Ercan Çakır 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 çok geçmiş olsun kardeş aman dikkat et kendine Sivas’ta kar yağışı ve tipinin etkisiyle Kayseri yolu üzerinde görüş mesafesi sıfıra düşünce yaklaşık 15 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Otobüs, kamyon, otomobil, kamyonet gibi araçların karıştığı kazada yaralılara müdahale için gelen sağlık ekibi araçlarına da duramayan bir TIR çarptı. Zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı. yapma bee allahım yardım etsin Abi nazar degdi karşı binada bi kızla konuşuyodum dedi iyi çalışıyonuz neyse pencereyi o kapattı bi baktım yerdeyim.Ama ne sövdüm :rolleyes:Emmi amcadan izin istiyom forum için yok filan yazar. bir kar lastiği daha Yorum bağlantısı
Anıl Aslan 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Ben ilk baharda Çağlar ve Servet'i bindireceğim.. Oradan da aşk vadisine geçeriz... Peki Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Artık kar yağmasın diyorum başkada bi şey demiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 (düzenlendi) Artık kar yağmasın diyorum başkada bi şey demiyorum. yağması sorun değilde ayaza çekince kötü oluyor. Allah evsiz barksızlara yardım etsin. 7 Şubat 2012 tarihinde Mustafa Koçak2 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2012 Yazar Paylaş 7 Şubat 2012 Akşam vakti öyle bir başladı ki.. bir anda 10 santim oldu... Sonra kesildi.. hava yumuşak.. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Öğlen burda da başladı dedim böyle yağarsa akşama doldurur.Ama hava yumuşadı.Şu an +3 derece filan. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Sabah Merkezde birşey yoktu ama Havaalanına yaklaştıkça yollar karla kaplandı. Kar küreme aracı 2 adet çalışıyordu. Hatta birinin tuzları üzerimize epey geldi. Uçak ta geceden pistte kalmış, her tarafı kardı. Alkolle güzelce yıkadılar. Akşam dönüşte ise, apronlara kar biriktiği için 10dk uçkta körüğe yanaşmak için temizliği bekledik. Yol çok ıslaktı ama kar yoktu. Tabi gene benim farlar iptal oldu. Bu farlara su kaydırıcı sürsem, çamuru da kaydırır mı acaba? Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Akşam vakti öyle bir başladı ki.. bir anda 10 santim oldu... Sonra kesildi.. hava yumuşak.. Muradına erdin mi ? Buralardan biraz önce aldığım bir iki ufak kare... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2012 Yazar Paylaş 7 Şubat 2012 Yol çok ıslaktı ama kar yoktu. Tabi gene benim farlar iptal oldu. Bu farlara su kaydırıcı sürsem, çamuru da kaydırır mı acaba? Mutlaka işe yarar, ben sürerim ara sıra.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Şuan Beylikdüzündede karla karışık yağmur yağıyor, yarın işe gideceklerin Allah yardımcısı olsun. Yorum bağlantısı
Ali Eren 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Öğleden beri kar yağışı devam ediyor. Öğrencilerimi özledim ama birçok köyün yolu kapalı. Bu hafta sonuna kadar ancak toplanırlar herhalde. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Hava çok sakin. Korkuyorum bu sessizlikten bir fırtına kopacak diye Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Hava çok sakin. Korkuyorum bu sessizlikten bir fırtına kopacak diye fırtına önceki sessizlik hee Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2012 Yazar Paylaş 8 Şubat 2012 geçen hafta ki karda balkonumuz... Hay maşallah.. gören de bu balkonu Erzurum'da zannedecek Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Serkan abi eve giderken beni al abi Yenimahalleye salı ver 18:30 mesai bitimi sanırım araba kalacak burada. Yenimahalle ye nereye abi? Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Sabah gelirken yerler cam gibiydi , hem kaldırımlar hem yollar.. kırıklara çıkıklara kazalara davetiye Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 hafta sonu burada hava fena değil , kahvaltıyı göksu parkındamı yapsam acaba (şaka şaka hava tahmini +1 - (-10)) gösteriyor ) Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Kar başladı, güzel yağıyor. Burda da başladı yağmaya hem de çok fena. Okullar iki gün tatil. Köy yolları kapalı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2012 Yazar Paylaş 9 Şubat 2012 Senin ora için kar uyarısı vardı Ali Hocam. Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Senin ora için kar uyarısı vardı Ali Hocam. Evet abi, kar uyarısı vardı. Tatil dünden belli oldu. Bu arada Oğuzhan Demir Dün Muş'tan geçecekti ama görüşemeyecektik. Dün Bingöl'de yattılar. Bugün sabah görüşürüz dedik ama benim yollar çok kötü gidemedim, bahara erteledik. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Sanırım okullar iki gün tatil edildi.Dün akşam radyoda dinledim.Çok çetin bir kış geçiriyoruz. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Kardeşim muşta asker, Dün telefonla konuştuk Siz oraya karmı diyorsunuz diyo Gelde burda gör ,kar'ın anlamını öğrenirsiniz diyodu Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Kardeşim muşta asker, Dün telefonla konuştuk Siz oraya karmı diyorsunuz diyo Gelde burda gör ,kar'ın anlamını öğrenirsiniz diyodu allah yardımcısı olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts