Ali Gürsoy 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 İçerenköy carrefour SA içinde speedy araç bakım servisi var gayet iyi iş yapıyolar ve bakımları ucuz yıkamasıda iyi Hayırlı işler . 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 orjinal motorcraft parçası da vardır eminim? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 O Speedy servisinde far ayarı yaptırma hatasında bulundum, ortalama gösteren farları daha da bozdular. İlgiliydiler, uğraştılar ama ben sonuç alamadıktan sonra neye yarar ? Yorum bağlantısı
Selim Satan 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 Gelince sizi mi bulalım ? genelde ordayım beni bulabilirsiniz Yorum bağlantısı
Ali Kabasakal 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Merhaba Arkadaşlar2010 Focus tit x aracımın bakımı geldi geçti bidaha geldi şuan 42bn e doğru gidiyorumKasım da aldım sahibi arkadaşına bakım yaptırmıs bende sanayideki bi abimize gösterdim gerek yok herseyi tam dedi 40binde hallederiz dedi.30 ve 45bin bakımları ortak yapılsın istiyorum Kontrol edilen aksamların bile değişmesi benim yararıma olacağı için değiştirmeyi Planlıyorum42bine geliyorum abimize götüreyim diyorum ama diğer bir yanım yetkili servis diyor bende işinin ehli ford ustası özel servis arıyorumBen aracımı bırakayım aksama alayım adam a dan z ye baksın gerekeni yapsın hatta şunuda yapalım mı diye arasın sorsun onaylayayım öneride bulunsun dürüst olsn dostane daimi gidebileceğim bir yer arıyorumİST ANADOLU YAKASI Ümraniyede oturuyor Üsküdarda çalışıyorum. Önerebileceğiniz Usta Servis Var mı( Dİğer İlçelerden de Avrupa dahil önerebilirsiniz Konuyu Okuyan herkes İstifade etsin)Ayrıca Malum parklanmalarda Arkadan sürten çizen çizene ufak boya kalkmaları var plastik aksamlarda bunun için öneriniz nedir. Boyalı muamelesi görmeden bunun tamiri nasıl yapılabilir Aracımda boya yok ama aldım alalı hergün önü arkayı ÇiziyorlarAraç Ön krom kaplama catlak bunun fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? yada yapıştırmam daha mı uygunHertürlü araç aksesuarını uygun fiyata bulabileceğimiz aksesuarcı (AKSARAY DEMEYİN ) önerisine de açığım..İlginize Teşekkür Ederim Yorum bağlantısı
İbrahim Can 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Bakım için kendi Dayımı tavsiye edebilirm. Anadolu yakasında Kendi dükkanı.Ford yetkili servisi olan Şahsuvaroğlunda çalışıyordu kendi dükkanını açtı. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Bakım için kendi Dayımı tavsiye edebilirm. Anadolu yakasında Kendi dükkanı.Ford yetkili servisi olan Şahsuvaroğlunda çalışıyordu kendi dükkanını açtı. Neresi İbrahim Yorum bağlantısı
İbrahim Can 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Neresi İbrahim Kartal oto sanayi sitesinde abi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 (düzenlendi) UZMAN FORD SERVİSİ FORD BİNEK&MİNÜBÜS ARAC TAMİR BAKIM VE YEDEK PARCA SATIŞ SERVİSİ N-BLOK 2/4 TEL: (0216)466 02 59 GSM: 0532 397 06 05 mustafa abi var burda işin ehlidir her konuda yardımcı olur kadosan oto sanayi sitesinde selamımı söylersen yardımcı olur. KALYONCULAR OTO FORD ÖZEL SERVİSİ Telefon +90 216 415 22 24 GSM / Mobil 0535 626 43 88-0544 742 05 19 Faks +90 216 499 67 21 Adres Kadosan Oto Sanayi Sitesi H Blok No:8 Y.Dudullu Şehir / İlçe İstanbul / Ümraniye adem usta 14 Haziran 2013 tarihinde Soner Çalkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Osman usta'yı gözü kapalı önerebiliriz. Forumda Anlaşmalı servislerde "no name" olarak bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Okan Akcali 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Arkadaşlar merhaba, Geçen sene 98 Ka alıp kısa bir süre kullanıp istemeden satmak zorunda kalmıştım. Bu yıl yine 98 model bir Ka aldım 1 hafta oldu. Tüm viteslerde gaza bastığımda 15-20 sn de bir tekliyor ve önceki arabamdaki gibi tok bir ses gelmiyor mototrdan. Gürültülü ve ince bir sesle çalışıyor. Buji, yağ, filtre değişimlerini yapmadım. Ka yı tanıyan iyi bir ustaya göstermek ve ne gerekiyorsa yaptırmak istiyorum. Önerilerinizi rica ederim.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 KA'nın ustası hazırdır, İstanbul içi mesafe o kadar önemli değil sonuçta. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/223690-osman-ve-fatih-maslakta-no-name-servis/ Yorum bağlantısı
Okan Akcali 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Teşekkür ederim, Hafta sonu tek adres No Name Yorum bağlantısı
Ali Kabasakal 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 No Name yi tam anlamadım.Ama sonerin önerisi baya iyiymiş yakın sayılır bana heleki yedek parcacısı da kendisi ise ne ala Yorum bağlantısı
Mert Ender 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Servisin adı No Name Service Osman ve Fatih Ustalar işletiyor. Gözünüz kapalı verin arabanızı. Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi'ndeler. Mercedes bayiinin solundaki inişten aşağı iniyorsunuz, sokağın sonundalar. Yorum bağlantısı
Ali Kabasakal 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Anladım üstad ama maslağa götürmem bana 2 güne mal olur ver al vs ki maslakta yetkili servisten özele dönen servis sayısı fazla heleki tanış vs bile çıkar yani ama bana burda lazım. No Name i arkadaşlarıma önereceğim fakat Yorum bağlantısı
İbrahim Can 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Anladım üstad ama maslağa götürmem bana 2 güne mal olur ver al vs ki maslakta yetkili servisten özele dönen servis sayısı fazla heleki tanış vs bile çıkar yani ama bana burda lazım. No Name i arkadaşlarıma önereceğim fakat O zaman Kartal oto sanayiye götür dayımın dükkanına form üyrlerinden Barış Ünal abi gitti benim tavsiyemle isterseniz ona sorun.Gereken hizmeti yaparlar şüpheniz olmasın. parçaları orjinal kullanıyorlar. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Merhaba Arkadaşlar 2010 Focus tit x aracımın bakımı geldi geçti bidaha geldi şuan 42bn e doğru gidiyorum Kasım da aldım sahibi arkadaşına bakım yaptırmıs bende sanayideki bi abimize gösterdim gerek yok herseyi tam dedi 40binde hallederiz dedi.30 ve 45bin bakımları ortak yapılsın istiyorum Kontrol edilen aksamların bile değişmesi benim yararıma olacağı için değiştirmeyi Planlıyorum 42bine geliyorum abimize götüreyim diyorum ama diğer bir yanım yetkili servis diyor bende işinin ehli ford ustası özel servis arıyorum Ben aracımı bırakayım aksama alayım adam a dan z ye baksın gerekeni yapsın hatta şunuda yapalım mı diye arasın sorsun onaylayayım öneride bulunsun dürüst olsn dostane daimi gidebileceğim bir yer arıyorum İST ANADOLU YAKASI Ümraniyede oturuyor Üsküdarda çalışıyorum. Önerebileceğiniz Usta Servis Var mı( Dİğer İlçelerden de Avrupa dahil önerebilirsiniz Konuyu Okuyan herkes İstifade etsin) Ayrıca Malum parklanmalarda Arkadan sürten çizen çizene ufak boya kalkmaları var plastik aksamlarda bunun için öneriniz nedir. Boyalı muamelesi görmeden bunun tamiri nasıl yapılabilir Aracımda boya yok ama aldım alalı hergün önü arkayı Çiziyorlar Araç Ön krom kaplama catlak bunun fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? yada yapıştırmam daha mı uygun Hertürlü araç aksesuarını uygun fiyata bulabileceğimiz aksesuarcı (AKSARAY DEMEYİN ) önerisine de açığım.. İlginize Teşekkür Ederim Anadolu Yakası yetkili servis Ford Cevizli müdürü Türker Gönüllü selamımı iletin her türlü yardımcı olur. Bostancı Sanayii özel servis Anıl Oto Koray usta 0532 7243043 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 No Name yi tam anlamadım.Ama sonerin önerisi baya iyiymiş yakın sayılır bana heleki yedek parcacısı da kendisi ise ne ala parçayı da onlar hallederler sıkıntı olmaz he sen al derlerse şayet en uygun fiyatı kadosan da üçel ford verir Yorum bağlantısı
Ali Kabasakal 22 Haziran 2013 Paylaş 22 Haziran 2013 Valla çok faydalı oldu Sağolun Arkadaşlar 1 Yorum bağlantısı
Enver Çatak 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Bahçelievler civarında klima gazı, radyatör bakımı yapacak güvenilir bir yer? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Merhaba arkadaşlar. Kısa bir süre sonra periyodik bakım ve mekanik işlemler için fordcluptürkiye üyelerine özel indirim hakkında bilgi aktaracağım. Servis müdürüm ile görüşüyorum. Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 (düzenlendi) Yeni bir servis.Forumunda tanıdığı ustalarımız.Sedat gürler ve Murat güven(3amper murat)ortak oldular.Mekanik ve cvt şanzıman işleri Sedat abinin ellerinden elektrik ve elektronik murat abimin ellerinden geçecek.Kaporta işleride varmış artık. Bağcılar güngören sanayi sitesi blok 22 no 14 Güven oto.Bizlerin selamı ile gittiğinizde gerekli ilgi ve alakayı göstereceklerdir. Sedat Gürler tel:0533 312 97 94 2 Temmuz 2013 tarihinde Salim İmamoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Haksal 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Anadolu yakasında iyi bir servis arayanlara önerim, Bostancı Oto Sanayi'de "Oto Gençler Özel Ford Servis" var. Gidip de memnun kalmayan duymadım. Bir de sıfır araçların bakımlarında da bu servis garanti kapsamından çıkmıyor. Hem ucuz hem hızlı hem kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Kanatlı 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 selam osman ve fatih ustanin adresi lazim bilen arkadaslar yazarsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts