Mehmet Ozyurek 16 Ocak 2012 Yazar Paylaş 16 Ocak 2012 An itibari ile Nevşehir çok kötü durumda, hiç bir yerde tuzlama görmedim, gündüzden hava yumuşaktı, eridi, akşam dona çekti.. Her yer cam gibi buz.. Ara yollarda düz giden görmedim diyebilirim Dün 4 hasar telefonu aldım, birisi kusursuzdu, park halinde birisi kayıp vurmuş, diğerleri yazlık lastikle tutunamayıp sağa sola patlamış.. Bir fiorino pertim olabilir... emmi senin aracın plakası 50 as 220 mi tahir ceza yazdırmaya çalışıyor ona göre... Ahmet nerde, söyle aldırsın onu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 kurtköy hafifden yağıyor. evin önü arabanın üstü bembeyaz Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Yok abi benim ev yol hizasından biraz yüksekte, belediye burada numara yapamaz hayata gözlerimi açtığımda ilk nefes aldığım yer karabük.Babamın görev ilk görev yeriydi.Nedense bende karabügün yeri bir başkadır.Ama babam dogum yerimi ordu yazdırmış tabii. An itibari ile Nevşehir çok kötü durumda, hiç bir yerde tuzlama görmedim, gündüzden hava yumuşaktı, eridi, akşam dona çekti.. Her yer cam gibi buz.. Ara yollarda düz giden görmedim diyebilirim Dün 4 hasar telefonu aldım, birisi kusursuzdu, park halinde birisi kayıp vurmuş, diğerleri yazlık lastikle tutunamayıp sağa sola patlamış.. Bir fiorino pertim olabilir... Ahmet nerde, söyle aldırsın onu Buralardaydı, adama gobeğin çıkmış dediniz bu sogukta dışarda spor yapıyor. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 hayata gözlerimi açtığımda ilk nefes aldığım yer karabük.Babamın görev ilk görev yeriydi.Nedense bende karabügün yeri bir başkadır.Ama babam dogum yerimi ordu yazdırmış tabii. Gel de gör abi, alakası yoktur o zamanların şimdiki haliyle Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 fiorino, önden hafif dokansa bile pert zaten Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 (düzenlendi) Buda İstanbul'dan manzaralar. 16 Ocak 2012 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Bu aracın sahibi forumdan biri diye hatırlıyorum Semih Arabana baktım güzel güzel yatıyor kar altında. yanlız bu kar bittikten sonra sne o arabayı ordan çıkaramassın demedi deme Bu da benim karaoğlan. Kapıları açamadım kardan Şuan yollar beller berbat. kayan, göçen, uçan, kaçan, her taraf ana baba günü. Yollar berbat. kar tamamen buza kesti. yağan kar 50-60 cm i geçti merkezde. hala da ufak ufak atıştırıyor. Bir de ufak video çektim. 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 ellerini açmış dua ederken, nurlar yağmış sanki üzerine Abi... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 sanki, kargoyu bekler gibi kapıda, sandalyeler geldi mi diye di mi? Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 (düzenlendi) Bunlar da benden. + 16 Ocak 2012 tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Bunlarda benden.Ankara Hamamönün'de kış Yorum bağlantısı
Semih İzgi 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Bu aracın sahibi forumdan biri diye hatırlıyorum Semih Arabana baktım güzel güzel yatıyor kar altında. yanlız bu kar bittikten sonra sne o arabayı ordan çıkaramassın demedi deme Oğlum ne hale gelmiş. Üstündeki karın ağırlığı ile iyice yere oturmuştur mıncıklasaydın bi keyfi yerindemi.. Sayende özlem gidermiş oldum abim benim. Eyvallah Çok fazla yağmış. Gelmeye gözüm korktu açıkcası. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 emmi senin aracın plakası 50 as 220 mi tahir ceza yazdırmaya çalışıyor ona göre... Aaaaa nerede hani yok öyle birşey Ahmet nerde, söyle aldırsın onu Şuan Diyarbakır Kıyak cezaevinden yazıyorum Ahmet Abi nin selamı var. Tamam tamam yazdım selamını vurma artık Ahmet Abiii 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Son dakika itibari ile Yalova bu durumda.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Bursa'dan taze taze kar fotoğrafları, Ev'den iş'e kadar En kötü kar lastiği en iyi yaz lastiğinden iyidir tezi bir kez daha kanıtlanmış oldu. 2009 ürünü GoodYear UltraGrip Extreme, UG8'in atas ı Ve Kocaoğlan işyeri otoparkında Şiddetle katılıyorum Kardeşim. Bu arada kareler gerçekten güzel. Tam bir profesyonel işi :flowers: Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Sivas Erzincan karayolu nun en iyi kısmı (Sivas şehir merkezindeki ) yolda giderken bir iki kare aldım telefonla. Hala yağıyordu... Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Sivas ın içi böyle ise Kızıldağ geçidini düşünmek istemiyorum bile. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Son dakika itibari ile Yalova bu durumda.. of offffff drifte gelelim diyeceğim ama bizim pebiçekerler yoldan ayrılmıyor ki, hep düz gidiyor Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Sivas ın içi böyle ise Kızıldağ geçidini düşünmek istemiyorum bile. Çoğu zaman kapalıydı. Ara ara kontrollü geçiş veriliyor... Yorum bağlantısı
Akan Belen 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Resimlere baktımda birtek Mustafa Abi kar resimleri eklemiş.Siz birde burdaki karı görseniz.Makina yanımda değil yoksa gösterirdim size ben kar nasıl olurmu.Anlam veremediğimiz şekilde şehir merkezi bile nerdeyse yarım metre oldu.Sadece ana caddeler açık.İşe taksiyle geldik ana cadde üstünden gelinen yere kadar sonrasında yürüme dize kadar bir kar da yürüdük.Ama keyifli yahu Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 mükemmel yağış başladı ofisin camından baya güzel görünüyor Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Kar iyi güzel de bunun bir de ayazı var. Allah kalacak yeri, yakacak odunu kömürü olmayanlara yardım etsin. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Resimlere baktımda birtek Mustafa Abi kar resimleri eklemiş.Siz birde burdaki karı görseniz.Makina yanımda değil yoksa gösterirdim size ben kar nasıl olurmu.Anlam veremediğimiz şekilde şehir merkezi bile nerdeyse yarım metre oldu.Sadece ana caddeler açık.İşe taksiyle geldik ana cadde üstünden gelinen yere kadar sonrasında yürüme dize kadar bir kar da yürüdük.Ama keyifli yahu Yarım metre kar mı? Biz o karla kahvaltıda çay demliyoruz eritip Kar iyi güzel de bunun bir de ayazı var. Allah kalacak yeri, yakacak odunu kömürü olmayanlara yardım etsin. Aynen. Bu karın sonu bizim için berbat bir ayaz. meteoroloji -21 lerden bahsediyor burası için. Ama onlar -5 derken biz burda -15 i görüyorduk gerisini var hesap et. Allah Yolda, dışarıda, müşkil durumda olana yardım etsin. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 mükemmel yağış başladı ofisin camından baya güzel görünüyor Sizin ofis dağ başındamı birader burda cam gibi güneş var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts