Ercan Çakır 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Biz de istiyoruz, bize de bırakın biraz. hayyııırrrr hepsi bizzziiimmmm haahhaaahaaaa... Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Gözünü sevdiğim Ankara'nın karını bile özledik be. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Şuanda yolların kenar kısımları da tutmaya başladı..Birazdan beyazlar yollar.Akşam saatlerine kadar devam ederse napacağız bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Tekrar Ankara' daki yol durumu için muhabirimiz Ayhan'a bağlanıyoruz..Evet Ayhan başkentte son yol durumları ile ilgili bize aktaracakların nelerdir, yetkili mercilerin kar temizleme çalışmaları başladı mı, sendeyiz... Ayhan' ım bilgiler için sağol takipteyiz, buralarda kar döne döne yağıyor..Benim ultragrip 5 lastiklerim bakalım akşam bana ne sürprizler yaşatacaklar... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Para olsa da alsak..Ben bunları aldığımda son modellerdi hem... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Tekrar Ankara' daki yol durumu için muhabirimiz Ayhan'a bağlanıyoruz..Evet Ayhan başkentte son yol durumları ile ilgili bize aktaracakların nelerdir, yetkili mercilerin kar temizleme çalışmaları başladı mı, sendeyiz... Ayhan' ım bilgiler için sağol takipteyiz, buralarda kar döne döne yağıyor..Benim ultragrip 5 lastiklerim bakalım akşam bana ne sürprizler yaşatacaklar... Şuan için ana arterler açık ancak ara sokaklarda yer yer kapanma belirtileri başladı.Araçların üstünde yaklaşık 5 cm kadar kar var.Korkarım ki iki saat daha kar böyle yağmaya devam ederse pilimiz bitti demektir.Ultra grip değil multiultragrip23 ler bile fayda etmez 1 Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 bende en garantisinde multiultrabotlarım var kar yağmur çamur dinlemiyor valla Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Anlatımlara fotoğrafta ekleyelim daha kar görmemiş olanlar için Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Denizli Kaklık bölgesi Bugün öğlen başladı kar yağışı Du ben bu resmi izmirlilere de göstereyim 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Hakan ex in fotolarını göster sen Karda neler yapıyor bir görelim 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Len bugün yağmaya başladı daha. Babayı soğukta yayan mı yollayam evine aaa ayıp ayip Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 O makine bende olacak; karda yağacak babayı eve yollamazdım zaten ; onun yerine ben çıkardım dışarı Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Aslında öyle de olmuyor işte Tam 4x4 Low zamanı şuan Hazır şanzıman da sıfırlanmışken ahh ahh Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Denizli kaklık bölgesinin fotoğrafını Ankara bembeyaz konusu içinde görmek istemiyoruz..Her şehire ait ayrı konu açılsın istiyoruz... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 O zaman İzmir konusunu bulandırayım ben. Müsadenizle Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Hızlandı iyice. Yollara bakıyorum ne bir tuz atan ne bir başka bir şey yapan araç yok.Neyi bekliyorlar anlam vermek güç.Kapanmadan iş yapmıyorlar,kapandıktan sonra da yollarda araçlar kalmış tuzlama yapamadık diyorlar.. O zaman İzmir konusunu bulandırayım ben. Müsadenizle Araya kaynarsın onlar severler kar fotoğraflarını Yorum bağlantısı
Fatih Öz 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 geçen hafta yaptığım çılgınlık sonucu(http://www.fordclubt...76#entry1292976) araba zarar görünce rotayı rc aracıma çevirdim fakat bataryalar çok dandik soğuk havanın etkisiyle çok az kullanabildim yüksek amperli kaliteli batarya arayışı içindeyim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us bu arada q7nin ön farlar normal ampül arkası led çekmeyi unuttum ama Bu karlardan İstanbul'da istiyor Yalnız ilk fotoğrafta cidden gerçek sandım Audi'yi ama diyorum bu Q7'den farklı 4x4 stayşın araçlardan mı diye kendi kendime soruyorum Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Çankaya tarafında acayip bir trafik varmış.Yollar tamamen açıkmış.Ben bu işten hiç bir şey anlamadım.. 1 saat sonra bende o trafiğin içinde olacağım. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Acar 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Acil Kayseriye de Kar Yağmalı , Rüzgardan Bıktım Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Ben en çok istanbul yolunu ve eskişehir yolunu merak ediyorum yoğun bir kar yağsada merakımız gitse zira kar tutmuyormuş yeni atılan asfaltlar Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 sabahtan beri çankayadayim trafik felç karla cebelleşiyorum. Erkan cinnah tarafı çok kötü deniliyor..eski anayasa mahkemesi tarafı nasıl acaba.. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Bugün iş yerinden bir saat önce çıkış verildi... Malum karyağışından dolayı... Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Eskişehir'de hiç durmadı, sabaha kadar yağarsa, yarın işimiz var. Bugün vitesde ki KAR modu özelliğinin ne işe yaradığını anladım Akşama daha detaylı kar testi yapacağım, video, foto ve sonuçları paylaşırım... Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 batıkentte bir şey yok yollar iyi durumda şimdilik Yorum bağlantısı
Recommended Posts