Sani Gerşon 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 patinaj çekerken aynı anda vik vik diye sesde çıkartıyor mu anlaşılan hala dönememiş, bu havada oralarda oturmayı hiç istemezdim, ciddi sıknıtılı bir yokuş Naylon bu, her sesi çıkartır Ama araç babamın Getz'i Akşamları Teşvikiye'den yürüyorum, minik minik adımlarla kafayı yarmadan eve varıyorum. Dün gece arabanın yerini değiştireyim dedim ancak pek yemedi zira yanımdan geçen araçlar "ski mode on" şeklinde ilerliyorlardı. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 İnşaatın arkası erciyes ama naz yapıyor, görünmüyor. http://imageshack.us...9/p9280319.jpg/ http://imageshack.us...9/p9280320.jpg/ Bu da iş yerinin ön tarafı. Benim mondeo kafayı gömmüş, ama arka açıkta, üşütecek. http://imageshack.us...4/p9280321.jpg/ Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2012 Yazar Paylaş 31 Ocak 2012 Dünden beri çok güzel yağıyor.. Sabah ön cam çok ciddi buz idi.. Bu akşam eve giderken kaloriferi açmayacağım.. Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 ankara'da güneş var bugün ne güzel hasret kalmışız Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Bugünde hem eriyor hem yağıyor çok ilginç. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Neden? Buhar yapıpda yarın yine donmasın diye. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Arabası dandik ama kendisi de cimri. Aç klimayı kardeşim. Buhar da kalmasın kendin de ısın. Zaten et yok yağ yok donacak maazallah Kaşınıyon yine. Yiyicen şimdi fırçayı. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Arabası dandik ama kendisi de cimri. Aç klimayı kardeşim. Buhar da kalmasın kendin de ısın. Zaten et yok yağ yok donacak maazallah Adam yerden göğe haklı aç klimayı rahatla. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 O bana fırça atamaz. Anca entrika, anca gompile kurar İşte sonunu sen düşün. Mazallah memlekete girişini bile engelleyebilir. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Pinti işte ne olacak Bekliyor ki biri klimasına sponsor çıksın O kadar da değil artık Alırım mavinlerimi bi Nevşehir çıkartması yaparım. Romen Diyojen gibi kaçacak delik arar Of bu kavgada bile söylenmez. Direk savaş nedeni. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Arkadaşlar sığınaklara birazdan fena toz kalkacağa benzer. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 bu gün sabah erkenden telefonum çaldı bende açtın bu gün iş yok boşa yola çıkmayın dedi karşımdaki ses bende telefonu kapatıp bir kaç arkadaşı aradım(sabahları benim araçla giderken aldığım) kapatıp telefonu vurdum kafayı yattım. kar tatili güzel oluyormuş sabahtan beri yağıyor hiç durmadı sert bir rüzgarda var ama evin içinde olunca güzel görünüyor. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Şu kar tatilini bir biz göremedik. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Yok bu adam meydan savaşına girmez. Gerilla taktikleri uygular. Vur kaç Master'ını Doğu Roma Yönetim Teknikleri üzerine yapmış bir adamdan söz ediyoruz Daha kötü ya tehlikenin nereden geleceğini kestirmek zor olur senin için. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Yani taş üstünde taş omuz üstünde baş kalmasın diyorsun. Peki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2012 Yazar Paylaş 31 Ocak 2012 Neden? Ulen safmısınız nesiniz Buğu veya içten donma gibi bir sıkıntım yok.. Olay şu: İşten çıkınca kaloriferi açıyorum ve ön cam ısınıyor, evin önüne park ettiğimde ön cam hala sıcak olduğu için yağan kar camda eriyor, bir müddet sonra cam soğuyunca, camın ısısından dolayı eriyen kar, camda buz tutuyor... Oysaki; Cam soğuk olsa cama düşen kar erimeyecek ve kar olarak birikecek, sabah, basitçe temizlenecek... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2012 Yazar Paylaş 31 Ocak 2012 Geceden limon sür Mehmet abi cama Yeni öğrendim işe yarıyor Cam soğuk olursa sorun olmayacak... Bu taktiği bugün test edeceğim ve muhtemelen işe yarayacak... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Ulen safmısınız nesiniz Buğu veya içten donma gibi bir sıkıntım yok.. Olay şu: İşten çıkınca kaloriferi açıyorum ve ön cam ısınıyor, evin önüne park ettiğimde ön cam hala sıcak olduğu için yağan kar camda eriyor, bir müddet sonra cam soğuyunca, camın ısısından dolayı eriyen kar, camda buz tutuyor... Oysaki; Cam soğuk olsa cama düşen kar erimeyecek ve kar olarak birikecek, sabah, basitçe temizlenecek... Ve emmi gelir olaya el koyar. Onu gören ahali çil yavrusu gibi dağılır. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 foto yok mu hemşerum henüz foto çekmedim, biraz hava ısınsın diye bekliyorum fatih ile inip onu karda yuvarlıyacam o zaman çekmeyi düşünüyorum Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Hadi yine iyi kıvırdın Pinti Yeter ki cam buzlanmasın da, don içerde Aslında cam fitillerinden içeriye hava alıyormuş. Ve iç cam buharlandığı zaman donuyormuş Ondan onadan . Şişşşt aman duymasın olaya inanmış gibi yap Hakan. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Evet evet. Sanırım emmi doğru söylüyor Tabi canım koskoca emmi tabiki kaloriferi çalıştırmayarak bizlere öğreteceği bir ders vardır. Hakan sende varya. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2012 Yazar Paylaş 31 Ocak 2012 Yeter ki cam buzlanmasın da, don içerde İşten eve gidiş maksimum 6 dakika, Sabah arabanın camındaki buzu temizlemek 10 dakika.. Eve giderken arabanın içinde olacağım, sabah buzu temizlerken dışarda... Sence hangisi mantıklı Hakan'cıım.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Motordan gelecek sıcaklıkla yine eriyo camda kar ve donuyor .. En güzeli karton koymak ; güneşlikler iyi iş görüyo ; denendi bizzat Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 İşte böyle ince düşünemediğim için bir halt olmuyor benden. İzafiyet teorisi gibi teori mübarek. O yüzden o yönetici sen Kulüp Üyesisin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts