İçeriğe Yönlendir

Mondeo Arıza Lambasının Söndürülmesi...

Guest Mesut Özer

Recommended Posts

Guest Mesut Özer

merhaba arkadaşlar lpg den dolayı yanan motor arıza lambasının makinaya bağlanmadan söndürülmesinin kolay bir yolu var mı?bilgi verirseniz sevinirim...

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

ah bir olsa

ah bir olsa

yanlız ilgimi çekti bugün gauge test yaptım dtc none yazıyor...

ama ışık yanıyor....

Yorum bağlantısı
Guest Levent Akg&#246z

aynı durum bende de var gage teste none dtc yazıyor ama ışık yanıyor bilgisayara bağladığımda fakir katışım hatası veriyor. 2 defa arıza lambası söndürdüm 1 defa da karışımı %7 artırdı gene bugün yandı 10 gün aradan sonra bi daha para vermek istemiyorum.arıza lamabası söndürmeye 10 tl lpg ayarına 30 tl istiyor.

Sonuç 50 tl bayıldık ama sonuç aynı...

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Arıza lambası söndürmekle, lambayı yakan arızayı/problemi gidermek farklıdır biliyorsunuz ki, elm327 adlı bir cihaz var,40-50 tl verip alır ve ışığı söndürüsünüz laptopa bağlayıp ama o arıza olduğu sürece o ışık yeniden yanmaya devam eder. Işığı söndürmekten ziyade ışığı yakan etkeni bulup ona çare bulmak gerekir bence.

Yorum bağlantısı
Guest Levent Akg&#246z

Kardeş lpgci bile yanar diyorsa ne yapacan ?bu konuyu çok araştırdım okudum?iyi kalibrasyon ateşleme sisteminin kontrolü vb halledilmeyecek problem yoktur.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Lpg kalibrasyonunu hatalı yapıp arıza lambası yaktıran lpg'ciye niye her seferinde para veriyorsunuz ki.. ?

Bu lamba yanacak diye bir şey yok.. Sonuçta bu hata varsa yanıyor.. Ustaysa yaktırmayacak.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Kadir Sönmez

bizim focuslarda akü kutup başlarını söküp takınca arıza lambası sönüyor mondeoda sönmez mi?

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Her araçta söner, mantık beyin sıfırlamak. Lakin tüm öğrenilmiş olgular da (yakıt vsvs) silinmiş olur.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...