İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ertan Çabuk

Sivas'da yine bastırdı beyaz kabus. :D Camdan izlemesi keyifli,hele birde yanına meşrubat veya ne bileyim kırmızı üzüm suyu felan varsa.. Yanlız dışarı çıkınca işler değişiyor. 3 4 gündür Sivas'dayım fakat otomobilim otogar otoparkındaki kar altında mahsur kaldı. Bütünleme sınavlarım var,hava böyle,ev soğuk vs.vs. :nea:

Semih Çarşambaya kadar sabret, Çarşamba akşamı kurtaralım tosunu ordan. Bu gün ve yarın akşam işlerim var da. Çarşamba akşamı halledelim.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Semih Çarşambaya kadar sabret, Çarşamba akşamı kurtaralım tosunu ordan. Bu gün ve yarın akşam işlerim var da. Çarşamba akşamı halledelim.

İyi olur abi :good1: havalar az birşey ısınsa herşey düzelecekte,üstündeki karlar kalıp gibi duruyordu en son :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Buralara yaz geldi yine.Hava inanılmaz ısındı biranda

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
(düzenlendi)

Kayseri dün gece 12'de bu haldeydi, şimdi güneş açtı,

p9190314.th.jpg

tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

İyi olur abi :good1: havalar az birşey ısınsa herşey düzelecekte,üstündeki karlar kalıp gibi duruyordu en son :)

Bir kaç gün kar yağışından dolayı sıcak seyredecek sanırım. Daha sonra Ayazlar geri gelecekmiş. Arada kaçırdık kaçırdık senin aracı TOFAŞ' a :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bu akşam 21:00 civarı; Resimleri cep telefonu ile hareket halinde çektim. Görüntü kötü olmasına rağmen, yoldaki buz açıkça gözüküyor. Gündüz güneş ve tuzlama sonucu eriyen karların oluşturduğu ıslak zemin, geceyle beraber buza dönüşmüş. Cİddi bir sıkıntı yaşamadım, sadece normal yol şartlarındaymış gibi hareket edenler sıkıntı yaratıyor. Gece için haberlerde Ankaralı sürücüleri kuvvetli don ve buza karşı uyardılar.

Saygılarımla.

Karda biraz dolaşalım dedim eşime. O da sizin dediğinizin aynısını söyledi. Bilinçsiz şöfor çok dedi. Boş ver başımıza iş almayalım dedi. Hakikaten yolda okadar hızlı kullanan sürücüler vardı ki sanki karda kullanmıyor aracı.

hatay tarafına son 40 yıldır yağmayan kar yağdı... :) 40 yılda bir yağınca pek bi rezilliği olmadı bize :music2:

Antakyalı'sın galiba. Ben İskenderun'luyum. Bende görünce şaşırdım. Ama Belen'e her yıl yağıyor nerdeyse.

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

bende dörtyolluyum :) antakyadaki arkadaşımdan aldım haberleri :) burdaki yaylalarada yağıyor her yıl

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Dışarıda temiz bir hava ve pırıl pırıl bir güneş eşliğinde, yer beyaz gök mavi, çay ve sigara keyfi yaptım.

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Yağış Karadeniz üzerinden geldiği için kara hasret yerler kar görmüş oldu. Kar temizlik saflık...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Angaralı bir tanıdık dedi ki: kış lastikli ultraçeker cibimi park ettim, aşağı inince, meğerse yer buzmuş, hem de yokuşmuş, zor yürüdüm , der :fiuw:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Tam çokçekerlik hava.

Yağmadı buralara sağlam kar ama yarın akşamdan itibaren bekliyoruz.Hemde balkanlar üzerinden.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yine yağmıyor be... Bu nasıl iştir..

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

İstanbul olarak kar bekliyoruz :D şu UG7 leri bir test edemedim

Yorum bağlantısı
Misafir

18:15'te Kızılay'dan çıktığımda ince ince yağıyordu. 18:30'da Eskişehir Yolu'na çıktığımda yağış orta şiddete dönmüştü. MEdicana'dan Tepe Prime'a kadar trafik durma noktasında ilerliyordu. Belediye otobüsünün karıştığı bir vukuat vardı otobüse ayrılmış yolda fakat anlayamadım. Sonrasında 4 şertili yolda en solda 70 ile sağa doğru 60, 50 40 km hızla giden araçların tedbir almak üzerine oluşturduğu yoğunluk vardı. Bu yoğunluk Koru Sİte'si rampasında köprüden yavaş inip, rampayı tırmanamayan araçların yolda kalması ile biraz da tehlike yaratır durumdaydı. Neyse ki, petlaslar iyi iş çıkararak çok şükür beni eve getirdi. 19:00'da evdeydim. Yani normal trafik yaşanan günlere denk bir saat. Açık olan trafiğe göre de 15-20dk. gecikmeli olarak. Fakat o saatten beri hiç kesilmeden kum gibi yağıyor. Şu anda biraz şiddeti azaldı fakat havadaki pus ve gökteki morluk yağışın devam edeceğinin habercisi gibi. Aracın içi ve camları sıcak olmasına rağmen üstünde oldukça fazla kar birikti. Bizim nöbetçi kar küreme aracımız ana yoldan geçti. Belediye'ye bu sene bu konuda söz söyleyemem. Sonuçta mahallemizin ana yolları açık. Bu vesile ile karda mücadele eden ekiplere de kendi adıma teşekkür etmek isterim. Ankara'da karın başladığı günden beri, sürekli araçlar aktif ve geceyarısı dahil seslerini duyuyorum.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Alınan son bilgilere göre yoğun kar yağışından dolayı yarın okullar tatilmiş... :tongue:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sahibniden komda, Ankara arabası diye rakam artırırlar, bu mudur yani :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Biz burada baharı yaşıyoruz, resimlere bak.. :zort:

Yarından sonra çok yağacaki hazırlıklı ol hocam.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Yarından sonra çok yağacaki hazırlıklı ol hocam.

Karlar düşer, düşer düşer ağlarım. :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...