İçeriğe Yönlendir

Yetkili Servis Önerileriniz (İstanbul)

Serkan Öz

Recommended Posts

Ali Gürsoy

İçerenköy carrefour SA içinde speedy araç bakım servisi var gayet iyi iş yapıyolar ve bakımları ucuz yıkamasıda iyi :good1:

Hayırlı işler .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

O Speedy servisinde far ayarı yaptırma hatasında bulundum, ortalama gösteren farları daha da bozdular. İlgiliydiler, uğraştılar ama ben sonuç alamadıktan sonra neye yarar ?

Yorum bağlantısı
Selim Satan

Gelince sizi mi bulalım ?

genelde ordayım beni bulabilirsiniz

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ali Kabasakal

Merhaba Arkadaşlar
2010 Focus tit x aracımın bakımı geldi geçti bidaha geldi şuan 42bn e doğru gidiyorum
Kasım da aldım sahibi arkadaşına bakım yaptırmıs bende sanayideki bi abimize gösterdim gerek yok herseyi tam dedi 40binde hallederiz dedi.30 ve 45bin bakımları ortak yapılsın istiyorum Kontrol edilen aksamların bile değişmesi benim yararıma olacağı için değiştirmeyi Planlıyorum

42bine geliyorum abimize götüreyim diyorum ama diğer bir yanım yetkili servis diyor bende işinin ehli ford ustası özel servis arıyorum
Ben aracımı bırakayım aksama alayım adam a dan z ye baksın gerekeni yapsın hatta şunuda yapalım mı diye arasın sorsun onaylayayım öneride bulunsun dürüst olsn dostane daimi gidebileceğim bir yer arıyorum

İST ANADOLU YAKASI Ümraniyede oturuyor Üsküdarda çalışıyorum. Önerebileceğiniz Usta Servis Var mı( Dİğer İlçelerden de Avrupa dahil önerebilirsiniz Konuyu Okuyan herkes İstifade etsin)

Ayrıca Malum parklanmalarda Arkadan sürten çizen çizene ufak boya kalkmaları var plastik aksamlarda bunun için öneriniz nedir. Boyalı muamelesi görmeden bunun tamiri nasıl yapılabilir Aracımda boya yok ama aldım alalı hergün önü arkayı Çiziyorlar

Araç Ön krom kaplama catlak bunun fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? yada yapıştırmam daha mı uygun

Hertürlü araç aksesuarını uygun fiyata bulabileceğimiz aksesuarcı (AKSARAY DEMEYİN :) ) önerisine de açığım..

İlginize Teşekkür Ederim

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Bakım için kendi Dayımı tavsiye edebilirm. :) Anadolu yakasında Kendi dükkanı.Ford yetkili servisi olan Şahsuvaroğlunda çalışıyordu kendi dükkanını açtı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Bakım için kendi Dayımı tavsiye edebilirm. :) Anadolu yakasında Kendi dükkanı.Ford yetkili servisi olan Şahsuvaroğlunda çalışıyordu kendi dükkanını açtı.

Neresi İbrahim :)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

UZMAN FORD SERVİSİ   FORD BİNEK&MİNÜBÜS ARAC TAMİR BAKIM VE YEDEK PARCA SATIŞ SERVİSİ
  N-BLOK 2/4
  TEL: (0216)466 02 59 GSM: 0532 397 06 05

mustafa abi var burda işin ehlidir her konuda yardımcı olur kadosan oto sanayi sitesinde selamımı söylersen yardımcı olur.

KALYONCULAR OTO FORD ÖZEL SERVİSİ

Telefon +90 216 415 22 24 GSM / Mobil 0535 626 43 88-0544 742 05 19 Faks +90 216 499 67 21 Adres Kadosan Oto Sanayi Sitesi H Blok No:8 Y.Dudullu Şehir / İlçe İstanbul  / Ümraniye 

adem usta

tarihinde Soner Çalkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Osman usta'yı gözü kapalı önerebiliriz.

Forumda Anlaşmalı servislerde "no name" olarak bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Okan Akcali

Arkadaşlar merhaba,

Geçen sene 98 Ka alıp kısa bir süre kullanıp istemeden satmak zorunda kalmıştım. Bu yıl yine 98 model bir Ka aldım 1 hafta oldu. Tüm viteslerde gaza bastığımda 15-20 sn de bir tekliyor ve önceki arabamdaki gibi tok bir ses gelmiyor mototrdan. Gürültülü ve ince bir sesle çalışıyor. Buji, yağ, filtre değişimlerini yapmadım. Ka yı tanıyan iyi bir ustaya göstermek ve ne gerekiyorsa yaptırmak istiyorum.

Önerilerinizi rica ederim..

Yorum bağlantısı
Ali Kabasakal

No Name yi tam  anlamadım.Ama sonerin önerisi baya iyiymiş yakın sayılır bana heleki yedek parcacısı da kendisi ise ne ala

Yorum bağlantısı
Mert Ender

Servisin adı No Name Service :)  Osman ve Fatih Ustalar işletiyor. Gözünüz kapalı verin arabanızı. Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi'ndeler. Mercedes bayiinin solundaki inişten aşağı iniyorsunuz, sokağın sonundalar.

Yorum bağlantısı
Ali Kabasakal

Anladım üstad ama maslağa götürmem bana 2 güne mal olur ver al vs ki maslakta yetkili servisten özele dönen servis sayısı fazla heleki tanış vs bile çıkar yani ama bana burda lazım. No Name i arkadaşlarıma önereceğim fakat

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Anladım üstad ama maslağa götürmem bana 2 güne mal olur ver al vs ki maslakta yetkili servisten özele dönen servis sayısı fazla heleki tanış vs bile çıkar yani ama bana burda lazım. No Name i arkadaşlarıma önereceğim fakat

O zaman Kartal oto sanayiye götür dayımın dükkanına form üyrlerinden Barış Ünal abi gitti benim tavsiyemle isterseniz ona sorun.Gereken hizmeti yaparlar şüpheniz olmasın.

parçaları orjinal kullanıyorlar.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Merhaba Arkadaşlar

2010 Focus tit x aracımın bakımı geldi geçti bidaha geldi şuan 42bn e doğru gidiyorum

Kasım da aldım sahibi arkadaşına bakım yaptırmıs bende sanayideki bi abimize gösterdim gerek yok herseyi tam dedi 40binde hallederiz dedi.30 ve 45bin bakımları ortak yapılsın istiyorum Kontrol edilen aksamların bile değişmesi benim yararıma olacağı için değiştirmeyi Planlıyorum

42bine geliyorum abimize götüreyim diyorum ama diğer bir yanım yetkili servis diyor bende işinin ehli ford ustası özel servis arıyorum

Ben aracımı bırakayım aksama alayım adam a dan z ye baksın gerekeni yapsın hatta şunuda yapalım mı diye arasın sorsun onaylayayım öneride bulunsun dürüst olsn dostane daimi gidebileceğim bir yer arıyorum

İST ANADOLU YAKASI Ümraniyede oturuyor Üsküdarda çalışıyorum. Önerebileceğiniz Usta Servis Var mı( Dİğer İlçelerden de Avrupa dahil önerebilirsiniz Konuyu Okuyan herkes İstifade etsin)

Ayrıca Malum parklanmalarda Arkadan sürten çizen çizene ufak boya kalkmaları var plastik aksamlarda bunun için öneriniz nedir. Boyalı muamelesi görmeden bunun tamiri nasıl yapılabilir Aracımda boya yok ama aldım alalı hergün önü arkayı Çiziyorlar

Araç Ön krom kaplama catlak bunun fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? yada yapıştırmam daha mı uygun

Hertürlü araç aksesuarını uygun fiyata bulabileceğimiz aksesuarcı (AKSARAY DEMEYİN :) ) önerisine de açığım..

İlginize Teşekkür Ederim

Anadolu Yakası yetkili servis Ford Cevizli müdürü Türker Gönüllü selamımı iletin her türlü yardımcı olur.

Bostancı Sanayii özel servis Anıl Oto Koray usta 0532 7243043

Yorum bağlantısı

No Name yi tam  anlamadım.Ama sonerin önerisi baya iyiymiş yakın sayılır bana heleki yedek parcacısı da kendisi ise ne ala

parçayı da onlar hallederler sıkıntı olmaz he sen al derlerse şayet en uygun fiyatı kadosan da üçel ford verir

Yorum bağlantısı
Enver Çatak

Bahçelievler civarında klima gazı, radyatör bakımı yapacak güvenilir bir yer?

Yorum bağlantısı

Merhaba arkadaşlar. Kısa bir süre sonra periyodik bakım ve mekanik işlemler için fordcluptürkiye  üyelerine özel indirim hakkında  bilgi aktaracağım. Servis müdürüm ile görüşüyorum.

Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu
(düzenlendi)

Yeni bir servis.Forumunda tanıdığı ustalarımız.Sedat gürler ve Murat güven(3amper murat)ortak oldular.Mekanik ve cvt şanzıman işleri Sedat abinin ellerinden elektrik ve elektronik murat abimin ellerinden geçecek.Kaporta işleride varmış artık. Bağcılar güngören sanayi sitesi blok 22 no 14 Güven oto.Bizlerin selamı ile gittiğinizde gerekli ilgi ve alakayı göstereceklerdir.

Sedat Gürler tel:0533 312 97 94

tarihinde Salim İmamoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Haksal

Anadolu yakasında iyi bir servis arayanlara önerim, Bostancı Oto Sanayi'de "Oto Gençler Özel Ford Servis" var. Gidip de memnun kalmayan duymadım. Bir de sıfır araçların bakımlarında da bu servis garanti kapsamından çıkmıyor. Hem ucuz hem hızlı hem kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ayhan Kanatlı

selam osman ve fatih ustanin adresi lazim bilen arkadaslar yazarsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...