Hüseyin Matur 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Bu sabah Bursa ve bizim lada.. Şu an alçak kesimlerde yavaştan yavaştan yağıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Servet, ben oradayken süperdurmaz Vtec'ini duramayarak çarptı.. Bunu biliyor muydunuz amanınnnnnnnnnnn bomba haber abi foto video varmı Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 çocuklara yaradı mahallede poşet, sini, leğen ne bulurlarsa kızak yapıp kayıyorlar. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 17:30'da erken çıktım işten. Yine Kolej - Kurtuluş kavşağı arası trafik çoktu çünki, kavşakta ışığa riayet edilmediği için trafik karmakarışıktı. Yollar karla kaplı. Sıhhiye köprüsü üzeri karlıydı fakat trafik normal günlere göre yoğun olmadığı için rahat geçtim. Strazburg Cad. devamı olan Maltepepark'ın önündekiüst geçitte bariyere vuran ve yanından geçemeyip takılan araçlar yüzünden yol kapalı olunca sağdan maltepe, tandoğan, devlet mezarlığı, Aşti bulvarı, konutkent, yaşamkent güzergahı ile eve 19:10'da geldim. Aşti yolu kötü durumdaydı. Etimesgut ayrımında önümdeki taksi sert fren yapınca gayet güzel geldiğim yolda tehlikeli durum yaşadım fakat Allah'ın yardımı ile, iki şert değiştirerek olası bir kazayı atlattım. Eskişehir yolu açıktı. Ara yollarda greyder çalışmış. Yolların üstü karla kaplı, yol kenarları da fakat don olmadığı için henüz ara yolları rahat geldim. Bugün sabahtan başlayarak fotoğraflar aşağıda; Sabah Yaşamkent Sabah Ziya Gökalp Cad. Akşam Kurtuluş Parkı Kurtuluş kavşağı trafik Aşti Bulvarı Bu iki resim Hakan(Gürsoy) Bey için Konut1 Yaşamkent Bu da Erkan'ın her seferinde aynı manzara dediği final fotoğrafı. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 (düzenlendi) Yolları berbat ama çayyolunun? Çayyolunun yarısı Yenimahalle yarısı Çankaya belediyesinin sınırları içinde. Çankaya Belediyesinin daha yol namına bir şey yaptığını görmedim. Bizim kötü demetin yolları Tunalıdan vs güzel valla. 27 Ocak 2012 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 İstanbul trafiğinin adı çıkmış Ankara daha berbat. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Tamam her dakika trafik kalabalık değil kabul. Ama kardeşim adamlar trafiği rahatlatmayı bilmiyor. Yol vermeme problemi dolu. Bu arada hayatımın 22 senesi kesintisiz Ankara'da geçti. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 (düzenlendi) Yenimahalle geldi asfaltladı sonra büyükşehir geldi doğal gaz için açtı. Dün yağan yağmurda açılan yerlerdeki toprak aktı gitti.Aşağı yahyalardan geçerseniz aman dikkat o çukurlara giren bir daha çıkamıyor. İçi su dolu üstü karla kaplı. 27 Ocak 2012 tarihinde Engin Karadayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2012 Yazar Paylaş 27 Ocak 2012 amanınnnnnnnnnnn bomba haber abi foto video varmı Yok, çok ani oldu Hışımla geldi, önündeki arabaya vurdu ve inip yürüdü... Hiç bakmadı bile, demekki sürekli çarpıyor Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 İşte buna sonuna kadar katılırım. Denizli hariç hiçbir yerde bu kadar bencil şoför görmedim. Ankara şoförü gıcıktır. izmirden sonra ankara trafiğinde ilk aylar aptal gibiydim ben resmen... Ama artık alıştım Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Yok, çok ani oldu Hışımla geldi, önündeki arabaya vurdu ve inip yürüdü... Hiç bakmadı bile, demekki sürekli çarpıyor Vay babam vay. Ersel üniforman üzerinde değilken sana saldırsam ne olur ? Saldırmış olursun. Her durumda da 6 aydan başlar. Ama senin canın sağolsun. Sen yorulma ben gelirim olduğun yere. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2012 Yazar Paylaş 27 Ocak 2012 Bu sene kış çoık yogun bi şekilde geçiyor hacvalar düzeklsede işimiz baksak ya çokkk para lazım çokkkk. Kasıtlı olarak böyle yazdığını düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2012 Yazar Paylaş 27 Ocak 2012 Şu cümlenin başka izahı olabilir mi ? Bu sene kış çoık yogun bi şekilde geçiyor hacvalar düzeklsede işimiz baksak ya çokkk para lazım çokkkk. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 352 iletiyi bi taramak lazım... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2012 Yazar Paylaş 27 Ocak 2012 Bazı yazım hataları olmuş Mehmet amca ama bilerek yazmadım. Siz sanırım bilerek yazdıgımı düşünüyosunuz demi ? Valla ben de güldüm de.. Bu seni kara listeden çıkaramaz.. 1.5 yılı aşkın süredir üyesin ve bu forumun hassasiyetlerini biliyorsun buna rağmen dikkat etmiyorsun. 2 tane uyarın var, 3. uyarıyı vermemek için kendimle savaşıyorum. Lütfen dikkat et yeğenim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2012 Yazar Paylaş 27 Ocak 2012 Ben mod olsam çoktan vermiştim uyarıyı Ama bu 3. uyarı olur ve forumu 354 mesaj geriye götürür Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Dikkat et yeğen. Nedense Ramiz Dayı'nın replikleri geldi aklıma:)) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2012 Yazar Paylaş 27 Ocak 2012 354 de değilim... Kaybetmek çok kolay, ben kazanmak için çabalıyorum ama yeğenim de tık yok.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2012 Yazar Paylaş 27 Ocak 2012 Mehmet amca iyi hoş diyosunda telefonda msj yazarken kısaltarak yazıyorum facede msn de öle alıştırmışım kendimi burdada o kadar dikkat ediyorum ama bi anlık dalgınlıgıma geliyor msj yazıyorum.Bi bakmışım ya Ali hocam veya sen hemen yaptıgım hatayı yüzüme vurmuşsunuz ama daha dikkatli olamaya çalışacam. İşte olay bu, biz öle alışmışlıkları istemiyoruz. Bu msjları görenler senin gibi yazmaya başlasın istemiyoruz, benim çocuklarım bu kelimeleri bu çirkin halleri ile hiç görmesin istiyorum. Burası alelade bir yer değil, msn'de değil burası, kapatınca her şey kaybolup gitmiyor. Bu forumda Türkçe'yi düzgün kullanmak zorundasın yeğenim. Tüm harfleri, tüm kelimeleri olması gerektiği gibi yazmak zorundasın.. Bu bir çoğuna sıkıcı geliyor, umurumda değil.. Biz düzgün konuşan, düzgün yazan, bir forum olmak istiyoruz. Katledilen Türkçe'de bizim katkımız olmasın. Koruyucu olalım istiyoruz. Bu sebeple, cepten yazıyor olman bizim için mazeret değil, düzgün yazmak zorundasın. 3 Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Gülmenize sevindim aglamayında tek gülün her zaman yüzünüzde gülücükler açsın. Ali hocam ve mehmet emmimle hiç yıldızlarımız barışmadı ben hep onların kara listelerindeyim anlamadım. Valla ben de güldüm de.. Bu seni kara listeden çıkaramaz.. 1.5 yılı aşkın süredir üyesin ve bu forumun hassasiyetlerini biliyorsun buna rağmen dikkat etmiyorsun. 2 tane uyarın var, 3. uyarıyı vermemek için kendimle savaşıyorum. Lütfen dikkat et yeğenim. Mehmet amca iyi hoş diyosunda telefonda msj yazarken kısaltarak yazıyorum facede msn de öle alıştırmışım kendimi burdada o kadar dikkat ediyorum ama bi anlık dalgınlıgıma geliyor msj yazıyorum.Bi bakmışım ya Ali hocam veya sen hemen yaptıgım hatayı yüzüme vurmuşsunuz ama daha dikkatli olamaya çalışacam. Ahmet Serdar üye olduğun ilk veya tek forum burası mı bilmiyorum ama sana tavsiyem şöyle nette birkaç forumda bir göz gezdir. Chat diliyle yazışmalar yapılan forumlarda insanlar arasındaki iletişim nasıl, kimse sorduğu sorulara yeterli, düzgün ve seviyeli cevaplar bulabilmiş mi bir bak. Burası benim üye olduğum ilk forum sitesi. Geçenlerde heves ettim başka bir foruma daha üye oldum. Takma isimler, yüzü gözü belli olmayan avatarlar, yazılanları okurken güçlük çekiyorum. Buradaki günlük okuyabileceğim iletiler biterse ancak o zaman giriyorum oraya ama en fazla 3 dk. kalabiliyorum orada. Burası sanal bir yer değil bence, her şey tamamen gerçek o yüzden aramızdaki iletişim daha samimi ver gerçek bir dille yapılıyor ve herkes bu yüzden hassas. Eğer bu yazdıklarımın farkındaysan bence sen de daha hassas olabilirsin. 3 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 İşte olay bu, biz öle alışmışlıkları istemiyoruz. Bu msjları görenler senin gibi yazmaya başlasın istemiyoruz, benim çocuklarım bu kelimeleri bu çirkin halleri ile hiç görmesin istiyorum. Burası alelade bir yer değil, msn'de değil burası, kapatınca her şey kaybolup gitmiyor. Bu forumda Türkçe'yi düzgün kullanmak zorundasın yeğenim. Tüm harfleri, tüm kelimeleri olması gerektiği gibi yazmak zorundasın.. Bu bir çoğuna sıkıcı geliyor, umurumda değil.. Biz düzgün konuşan, düzgün yazan, bir forum olmak istiyoruz. Katledilen Türkçe'de bizim katkımız olmasın. Koruyucu olalım istiyoruz. Bu sebeple, cepten yazıyor olman bizim için mazeret değil, düzgün yazmak zorundasın. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 (düzenlendi) Yok, çok ani oldu Hışımla geldi, önündeki arabaya vurdu ve inip yürüdü... Hiç bakmadı bile, demekki sürekli çarpıyor Kaskom sağlam,Komşular Trt'deki Bizimkiler dizindeki Horozcuya benzetiyor Vay babam vay. Yok bişe daalın bakem... Mehmet amca Mehmet amca Ahmet biz korkudan yazamıyoruz. Senin cesaretini kutluyorum Klavyene sağlık 27 Ocak 2012 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Yok, çok ani oldu Hışımla geldi, önündeki arabaya vurdu ve inip yürüdü... Hiç bakmadı bile, demekki sürekli çarpıyor senin sözün yeterli abi başkasını inkar edebilirde seni inkar edemez Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Mehmet Emmi yazdıklarını dikkate alacağım güzelim Türkçe'yide katletmeye hakkımız yok daha düzgün yazmaya çalışacağım hatta yazacağım.İyi geceler. Servet abi benimde korkudan ayaklarım titreyerek yazıyorum ama korkunun ecele faydası yok. Benim buraya üye olmamın birinci sebebi, aracımla ilgili araştırma yaparken okuduklarımı anladığım yer olmasıydı. Ben cep telefonundan bile yazarken kısaltma yapmamaya, noktalama işaretlerini kullanmaya ve yazım kurallarına uymaya dikkat ediyorum. Buradakilerin de böyle olması hoşuma gidiyor. Biraz dikkat ederek herkes için okunabilir ve anlaşılabilir bir ortam oluşturabiliriz. Yazdıklarımı yanlış anlamayın, ukalalık değil sadece iyi niyetle yazılmış bir yazı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts