İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Pınar

Ya Ercan Atalay,kış başında çektiğin fotoları copy paste edip koyuyosun sürekli buralara. :fiuw: kar filan yok Ankara'da .

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
(düzenlendi)

Kardeşim muşta asker, Dün telefonla konuştuk Siz oraya karmı diyorsunuz diyo :) Gelde burda gör ,kar'ın anlamını öğrenirsiniz diyodu :)

Birde Rusya 'ya gidin karın anlamını orda görün.Di mi Çakırım Ercanım.Öz Memleketim.

tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ercan Çakır
:D hangi anlamı çıkartmak istersen o çıkar mehmet, beraber çıkartalım hatta :spiteful::D puahahahhah
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
(düzenlendi)

Ercan abi şimdi elinde fotoğraf makinası değişik açılardan fotoğraf çekip bize ıspatlamaya gitmiştir.Abi sende hiç oturduğun yerden kalkmıyon heralde.hep aynı manzara hep aynı manzara.

Ya Ercan Atalay,kış başında çektiğin fotoları copy paste edip koyuyosun sürekli buralara. :fiuw: kar filan yok Ankara'da .

:D hangi anlamı çıkartmak istersen o çıkar mehmet, beraber çıkartalım hatta :spiteful::D puahahahhah

Karlar düşer ;Düşer Düşer ağlarım..Çok güzel karlar ..

tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Dışkapıdada yağmaya başladığına göre,oran sitesinde 5 cm olmuştur.

kesinlikle yeni çekildi fotolar inanmıyorsan gel oran sitesine hala yağıyor deli gibi :bambam:

ispatı için inanmayanları oran sitesi ne bekliyorum

abi şaka yahu şaka.iş stresini alayım dedim.

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır
(düzenlendi)

mehmet o bir "ofli" :D

adaşım abi saygılarrr:)

tarihinde Ercan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

bence bu sene kar artık baydı, yeter ankara da istemiyoruz artık.

edit: harf düzeltmesi.

tarihinde Mustafa Koçak2 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bizim bura da ana cadde bile kapanmaya başladı. Bir saat daha böyle yağarsa iş bitti. :D

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

şimdi baktım caddeye tutmaya başlamış dikmende:(

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Hazır dikmendeyken şu bizim evin önlerini ,park yerini bi kürekle alsan.Akşam eve gelince sıkıntı olmasın şimdi.Hadi be Ercanım.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Çankaya da feci kar varmış..Taksici kuzenim var.Orayla bağlantımız kesildi diyor :D

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

Hazır dikmendeyken şu bizim evin önlerini ,park yerini bi kürekle alsan.Akşam eve gelince sıkıntı olmasın şimdi.Hadi be Ercanım.

sana kurban olsun mehmetim ama durmadan yağıyor ben alıcam o dolduracak , ben alacam o dolduracak.

Not: akşam dikmene gelebilirsen tabi :spiteful: (ankara'nın dikmeni yanii :D)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

sana kurban olsun mehmetim ama durmadan yağıyor ben alıcam o dolduracak , ben alacam o dolduracak.

Not: akşam dikmene gelebilirsen tabi :spiteful: (ankara'nın dikmeni yanii :D)

Sorma ya 3 gündür arabayı çıkarmıyordum dersanem var diye.Bugün çıkarttık şansa bak.Neyseki mişlen alpinler var.

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

mehmet 2. cadde kitlenmiş diyorlar 4. caddede trafik yoğunmuş , dikkat et gelirken , sende var kar lastiği ama millet öyle değilki

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

4.cü cadde tıkalıysa işimiz zor..Olmadı çekerim bi yere atlarım dolmuşa geçer giderim. :yes:

Yorum bağlantısı
Ali Eren

RPYYo.jpg

Aslında geçen hafta arabanın üstünde yaklaşık 15-20cm kar varken sticker fotoğrafı çekmiştim ama hafıza kartına virüs bulaştığı için silmek zorunda kaldım.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Ali hocam okulun içindemi lojman.

Evet aynı bahçede, o görünen binalar öğrencilerin kaldığı pansiyonlar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Keşke Maraş'a da yağsa güzel. Bir kaç kez yağdı ama kesmedi bizi. Ben Ankara'dan alışmışım yağdımı günlerce yerden kalkmayan kara.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

genelde sabahın sekizinde söylerler, tam giyinp kapıdan çıkmışken, hatta çıkıp yollarda kalmışken....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

genelde sabahın sekizinde söylerler, tam giyinp kapıdan çıkmışken, hatta çıkıp yollarda kalmışken....

ben öğrenciyken genelde ikinci derste tatil olur eve dönerdik.

buna 87 kışı dahil.

Yorum bağlantısı
Batın Kırat
(düzenlendi)

askeri tesisler sivillere açıldı herhalde onlardan faydalanılamazmı? nevşehir merkezde kale otel var ask. ordu evi. yine ürgüpte ask. şubesinin küçük de olsa pansiyonu yada demiryollarının, dsi 'nin misafirhanesi bunlardan yararlanılabilir mi?

tarihinde Batın Kırat tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Batın Kırat

ben öğrenciyken genelde ikinci derste tatil olur eve dönerdik.

buna 87 kışı dahil.

demek eskiden çok kar yağmıyormuş okulların tatil olabilmesi için. :D

Yorum bağlantısı

İki gün izinliyim diyerek, bugün sinemaya gittim. Kentpark AVM'de sinemadan çıktık ki anaons veriyorlar, alışveriş merkezimiz 19:00'da kapanacak diye. Durumun vehametini anladık tabi daha dışarı çıkmadan. Önce bir Aşti yoluna çıktım fakat, Anadolu bulvarı ayrımında ilerisi tıkalı olunca aşağı Anadolu Bulvarı'na inip, Odtü'den Eskişehir Yolu'na çıkıp, Dikimevi'ne gitme planım bana 1 saat 45 dakikaya maloldu. Yol ayrımları trafiği kilitlemişti. Yolların daha kötü halini gördüm fakat, mesai çıkışı olması nedeni ile 18:20'de trafik kilit durumdaydı. Petlaslar yine fena iş çıkartmadı. Dönüşte ise trafik rahatlamıştı fakat yol bu sefer kürülmüş karın bıraktığı ince buz tabakasının üstüne yeniden kar yağdığı için çok iyi durumda değildi. Allah'a şükür, sağ salim, tehlike atlatmadan, evimize ulaştık. Bir izin günümüz de böylece macera ile kapanmış oldu. Yolda kalan çok araç vardı. İhtiyatlı gitmek adına 4 şeritli yolun soldan üçüncü şeridinde 50km hızla gidenler, arkadan gelenlerin kaygan yolda şerit değiştirmesine, dolayısıyla risk almalarına neden oluyorlar. Kışın araba kullanmak ile yazın araba kullanmak arasındaki farkı algılamayan çok iyi şöförler nedeni ile kornalı/selektörlü diyaloglarımız bir hayli boldu bugün:))

Saygılarımla.

Kurtuluş Kavşağı'ndan SIhhiye yönü, Sağ taraf itfaiye

20120209202901.jpg

Eskişehir Yolu Hız kameraları yakını, istikamet Yaşamkent

20120209205306.jpg

Rampa çıkmamak için tercih ettiğim arayollardan biri, Konutkent1

20120209205931.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...