Mehmet Ozyurek 16 Ocak 2012 Yazar Paylaş 16 Ocak 2012 Tüm kar konuları topladım arkadaşlar... Bilginize.. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Öz 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Gece şöyle saat 3-5 arası kimseciklerin olmadığı vakit aralığı rüzgarsız lapa lapa yağsa sabah çıksak çocuklarla bir yarım saat yuvarlansak Yorum bağlantısı
Akan Belen 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Zonguldak ve benim bulunduğum kdz ereğli kara teslim olmuş bulunuyor.Az kaldı trafik klitlenecek.Abimleri ziyarete gidecektik onlar biraz daha merkezin üstündeler çarşıda taksi bulmak zaten dert.bulduğumuzda abi anca şehir merkezinde düz yollarda gidebiliyoruz mümkün değil çıkmak dedi. Evimize geri geldik merkez bile nerdeyse kapandı sayılır.Çok güzel oldu yahu bembeyaz Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 şu an kar bulutları bizi terketti yıldızlar gözüküyor. Buzlanmaya dikkat arkadaşlar. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Harika manzara. Buraya tez vakitte gelmeli. Başlık açın ben katılırım. Biz gittik, gördük.. aşk vadisinide gördük göreceğimizi gördük geri geldik ama hala izi var Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Tüm kar konuları topladım arkadaşlar... Bilginize.. Emmi iyi yapmışsın ama başlığı yazarken ki ruh halini merak ediyorum 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Solak 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 bizde dağlara bakıp kar özlemimizi gideriyoruz.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 1. 10 km yi 4 saatte gelebildim, dümdüz sulu karlı zeminde bile patinaj çekenlerin yolu tıkaması üstüne, 2. 4 araba, tam 4 adet, toplam4,hepsi4, koskoca 2. köprüyü trafiğe kapamaya yetmişler, Bir Türk Cihana Bedel. 3. Tam otopark girişimizde, cip kalmış, bayağı bildiğiniz cip, Freelendır, iniş kontrollü V6 diesel falan, kar lastiği yokmuş. ................ 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Şahin ancak gelir abim, otarafa doğru yolladık 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Vay anasını arkadaş. 30 km menzil içinde 4 tarafımızda yollar kapanmış kardan. Biz burada yıldızları seyrediyoruz. Yağmur bile yok. Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 İstanbul da saat 16.00 da başlayan kar yağışı trafiği alt üst etti. İşyerim yakın olduğu için Focusu otoparkda bırakarak tabanvay geldim eve. Ama yurdum insanı inatla patinaj çekerek kayarak yanyan yengeç gibi gitmeye devam ediyordu hele bir minübüs buzlu yolda yokuş aşağı gazlamış gidiyordu.Gerisini siz düşünün artık.. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Sabah 06:50'de çıktım. Arayollar buzdu. Yokuş aşağı inmem gerektiği için ve o saatte araç olmadığı için problem yaşamadım. Eskişehir yolu sol şeridi, kar ve buz karışımıydı. Orta şerit rahattı. Bilkentten sonra sol şeritteki buz ve kar yerini suya bıraktı. Kızılayda aracı parkettiğim yerin resmini çektim ancak şirketten fotoğraf yükleyemiyorum. Ara sokak bizim Konutken'ten kötüydü diyebilirim. Üstü kar, altı buz olmuş. Eski sahibi aracın "petlas" dörtmevsim lastiklerini yeni değiştirdiğinden, karda dişlerinin yeni olmasının avantajını kullanıyorum şimdilik. Saygılarımla. Sabah ekleyemediğim resimler. Erkan beğenecek bu sefer başka açıdan olduğu için:)) Sabaha karşı 4:00'te yola çıkıp havaalanına Allah kısmet ederse gideceğim. Bakalım sabah yollar nasıl olacak. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 (düzenlendi) bir kaç resim. 16 Ocak 2012 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 burdada ara ara devam ediyor. Lokman Baba kar yağışında yürümeyi kızımla kar topu oynamayı özledim.2004 den beri buralardayım sadece 2006 da yağdı kar.Zaten ondada halk kar yağışı görmediği için şaşırmıştı. Hatta ve hatta önden çekişli tipo nun arka lastiklerine zincir takanı bile görmüştüm.Ha bide transporter in arka lastiklerine takmışlardı. :D 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Doğrudur Şahin, 1986- 1989 arasında Mardinde çalışmıştım, oralara iyi yağıyordu, hele bir seferinde Dargeçitte land rover ile yolları biz açmıştık ne günlerdi be 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Havada tek bulut yok, yıldızlar sayılıyor, ama kar atıyor. Garip memleket diyorum inanmıyorsunuz 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Evet bir gariplik var.Belediye buz makinası kullanıp kar yağıyormuş gibi gösteriyor olmasın... 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 şu anda bizim burda yavaştan yavaştan tekrar başladı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ocak 2012 Yazar Paylaş 16 Ocak 2012 Emmi iyi yapmışsın ama başlığı yazarken ki ruk halini merak ediyorum Romantik adamımdır 3. Tam otopark girişimizde, cip kalmış, bayağı bildiğiniz cip, Freelendır, iniş kontrollü V6 diesel falan, kar lastiği yokmuş. ................ Bugün benim müşterinin biri 2012 Vw cip ile kaldırıma çarpıp lastiği yarmış.. Kasko öder mi dedi, Öder de, seneye kaskon 3000 lira olur dedim.. Aman ben alırım lastik dedi Bu arada, ses yapıyor diye kışlık lastik almamakta ısrarlı olduğunu söyledi.. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 emmi senin aracın plakası 50 as 220 mi tahir ceza yazdırmaya çalışıyor ona göre... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Evet bir gariplik var.Belediye buz makinası kullanıp kar yağıyormuş gibi gösteriyor olmasın... Yok abi benim ev yol hizasından biraz yüksekte, belediye burada numara yapamaz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts