Murat Ersel Çevik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Sende Fransa dayım diye gez. Atı alan Üsküdar'ı geçmiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2012 Yazar Paylaş 31 Ocak 2012 Evet evet öyledir Fıs fıs var biliyor musun? Ankara'da 1 dakikada çözüyorum ben. Saf alkol bile denedim Hakan, minimum 10 dakika.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Herzaman bekleriz Ercan abi. :) Bende hiç Edirne'yi görmedim biliyor musun Mert Konuştuğumuz gibi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 :D Aynen abicim gelirken kınalı da top speed ler havada uçuşur artık Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Mahmutbey ' den Edirne ' ye 1,5 saatte gittik babamla Mercedes-Benz 303 v8 Muğla' da öğrenciyim Ercan abi Meriç nehri kenarında protokol evini'de tavsiye ederim abi bizim hız ile işimiz olmaz yavaş yavaş gider geliriz diyecem ama mümkün değil. Şehir dışı en son gazlayrak gittiğim ortalama 7.5lt/100km ARtık sana emanetiz bizi gezdirirsin kardeşşşş Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Ulen safmısınız nesiniz Buğu veya içten donma gibi bir sıkıntım yok.. Olay şu: İşten çıkınca kaloriferi açıyorum ve ön cam ısınıyor, evin önüne park ettiğimde ön cam hala sıcak olduğu için yağan kar camda eriyor, bir müddet sonra cam soğuyunca, camın ısısından dolayı eriyen kar, camda buz tutuyor... Oysaki; Cam soğuk olsa cama düşen kar erimeyecek ve kar olarak birikecek, sabah, basitçe temizlenecek... Aslında önceleri toz bulutu vardı...Zamanla sıkışarak günümüz dünyası oluştu...Sonra dağlar denizler falan kar yağdı böyle oldu... Karton koyuyorlar buralarda işe yarıyor mu bilmiyorum...Birde emmi bey buz kazıyıcılar camı çiziyor galiba, başka bir yol eski kredi kartı ile temizlemek... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Yapar mı sence, bana yapmaz gibi geliyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 camdan çek 2 foto koy sanatsal olanları sonra koyarsın hemşo camdan bir kaç foto daha dışarı çıkamadım gerçi yollar filan açılmış sabah çokdaha kötü idi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Mehmet abi, sen kahvaltıya geliyor musun 5 şubatta ? Sana kar fotosu getireyim de bunları buraya ekleme sonra... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Mehmet abi, sen kahvaltıya geliyor musun 5 şubatta ? Sana kar fotosu getireyim de bunları buraya ekleme sonra... bu bana değil dimi serkan abi sen benden büyüksün şimdi öyle güzel yağıyorki çekip eklesemmi yeniden ne güzel yağıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2012 Yazar Paylaş 31 Ocak 2012 Amcan pinti olduğu kadar da tembel. Sor bakalım en son ne zaman 1km'nin üzerinde bir yol yürümüş? Niye yürüyeyim, arabam var 300 metre ötedeki bakkala yürümem Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Hocam o binaların yanındaki boş arsa kimin haberin varmı istanbulun neresidir.Ekmek buldum gene of of daire fiyatları nedir çevrede.? Şu sogukta aklını peynir ekmeklemi yedi. Amcam AGA oldugundan yürümez.Oda fark işte. benim dermişim şimdi sizde gülermişsiniz. o gördüğünüz arsa anlaşamayan 8 kardeşin o yüzden hala boş. daiire fiyatları m2 göre değişiyor 100 m2 olan daireler 150-200 tl arası değişir burası kurtköy Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Çok fena soğuk var. 5-6 gün evde yoktuk kombi donmuş. Yandık. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Kombi dışardaydı o zaman. Çözüm var mı? Patlatmadan eritmenin? Evet balkondaydı. Şalteri indirdim akıllıyım ya çok. Yoksa ısı sensörü varmış donmaya yakın kendi kendini çalıştırıyormuş, ısıtmayı değil ama suyu devir daim ediyormuş. Bugün servis baktı bir ara fena ses yaptı, şu an içi ve bağlı olan borular donuk olduğu için makina çalışmıyor, çalışmadığı içinde bişey yapamadılar. Umarım bir an önce çözülür. 10 dk. arayla borulara kaynar su attım bugün. Vananın biri açıldı sira diğerinde. Servis pompa arıza yaprsa 400 lira diyor. Şuç benim çünkü garanti kapsamına girmiyor. Ufo'ya devam yapacak bişey yok. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Abi tamam talibimn o arsaya acaba o arsanın ada numarasını bulma şansın varmı yeri güzel gibime geldi köşe başı tam.Bulabilirsen ada numarasını çok memnun olurum anlaşmak kolay biz 8 kardeşi anlaştırırız yazık arsa boş durmasın. Arabaya binmek için alınır demi e o kadar parayı yürümek içinmi verdin yani sen abi. Muhterem hüseyin hocam banyoda kombi tesisatının boşalma vanası vardır orayı kombinin karşısına ufoyu yak tesisat hafif hafif boşalsın tam boşalttıktan sonra çalıştırmadan 2 3 defa tesisata su al geri boşalt sonra suyu al çalıştır bozulmuşsa şansa ama belkide bozulmamıştır. Bizim inşaattada dondu ama okudum üfledim 10 dk sonra buzlar çözüldü gitti tavsiye ederim. Bırakın bazı yerler arsa olara çocuklara oyun alanı olsun. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Yok abi şu kış günü işi kendin bulacaksın belediyeler biton çoçuk parkı yapıyo gitsin orda oynasınlar.Belediyelere biton harç parası veriyoz istimlak etsin bi arsayı yapsın park İnşaata başlamadan daha 1 daire parası gidiyo. Bırakın bazı yerler arsa olara çocuklara oyun alanı olsun. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Fena rüzgar var. Hiçbirşeyin yağdığı yok. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Çok fena yağıyor. Bizim sokak kapandı. Umuyorum sabaha yürüyebilirim... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Abi tamam talibimn o arsaya acaba o arsanın ada numarasını bulma şansın varmı yeri güzel gibime geldi köşe başı tam.Bulabilirsen ada numarasını çok memnun olurum anlaşmak kolay biz 8 kardeşi anlaştırırız yazık arsa boş durmasın. yok onların anlaşmaması benim işime geliyor evimin arka tarafında koca bahçe var ne güzel ben çocukkende arsaydı az top oynamadık oralarda isterim ki fatihde orada top oynayarak büyüsün onların anlaşmaması çok işimize geliyor kar fena yağıyor böyle yağmaya devam ederse sabaha gene işe gidemeyeceğim galiba Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Çok fena yağıyor. Bizim sokak kapandı. Umuyorum sabaha yürüyebilirim... gelip alayım mı senin Focus ve 5 senelik UG7 ler ile sabah Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Bizim yokuşu çıkarsan labarop'çunun yokuşunda problem vardır diyebiliriz Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Bizim yokuşu çıkarsan labarop'çunun yokuşunda problem vardır diyebiliriz sen dandik laylonunla geliyor musun uludağ'a gidecez bak ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Cıx, kayak yapmam yasaaah. Belimi daha hareketli şeylere saklıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts