaj a düşürmeden kalkabilmek en iyisi düşük gaz la.. Ancak patinaj çekip yırta yırta çıkmak icab ediyorsa sistemi kapatmak şart lakin hareketten sonra derhal geri açmak kaydı ile... Aynen öyle dediğin gibi. Ben de öyle yaptım zaten. Ancak dediğim rampa çok dikti ve o rampada duran bir aracı buzlu zeminde patinaj yapmadan kaldırmak için çok çaba sarfettim fakat olmadı işte Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Ayaz geliyor ayaz Ercan abi. Bu güneş hayırlı değil Yorum bağlantısı
Emre Keskin 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Bugün için gece sıcaklığı pardon soğukluğu -12 derece. Pazartesi salı tekrar kar.... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Aynen öyle dediğin gibi. Ben de öyle yaptım zaten. Ancak dediğim rampa çok dikti ve o rampada duran bir aracı buzlu zeminde patinaj yapmadan kaldırmak için çok çaba sarfettim fakat olmadı işte Kırkkonaklarda ki hangi rampa... Yorum bağlantısı
Emre Keskin 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Kırkkonaklarda ki hangi rampa... GOP tarafından gelip Nato yoluna dereyatağından yukarı çıkan yol. Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 pazar +4 derece branc mı gitsek mustafa hava sıcak olacak :D :D inşaalllaahhhh ,adaşımın bal damlıyor ağzından bal Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 pazar +4 derece branc mı gitsek mustafa hava sıcak olacak :D :D adaşım sen nedersin eymirde buz üstünde +4 derece :D Pazar günü olabilir aslın da Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 İzmir böyle. Uploaded with ImageShack.us Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Sabahki dehşet verici havanın ardından miss gibi güneş açtı gökyüzünün mavisi ve güneş ışınları kar la birleşince insanın gözünü alıyor. Ana yollarda biriken yaklaşık 30 cm lik kar da yavaş yavaş eriyor. Yanlız bu güneş -30, -35 lerin habercisi.... Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Günlük güneşlik havanın ardından ayaz başladı burda. Yine üşüyeceğiz fazlasıyla. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Öveçlerde ara sokaklar beyazladı.Zaten tam açılmamıştı.Şuan yağmaya devam ediyor. Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Bu fotoğrafları Sömestir dönüşü Uçaktan çektik.Tam başlığa göre fotoğraflar sanırım."Her yerde kar var" Buda bizim okulun son hali ve oğlum 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Güzel paylaşım olmuş.Muş üzerindeykenmi çekildi? Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 bizim başlığa ne olmuş ne güzel takılıyorduk ormantik ormantik.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts