İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Semih İzgi

Merso :wub: Mahmut abi harika kareler. Özledik sizleri, Ertan abimin kara yiğidine de beyaz amma yakışmış :flowers: Otogar otoparkında benim tosuncuk ne yapıyor acaba.. :) :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
(düzenlendi)

Özellikle akşamlar, karlı havada çok güzel ve romantik oluyor. :p

Yolun sivas a düşerse akşam vakti gezdiririm hocam seni kar yağarken :p

Merso :wub: Mahmut abi harika kareler. Özledik sizleri, Ertan abimin kara yiğidine de beyaz amma yakışmış :flowers: Otogar otoparkında benim tosuncuk ne yapıyor acaba.. :) :)

Senin tosun kış uykusundadır. otogarın parkındaki hiç bir aracın rengi belli değildi. Yerdeki kar ile arabaların üstündeki kar birleşmiş durumda idi :D:shok:

Mubarek nefes aldırmıyor hiç hala devam. Bizim 1400 rakımda da tipi başladı şimdi. Alttan alıp yukarı yukarıdan alıp aşağı indiriyor karın nerden geldiği belli değil :D

img20120116075106.th.jpg

img20120116073625.th.jpg

img20120116073338.th.jpg

img20120116073331.th.jpg

img20120116073237.th.jpg

img20120116073225.th.jpg

Bunlarda benim kar paletleri :D

img20120116072831.th.jpg

Ekleme: video linki

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/224991-pirelli-kis-lastikleri-icin-soru-oneri-ve-izlenimler/page__gopid__1323254#entry1323254

tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Yolun sivas a düşerse akşam vakti gezdiririm hocam seni kar yağarken :p

Güzel olur. Ben aşk adamıyım geceleri severim. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Sabah 06:50'de çıktım. Arayollar buzdu. Yokuş aşağı inmem gerektiği için ve o saatte araç olmadığı için problem yaşamadım. Eskişehir yolu sol şeridi, kar ve buz karışımıydı. Orta şerit rahattı. Bilkentten sonra sol şeritteki buz ve kar yerini suya bıraktı. Kızılayda aracı parkettiğim yerin resmini çektim ancak şirketten fotoğraf yükleyemiyorum. Ara sokak bizim Konutken'ten kötüydü diyebilirim. Üstü kar, altı buz olmuş. Eski sahibi aracın "petlas" dörtmevsim lastiklerini yeni değiştirdiğinden, karda dişlerinin yeni olmasının avantajını kullanıyorum şimdilik.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin
(düzenlendi)

Semihim sen sen ol il dışına çıkıyorsan bir daha arabanı otogarın park yerine bırakıp gitme. bu tavsiyemi de başına iş gelmeden dikkate al lütfen. sonra Allah muhafaza bir de fellik fellik ghia focus aramayalım bu karda kışta. ne olur ne olmaz abicim. böyle bir durumun olursa arabanı bizim iş yerine bırak. ben seni geldiğinde otogardan alırım 5 dakikada. artık sen bilirsin.

tarihinde Mahmut Şahin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

kar güzelde... Kar yağışından sonraki ayaz çok kötü ankara da durum şu an berbat. Ayaz ve buz :s

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Sercan kartepe'ye bekliyoruz seni :D

Gelmeyi çok isterdim ama malesef sömestrda evde bulunmam gerekiyor :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

petlasın kış lastiği bile beni huzursuz ediyor

dörtmevsim lastik yoktur

Petlasta ilk kalkışlarda biraz dikkatli olmak yetiyor. Frenaj ye yanal tutuşundan ben çok memnunum. Kalkarken biraz sert davranılırsa,sarıyor evet.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Dört mevsim tabirini ilk önce pirelli çıkarttı sanırım.Adamlar olmayan bir şeyi yıllarca sattı :) Lastik iki tip'tir.Yazlık ve kışlık.Gerisi palavra..

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Evet ya böyle devam ederse bu kar 15-20 gün yerden kalkmaz..

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Semihim sen sen ol il dışına çıkıyorsan bir daha arabanı otogarın park yerine bırakıp gitme. bu tavsiyemi de başına iş gelmeden dikkate al lütfen. sonra Allah muhafaza bir de fellik fellik ghia focus aramayalım bu karda kışta. ne olur ne olmaz abicim. böyle bir durumun olursa arabanı bizim iş yerine bırak. ben seni geldiğinde otogardan alırım 5 dakikada. artık sen bilirsin.

Peki abi. Sivas'a dönüş saatim gece 3-4 arası oluyor. Bu nedenle geldiğimde arabam altımda olsun diye öyle birşey yapıyordum.. Durumlar okadar risklimi ya? :( taksi durağına yakın tarafta duruyor şuan. Allah muhafaza. :(

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Yarın akşam yapsak? :) Benim taka sabahtan Engin abinin şefkatli kollarına teslim olacak. Vur emri verdim Engin abi'ye de. :nihahahaha:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

5 dakika önce şiddetli kar yağışı başladı ; hayırlısı..

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)

Tamam işte bugünden yapılanları yapalımda yarına tertemiz çıksın güzel güzel bin sonrasında :)

Akşam Onur'u da alırız yaparız bişeyler ;)

yeaaap,oldu o zaman. :seytan: Kar dolu düzlük kaldı mı oralarda,burda pek yok.. :)

18901210150121818037618.jpg

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Sen çektin tabi. :) Bu sene zincir yok,önlere kışlık,arkalara yazlık spec. :p

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

şu an itibariyle Beykent bembeyaz arkadaşlar, kar yağışı baya etkili.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Lokman abi haberler senden geliyor malum İstanbul'un girişi senden soruluyor. Ben çıkayım eve gideyim o zaman :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Süham inan böyle yağmaya devam ederse burda yollar kapanır :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Melih Gülbahar
(düzenlendi)

Şuan itibariyle İstoç'ta kar yağışı başlamıştır.Bilginize ;)

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
İmla kurallarına uyalım.
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Sabah saat 8 civarı, Üsküdar'dan Gebze'ye gittim, Tuzla'ya kadar yollar kuru ve ara sıra yağmur yağışı olsa da Gebze sapağına 2 km kala kar yağışı başladı çok yoğun,hava sıcaklığı da -2 derece olunca toplam 3 km kadar yolu 1 saatte alabildim ancak..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Şu an Aydınlı/ Tuzla'da hafifte nazlı şekilde var yok arası atıştırıyor, telefon ile aldığım habere göre Kurtköy'de buradan biraz daha fazla şekilde yağıyormuş

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Halkalı tarafında arabaların üstü ve çatılar bembeyaz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...