İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Murat Ersel Çevik

Abi ben bilmem siz aranızda konuşun anlaşın. :p:D

Ahmet cim sen en son sopayı ne zaman yedin.

Murat Hocam la beni getirtme oraya. :bambam::bambam2::bambam3::elisopali::boks:

Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç

arabamı yağmalamışlar :D

fotoraf0617.jpg

Abi ne kötü görüntü olmuş Cavit ağamın resminden sonra :) hiç estetik değil. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Güvenlik kamerası yok mu yakınlar da? :D

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Bu sabah Muğla'da karla uyandı.. Resimden sonra şiddetini biraz daha arttırdı ama o zaman çekemedim..

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

İzmir böyle. :) Hafif yağıyordu şimdi şiddetini biraz arttırdı. Ufaktan kaza da yaptık ya olsun artık. :) Allah cümlemizi kazadan beladan korusun. :)

Geçmiş olsun abi.. Umarım fazla hasar yoktur.. Burayada kar yağınca bende kaza atlattım.. Buranın apçileri çoktur kavşakta yanlamaya başlayınca biri kontrolü kaybedip bana çarpıyordu.. Allahtan arkada araç yoktu geri gidip kurtardım.. Allah hepimizi kazadan uzak tutsun..

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Amin Sercan. :) Çok şükür büyük birşey yok. Arabanın konusuna ekledim fotoğrafları. Allah beterinden saklasın. :)

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Yıllardan sonra Muğla ' da kar başladı. :):D

Sercan sizin orada daha fazla herhalde. Merkeze 45 dk önce başladı yağmaya. :)

Erken saalerde başladı yalnız şimdi yağmur var erdi gitti bütün kar :(

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Seni de Allah korumuş. Geçmiş olsun. :):nazar:

Sağol abi farketmeseydim akşama haberlerde görürdünüz artık şahincilere araba kullanmayı öğretirken :D

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Abi ne kötü görüntü olmuş Cavit ağamın resminden sonra :) hiç estetik değil. :fiuw:

Adı üstünde adam ağa, biz ırgatız :p

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Bursa'da kar yine başladı. Şuan sokakta kar kalınlığı 0.5 cm ama soğuktan dolayı düşen kar erimiyor ve yerler bembeyaz. Nofrost gibi :)

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Haha . :D Allah korusun Hacı boşver dalaşma kimseye. :)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Bursa'da kar yine başladı. Şuan sokakta kar kalınlığı 0.5 cm ama soğuktan dolayı düşen kar erimiyor ve yerler bembeyaz. Nofrost gibi :)

Ne güzel hiç bir şey bozulmaz ve kokmaz. :D:bravo:

Yorum bağlantısı
Önder Boran

Daha eskisi erimeden yeniden kar başladı.Şu an Eryaman'da yağıyor.Meteorolojie göre sabaha kadar sürecekmiş. :brr:

Yorum bağlantısı

Yenimahallenin neresi hocam.

Güzelevlerdeyim. Mahallenin ismi sakat allah muhafaza formu izlemeye alırlar :D "Ergenekon"

Yorum bağlantısı

Bende demetevlerdeyim abi.Bi akşam yenimahalle ekibi toplanalım abi ya 4 5 kişi varız aşşagı yukarı.

Olur uygun zamanda yapabiliriz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...