İçeriğe Yönlendir

Volvo S60

Erkut Uysal

Recommended Posts

Erkut Uysal

yarın enişteme 0 volvo s60 almayı düşünüyoruz...

S60 DRIVe Advance Dizel 1560 cc 115 hp Düz 93.870

88.280

seçtiğimiz model bu bize verilen fiyat 85 bin tl...

s60 hakkında biraz bilgi verirseniz çok sevinirim işimiz biraz acil yarın sabah avcılara gidicez çünkü...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Taş gibi arabadır, motor focus motoru bildiğim kdarıyla, gerisi zaten çok iyi, r-desing paketide olursa süper olur.

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Bu aracın tasarımı çok hoşuma gidiyor. Bence yerinde bir tercih olmuş. Motorunu zaten biliyoruz, rüştünü ispatlamış bir motor. Aynı motora sahip selective mondeo fiyatı 78 - 80 bin tl civarındayken imkan varsa Volvo tercih edilir.

Yorum bağlantısı
Erdinç Sefer

Altunizade dekı volvo arkasın satış pazarlama müdürü arkadaşım olur.birde oradan fiyat alın isterseniz gereken ilgi ve alakayı gösterecektir.gecen ay bır arkadasıma xc 60 ı 11 mılyar ucuza aldık ordan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

s60'ları bi türlü sevemedim. Gönlümde yatan 40 veya 80

Bi de c30'ları varkii :wub:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

bizim dikkatimizi çeken önemli nokta kasasının yeni olması bmw 3.29d ye göre daha fazla özellik barındırması... fakat motor konusunda bir bilgimiz yok mondeo'yuda değerlendirmeye alsak iyi olur sanırım... :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Donanımı full yapınca mondi sönük kalır, hatta f3 bile basit kalıyor nerdeyse, ama esas baba modeller, s70 ve v70 sportvagonlar, bunlar apayrı azizim :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

İçten içe hep gönlümde yatan bir markadır Volvo, yıl 1998 de az daha işlemleri başlatıp s40 T4 alıyorduk :D

O zaman ne kadar yakar? kilometrede kaç kuruş yakıyor? hesabı bile yapılmıyordu :p

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
  Sani Gerşon yazdı:

s60'ları bi türlü sevemedim. Gönlümde yatan 40 veya 80

Bi de c30'ları varkii :wub:

Kırmızısı geziniyor buralarda ya bir araba bu kadar mı güzel olur bir renk bu kadar mı yakışır :wub: Volvo alınır o paraları görebilecek olsam tereddütsüz alacağım araba.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Psa - Ford larda kullanılan Tdci motor ile aynı. Volvo 2.elde çok değer kaybeden araç modellerindendir. Aynı motor ve aynı dolulukta 62-63.000 tl ye C-max titanyum x paket alabilirsiniz. Aynı sınıfta olmıyabilir ama Bir kere test edin çok çok keyifli bir araçtır. 2-3 sene sonra satmaya kalktığınızda bunda 12-15,000 TL volvoda temiz 25-30,000 TL zararınız olur. Neticede keyif ve para sizin....

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
  Ahmet Kıyak yazdı:

Yanlış. :i-ih:

Bu yüzden Mondeo'ya da bakın diye yazdım. Motor aynı motor. Pek çok teknoloji ortak.

Mondeonun en dolusu o fiyatlara rahatlıkla alınabiliyor. S60'tan da bir gömlek üstündür.

Ama derseniz ki Volvo'nun tipi çok güzel, ona lafım olmaz. :)

katılıyorum aynen ahmet hocam

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

şu yorumların üzerine biraz kararsız kalmadım desem yalan olur hani...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Full mondi alınacaksa bu durumda bende mondi diyorum, 2.eli doananımı vs. etkenleri göz önüne alarak.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

bence volvoyu tercih edin..o paralara mondeo alınmaz düşüncesindeyim.audi mercedes volvo bi yana ötekiler bir yana..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

valla ben arada çok fark olduğunu düşünmüyorum..Volvo çok köklü bir değişim yaşamadı..Firmayı çinlilerin almış olması ,volvoyu çin arabası yapmaz.Her daim ford dan üstün bir araç olarak görüyorum..Elbet şanhsi kanaatimdir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
(düzenlendi)

asla kıyaslanamaz diye bir şey ifade etmedim.sadece o fiyatlara iki şansım olsa volvoyu tercih ederim dedim.şahsen bana kalsa ben o fiyata mutlaka audi alırım..volvoya hiç girmem.

edit :link

tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

illa sıfır olucak diye bi şey yok..2008 -2009 model alınabilir..olmadı a4 de düşünülebilir.Neyse konu dağılmasın.. :)

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)

3 serisinin yeni kasası çıkacağı için şuan cazip indirimler ve kredilendirmeler var.

Ben 3.20D bakmanızı öneririm.

O kadar meblağ verdikten sonra alınan arabanın en azından biraz güçlü olması gerekir diye düşünüyorum.

tarihinde Oğuz Altınada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Latitude yani samsungu birkere geçelim, volvo güzel araba, denildiği gibi malzeme kalitesi ve süslemede iyi, tasarımı detayları falan güzel, ama Ford dan aman aman iyi değil, ben sessizliğine ve üst seviye modelleri mesela V70 ve üstünü almak isterdim, Auidi de bakılabilir aslında, passat düşünmezdim, kasa yeni olsada araba eski sıkıcılıkta, baktıkça içm bayılıyor, karar verdiyseniz alın gitsin S60 ı, olmadı mondi full alın gerisini düşünmeyin.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

1,6 dün vites dizel e 85,000 tl hakikaten paraya yazık :( tek diyebileceğim bu...

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar
  M.Fatih Yüce yazdı:

1,6 dün vites dizel e 85,000 tl hakikaten paraya yazık :( tek diyebileceğim bu...

Şu da var , 2.0 olsa 20.000 fazla olacaktı. :)

S60 güzel güzel araç , ben mondeo'ya falan bakmazdım açıkçası. :) Ama o kadar parayı 1,6 arabaya da yatırmazdım.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
Erdinç Sefer

bu gün sizin için volvo arkasdakı arkasaımla konustum elımde daha 300 km de olan s 60 varmıs.araba s 60 en dolu paketı oldugunu metalık bakır rengı oldugunu soledı yanlıs hatırlamıyorsam 90.000 tl gıbı bır rakam soledı kı bu o donanımdakı bır araba ıcın oldukca ıyı dıye dusunuyorum

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
  M.Fatih Yüce yazdı:

Psa - Ford larda kullanılan Tdci motor ile aynı. Volvo 2.elde çok değer kaybeden araç modellerindendir. Aynı motor ve aynı dolulukta 62-63.000 tl ye C-max titanyum x paket alabilirsiniz. Aynı sınıfta olmıyabilir ama Bir kere test edin çok çok keyifli bir araçtır. 2-3 sene sonra satmaya kalktığınızda bunda 12-15,000 TL volvoda temiz 25-30,000 TL zararınız olur. Neticede keyif ve para sizin....

Değer kaybı konusunda haklısınız.

Ancak S60 la C-max elma ile armut gibi apayrı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...