İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ali Eren

Gece çalıştırmalara devam :D yakıt masrafımız artacak ama katlanacağız artık.

Artsın abi napalım, donmasın da . :brr: yarım saat önce çalıştırdım. hava - 15 dereceydi.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Kar geliyor :D

Yarın kar yağarmı dersin Ertan abi? Aslında bi kahvaltıyamı gitsek sabah :) Mahmut abide gelir. Abdussamed abi yine şarkışladadır gelemez heralde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Kar geliyor :D

Gelsin abi gelsin. Bir gün onuda uğurlarız böyle.

Cw87j.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Maraş şehiriçi bembeyaz. Bundan tam 4 yıl önce yağmıştı. 2008 şubat ayında yağmıştı.

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Ve nihayet Türkoğlu da bembeyaz...

9aFK1.jpg

XX80I.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

2007 de geldim Maraş'a ilk defa bu kadar kar yağdı.

20120122101826.jpg

20120122104122.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Diyarbakır'da yine kar var. :kutlama:

İyi de yağıyor, geçen ki gibi olmasa bari. :biggrin:

Biz özledik çok şükür bugün yağdı. Hanıma diyorum arabayla bir tur atayım. Kar lastiklerinin zevkini çıkarayım diyorum. Hanım yok diyor :( sen karda araç kullanmayı biliyorsun ama dün akşam gördün bilmeyen çok var otur evde dedi bende oturuyorum :(

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27
(düzenlendi)

Ben de kar lastiği de yok ama birazdan arabayı çıkarabilirsem turlarım. Kardan kulllanmayı seviyorum. Karı kaldırıma yığdı greyder.

tarihinde Fatih Öztürk27 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

iki gündür burda yine yağıyor aralıklı. ama şimdi güzel bir kar başladı.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
Yarın kar yağarmı dersin Ertan abi? Aslında bi kahvaltıyamı gitsek sabah :) Mahmut abide gelir. Abdussamed abi yine şarkışladadır gelemez heralde.

Semih hafta sonuna bir organiasyon yapalım isterseniz. Mesajına bu gün bakabildim. dün migrenim azdı tavuk gibi erkenden yattım.

Hafta sonu Müsait olursanız karda güzel bir toplantı yapalım istanbula nispet :D

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Semih hafta sonuna bir organiasyon yapalım isterseniz. Mesajına bu gün bakabildim. dün migrenim azdı tavuk gibi erkenden yattım.

Hafta sonu Müsait olursanız karda güzel bir toplantı yapalım istanbula nispet :D

Yapalım abim :)

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Kartopu keyfine ortak olan focus...

xAywx.jpg

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Dün buraya kabayel esti, kar mar bırakmadı.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Maraş şehiriçi bembeyaz. Bundan tam 4 yıl önce yağmıştı. 2008 şubat ayında yağmıştı.

Aman abi yağmasın K.Maraş'a. Mahvolur trafik. Binevlere falan araba çıkmaz herhalde. ;)

Ali, bu da Mersin'den :p dışarıda acayip bir yağmur var, dışarı dahi çıkamıyorum. yukarılara kar yağdığı kesin.

Yağsın yağsın hep biz mi üşüyeceğiz Sadık abi. Nerde kaldı FCTR kardeşliği. :D

Dün Mersin'de -2 yi gördük.Sabah karda atıştırmış bazı yerlere.

Focusda ilk defa sarı kar tanesi ışığını görünce tırstım.Sadık abi yatıştırdı.Cahiilik ne kötü şey.

:D İnsanın memleketi Adana olup da Mersin de yaşarsa şaşırır tabi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ali hocam inanmayacaksın ama çok şaşırdım. Az önce Şekerdere yokuşunu çıktım. Ana arterlerde hiç bir sıkıntı yok. Belediyeyi ilk defa gönülden takdir ettim. Bugüne kadar hiç bir iş yapmayan belediye yollara bol bol tuz atmış ve yollar temizdi. Hala şaşkınım.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Ali hocam inanmayacaksın ama çok şaşırdım. Az önce Şekerdere yokuşunu çıktım. Ana arterlerde hiç bir sıkıntı yok. Belediyeyi ilk defa gönülden takdir ettim. Bugüne kadar hiç bir iş yapmayan belediye yollara bol bol tuz atmış ve yollar temizdi. Hala şaşkınım.

Saygılarımla.

İyi vallahi demek çalışıyor belediye.

Aman abi dikkatli ol bu aralar. K.Maraşlılar pek kar da araba kullanmaya alışık değilller. Kimsede kar lastiği de yoktur.

edıt: imla

tarihinde Ali Satılmış tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

İyi vallahi demek çalışıyor belediye.

Aman abi dikkatli ol bu aralar. K.Maraşlılar pek kar da araba kullanmaya alışık değilller. Kimsede kar lastiği de yoktur.

edıt: imla

Maraşlı şöforlerin çoğu araba kullanmayı bilmiyorki karda kullanmayı başarsınlar :) Belediye ilk defa çalıştı ama. Gerçi kar durduktan sonra tuzlam yapmış. Öğleye kadar dolmuşlar çalışamamış :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu akşam 21:00 civarı; Resimleri cep telefonu ile hareket halinde çektim. Görüntü kötü olmasına rağmen, yoldaki buz açıkça gözüküyor. Gündüz güneş ve tuzlama sonucu eriyen karların oluşturduğu ıslak zemin, geceyle beraber buza dönüşmüş. Cİddi bir sıkıntı yaşamadım, sadece normal yol şartlarındaymış gibi hareket edenler sıkıntı yaratıyor. Gece için haberlerde Ankaralı sürücüleri kuvvetli don ve buza karşı uyardılar.

Saygılarımla.

Etiler Orduevi yakını (Gazi Mah.'den Maltepeye doğru uzanan bulvar)

20120122205148.jpg

Cebeci Demirlibahçe; kar yağmıyor, camdakiler yoldan sıçrayan suların bıraktığı iz var sadece.

20120122210349.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Eren

sadece normal yol şartlarındaymış gibi hareket edenler sıkıntı yaratıyor.

Çok doğru bir tespit. Karlı havalardaki kazaların en büyük sebebi bu.

İnsanlar sanki her şey normalmiş gibi davranıyor. Hızımızı her zamankinden %20 azaltsak hiçbir sıkıntı kalmayacak aslında.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Sivas'da yine bastırdı beyaz kabus. :D Camdan izlemesi keyifli,hele birde yanına meşrubat veya ne bileyim kırmızı üzüm suyu felan varsa.. Yanlız dışarı çıkınca işler değişiyor. 3 4 gündür Sivas'dayım fakat otomobilim otogar otoparkındaki kar altında mahsur kaldı. Bütünleme sınavlarım var,hava böyle,ev soğuk vs.vs. :nea:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

25 Ocktan itibaren yine bir soğuk hava dalgası gelecek, bu sefer batı ve bilhassa marmara bölgesi etkilenecek.

Dikkatli olunmalı.

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

hatay tarafına son 40 yıldır yağmayan kar yağdı... :) 40 yılda bir yağınca pek bi rezilliği olmadı bize :music2:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hatay'a 10 yıldır mı yağmıyor yoksa 40 yıldır mı onu tam anlayamadım :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...