Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2012 Yazar Paylaş 6 Şubat 2012 Kar mar yok, günlük güneşlik.. Ama gece buz yapmış galiba, Sabah gelirken gördüm, Ürgüp yolundaki aydınlatma direklerinin birisi yerde yatıyordu.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Şubat 2012 Paylaş 6 Şubat 2012 Bu başlık garip geliyor bana. Düzenlesek ya. Virgülden sonrası ama. Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 6 Şubat 2012 Paylaş 6 Şubat 2012 Bu başlık garip geliyor bana. Düzenlesek ya. Virgülden sonrası ama. hocam romantizim ruhun gıdası , oda lazım dimi ege ve akdeniz bölgesi hariç yarın sulu kar perşembe cuma yoğun kar geliyor Kaynak:meteoroloji resmi websitesi adaşım ege'ye doğru uzansak , ne güzeldir şimdi oralar , bende gördüm meteorolojinin sitesinden ,benimde tahminim 2 hafta daha gider böyle sonra güzelleşir hava.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Şubat 2012 Paylaş 6 Şubat 2012 hocam romantizim ruhun gıdası , oda lazım dimi Orası öyle tabi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 6 Şubat 2012 Paylaş 6 Şubat 2012 ege ve akdeniz bölgesi hariç yarın sulu kar perşembe cuma yoğun kar geliyor Kaynak:meteoroloji resmi websitesi Artık yeter kar filan bıktık ya..Havalar açsada yıkatsak arabamızı.Gerçi yarın benim şarjlı oto süpürgem geliyor.Her daim siler süpürürüm artık. :D Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2012 Paylaş 6 Şubat 2012 Artık yeter kar filan bıktık ya..Havalar açsada yıkatsak arabamızı.Gerçi yarın benim şarjlı oto süpürgem geliyor.Her daim siler süpürürüm artık. :D Ooo hayırlı olsun... içini hallettin sayılırda dışı ne olacak Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Artık yeter kar filan bıktık ya..Havalar açsada yıkatsak arabamızı.Gerçi yarın benim şarjlı oto süpürgem geliyor.Her daim siler süpürürüm artık. :D mehmet bende yeni bir ürün aldım malum siteden , altında sabun haznesi var önce sabunlu yıkıyorsun sonra normale çevirip duruluyorsun , bayada basınçlı oluyor istersen , balkonda denedim harika , havalar ısınır ısınmaz bir deneyeceğim Dün gece dikmende geldim yerler sabun gibi olmuş konya yolu filan berbattı.Havalar ısınsın artık sıkıldık. dün akşamdan belliydi ama ahmet buz gibiydi hava , bugünde kar yağıyor dikmende.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Tamam havalar ısınıca yanındayım.Sen yeterki iste,ben ve aracım her daim hizmetindeyiz.Zaten çok kirlendi bu kış.Ben içeriyi süpürürken sen dışardan girişirsin. mehmet bende yeni bir ürün aldım malum siteden , altında sabun haznesi var önce sabunlu yıkıyorsun sonra normale çevirip duruluyorsun , bayada basınçlı oluyor istersen , balkonda denedim harika , havalar ısınır ısınmaz bir deneyeceğim Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Tamam havalar ısınıca yanındayım.Sen yeterki iste,ben ve aracım her daim hizmetindeyiz.Zaten çok kirlendi bu kış.Ben içeriyi süpürürken sen dışardan girişirsin. ben ve yıkama tapancam da hazırız , her daim Abi bende kenarda çay sigara içip bekleyimmi gel tabi ahmet kardeşim , çay , kahve ne istesen Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 başımızın üstünde yeriniz var hocam bu arada yeri gelmişken aldığım ürün şöyle birşey : link Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Sana 15 m2 bi yer ayarlarız .1 masa 2 sandalye duvara pirelli takvimi,birde ufo aldıkmı tamamdır.Damping,iç dış 10 tl. Yarısını alırım ama. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Hala heryerde kar var, her yer buz, donuyoruz....ve hala yağıyor, Bu gergin ortama bu romantik başlık uymamış arkadaş değiştirilmesini talep ediyorum hüzeyin hocam gibi Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 İzmir yağmurlu. bu arada yeri gelmişken aldığım ürün şöyle birşey : link Benim de alasım geldi. Siz kullanın eğer yorumlarınız olumlu olursa siparişi vereyim. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 İzmir yağmurlu. Benim de alasım geldi. Siz kullanın eğer yorumlarınız olumlu olursa siparişi vereyim. bana eşantiyon olarak geldi, bir iki kez kullandım çok beğenmedim. benim evde kullandığım boş akuatak 100 var kendisinden çok memnunum 1 Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 araba üzerinde denemedim daha hasan , dener denemez yazarım, işe yarayacağa benziyor , malzemesi falanda kaliteli.. kısa bir denemem oldu lavaboda denedin kısa bir hortum parçasıla , bataryayı az birşey açtım çıkış basıncı gayet güzeldi , dahada açsam ne olurdu bilemiyorum, birde sabunluk kısımı boşken denedim o sabunluk kısmına su doluyor önce, sonrada o sabunluk kısmı içinde karışım gerçekleştiriyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Yaz gelincede başlık değişir.Yanıyoruz dostlar,kış gelsede tekrar buz tutsak. Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 (düzenlendi) o ne olaki "akuatak 100" ? 7 Şubat 2012 tarihinde Ercan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 başımızın üstünde yeriniz var hocam bu arada yeri gelmişken aldığım ürün şöyle birşey : link ya bu ürün bizim süpürgedende tırt çıktı. Aman basıncı fazla açayım deme,sonra göçük düzeltmeci tavsiyesi olan varmı diye gezinir durursun bak. :D Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 o ne olaki "akuatak 100" ? Ev tipi basınçlı yıkama makinesi. Elektrik süpürgesi kadar. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 ben ve yıkama tapancam da hazırız , her daim gel tabi ahmet kardeşim , çay , kahve ne istesen ne zaman nerde :) Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Ev tipi basınçlı yıkama makinesi. Elektrik süpürgesi kadar. aman abi bende olsa o makina bende bakmam yüzüne tapanca neymiş bireysel tapancalanmaya hayır ne zaman nerde :) yer zaman bizim için önemli değil mustafam bu muhabbetin sonu acity'de can'ın yanında biter , tabancada süpürgede yalan olur:) Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 işin içine acity ve Can Abi karışıyorsa o muhabbette bende varım. Bu arada verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Sabah 7,20 suları ile Sivas-Erzincan karayolu şimdi tipi ile birlikte yağıyor.... 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Sabah 7,20 suları ile Sivas-Erzincan karayolu şimdi tipi ile birlikte yağıyor.... Yine mi abi ya.. haftasonu geleceğim ve hala kar kış var.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts