Ercan Çakır 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 valla ne yalan söyleyeyim ankara'ya kar yağışını çok yakıştırırdım ama istanbul'lada ayrı bir yakışmış .... bembeyaz gelinlik giydirmişler sanki... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 Doğal tasarım, 2013 model Focus..Ağaya özel.. kim taktı bu ters lastikleri Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 Buyruun abi bu neresi ne kadar kaldı araç orada da üzeri böyle kapandı Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 Arka sol ters takılmış ağam, bilginize:) kim taktı bu ters lastikleri İki gıdım yerden onumu gördünüz arkadaş ya, bi sebep varki öyle takılmış hiçmi Ar-ge yapmayalım yani ya hayret bişi.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 İki gıdım yerden onumu gördünüz arkadaş ya, bi sebep varki öyle takılmış hiçmi Ar-ge yapmayalım yani ya hayret bişi.. Haa tabi anlayamadık. Arka arka giderken arka tekerler çekiş sağlıyordu demi Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 Haber yaptığını sanan Mynet ; Müjde kar gidiyor diye haber yapmış. Mevla akıl fikir versin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 Sabah benim araba Gaza geçmedi iyimi -20 dereceydi. bu sıcaklıklarda, motora yazık, zaten gaz ısınmazsa, motora yolllanamaz Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Akşam 11 civarlarındaki sıcaklık; Şu an itibariyle kesinlikle -30 dan daha soğuk muhtemelen -35 felan... nefes alınmıyor neredeyse dışarıda Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Hemde 3 silindir 1,2 TDI Bluemotion, dışarıda kalan araca şimdilik sabah ikinci kez marşa basmadık... nie korkuon mu mazottan Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 İzmir böyle. Hafif yağıyordu şimdi şiddetini biraz arttırdı. Ufaktan kaza da yaptık ya olsun artık. Allah cümlemizi kazadan beladan korusun. Uploaded with ImageShack.us Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Bir kez park ettim oraya hizmeti beğenmedim birazda diğer yerlere göre pahalı bir daha tövbe... İÜ Yabancı Dillerin orada beleş yer bulamazsam Müftülüğe bırakıyorum aracı, zorda kalırsam da belediyenin hizmet binasının yanındaki büyük katlı otoparka bırakıyorum yani alternatif bol ama duruma göre 5-10 dk'lık yürüme mesafesi doğabiliyor. Aşağıdaki face linkindeki video da kış manzaralarından... Sonlarda bir atv çıkıyor şahane arkadaş her gün beylikdüzünden eminönüne geliyor Allah kolaylık versin http://www.facebook....&type=2 Ben olaydan sonra bıraktım orayı.Küçükpazar'da deponun oraya çekiyorum,hemde beleş Gerçi kediler ,kuşlar sağolsun otopark parası kadar yıkama ücreti ödetiyorlar Yolumuz uzun evet,kaderimiz bu çekeceğiz ( artık 4 sene oldu kabullendim ) Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Sabah araçta gözüken -32 idi çok şükür üzmeden tek marşta çalıştı araç... Gece sabaha karşı kesinlikle -35'inde altına inmiştir burada... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Hava şuanda günlük güneşlik hatta soguk a aldırış etmeden Garibanı yıkamak gibi bir düşüncem var kararsız kaldım. Hı her yeri buz tutsun Nasıl kurulayacaksınız bu havada ¿ Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Hava şuanda günlük güneşlik hatta soguk a aldırış etmeden Garibanı yıkamak gibi bir düşüncem var kararsız kaldım. Bina yapmadığın çocuklara oyun alanı olacak bir arsayada bırak. İyice donsun boyalar falan çatır çatır çatlasın. Kapı kilitlerin, kapılar herşey donsun. Sonrada helallik ver arkasından selası ikindine yetiştirir cenazeyi kaldırırız. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Şahsen cesaret edemezdim ellerinizin halini düşünemiyorum yıkayınca arabayı... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Yıkamacıya ver baride ,buharlıda yıkat Sanada onada yazık Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Benim bordo araç gri renk gibi oldu. Bezle farını siliyorum, yeter. Sabah -20 gösteriyordu. Bu havada yıkamak mı? Kalsın Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Yok o olmaz işte ben daha hiçbir arabamı yıkatmadım hep yıkadım.Yavaş yavaş agır agır yıkarım ter temiz çıkar abdestini filan aldırırım yoksa öle herkese yıkatmam ben. Yanına bol miktarda pamuk ve 50 m amerikan bezi al. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Şubat 2012 Yazar Paylaş 2 Şubat 2012 nasıl donduruyorsunuz kardeşim arabalarınızı, sularınızı, ne tırtmış bu fordlar, aklım almıyor yahu... Sen gelsene buraya Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 (düzenlendi) Napacaz abi onları. Abdest aldırdıktan sonra, Pamukları münasip deliklere tıka. Amerikanı da sar iyice. İmamın kayığına koy. Namazını kıl, Sonrada hakkını helal et, Defin işlerini tamamla. Hoca okumasın yapsın. Helvasını yap. Allah rahmet eylesin. 2 Şubat 2012 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Hüseyin matur hoca efendi cenaze namazını kıldırır sanırım.Helvasınıda sayın Murat Dere yapar ben anlamam çünkü.Yıkamak benden abdest aldırmakta senden Murat Ersel Çevik abicim. Bu soğukta su ile uğraşmam. Helvayı yaparım. Murat Hocam da yıkamasını yapar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts