Mehmet Kaya 23 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2015 Bende öğretmen olsam, benimde bu kadar boş zamanım olsa... Eline emeğine sağlık hocam.. Güzel ve faydalı işler yapmışsın. Az daha okuyup öğretmen olaydın. Şirket yöneticisi olmazdın [emoji23][emoji23]Teşekkür ederim [emoji8][emoji8] Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Az daha okuyup öğretmen olaydın. Şirket yöneticisi olmazdın [emoji23][emoji23] Teşekkür ederim [emoji8][emoji8] Neyseki bugünden itibaren tatile çıktım.. Denizden ve güneşten kalan boş vakitlerimde Trakyalı ile uğraşırım biraz.. Ayvalık Akçak dolaylarında, Ören filandayım. Ararsan diye.. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Ellerine sağlık güle güle kullan Mehmedim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2015 Neyseki bugünden itibaren tatile çıktım.. Denizden ve güneşten kalan boş vakitlerimde Trakyalı ile uğraşırım biraz.. Ayvalık Akçak dolaylarında, Ören filandayım. Ararsan diye.. Nereye kaçsan bulurlar seni Merak etme. Güzergahı bilmiyorsun sanırım. [emoji23][emoji23][emoji23] Ben aramam. Gelir bulurum seni. Bana da yer bul gittiğin yerde. Kalacak yer Lazım. Ellerine sağlık güle güle kullan Mehmedim. sağol abi. ... Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Neyseki bugünden itibaren tatile çıktım.. Denizden ve güneşten kalan boş vakitlerimde Trakyalı ile uğraşırım biraz.. Ayvalık Akçak dolaylarında, Ören filandayım. Ararsan diye.. Ne tesadüf,bende öğlen Kıbırısa uçuyorum..Ne zaman dönerim belli değil Neyseki bugünden itibaren tatile çıktım.. Denizden ve güneşten kalan boş vakitlerimde Trakyalı ile uğraşırım biraz.. Ayvalık Akçak dolaylarında, Ören filandayım. Ararsan diye.. Kerem,Kıbrısa gelsene Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2015 Oğlum ne yalancı adamsınız. Mert delikanlı olun. Bana gelme hoca kabul etmiyoruz seni deyin tamam. Kıvırıp durmayın Istemiyorum kardeşim. Git otelde yat deyin yatarım. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Ne tesadüf,bende öğlen Kıbırısa uçuyorum..Ne zaman dönerim belli değil Kerem,Kıbrısa gelsene Aslında düşüncem vardı. Ama seneye kısmetse. Kayınço orada üniversite okuyor. Orduevinde kalıyor. Bizde ayarlayabilirsek seneye oradayız.. Oğlum ne yalancı adamsınız. Mert delikanlı olun. Bana gelme hoca kabul etmiyoruz seni deyin tamam. Kıvırıp durmayın Istemiyorum kardeşim. Git otelde yat deyin yatarım. Geleceğin zaman önemli.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2015 Aslında düşüncem vardı. Ama seneye kısmetse. Kayınço orada üniversite okuyor. Orduevinde kalıyor. Bizde ayarlayabilirsek seneye oradayız.. Geleceğin zaman önemli.. Geleceğimi duydunuz hepinizin tatili işi çıktı. Tamam kardeşim. Gider bende Başkasında kalırım. Ayıp ya. KABUL ETMIYORSANIZ SÖYLEYIN. Anlarız sahar. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Oğlum ne yalancı adamsınız. Mert delikanlı olun. Bana gelme hoca kabul etmiyoruz seni deyin tamam. Kıvırıp durmayın Istemiyorum kardeşim. Git otelde yat deyin yatarım. Anlaman lazım işte Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2015 Anlaman lazım işte Kafa kalın basmıyor. Iyice anlatın. Anlayayım. Bahane ile gelmeyin bana. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Aslında düşüncem vardı. Ama seneye kısmetse. Kayınço orada üniversite okuyor. Orduevinde kalıyor. Bizde ayarlayabilirsek seneye oradayız.. Oradan Yunan adalarına geçeceğim,bayağı bir uzun tatil olacak..Bari Yunanistana gel Kafa kalın basmıyor. Iyice anlatın. Anlayayım. Bahane ile gelmeyin bana. Hocam bu işler karşılıklı olur,gönülsüz HE demenin bir anlamı yok zorlayıp durma. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Oradan Yunan adalarına geçeceğim,bayağı bir uzun tatil olacak..Bari Yunanistana gel Hocam bu işler karşılıklı olur,gönülsüz HE demenin bir anlamı yok zorlayıp durma. Uçak fobim var.. Arabayla İskenderun, oradan gemi ile Çiprus.. Adalara Bodrum a gidersem geçerim ileriki yıllarda belki. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Uçak fobim var.. Arabayla İskenderun, oradan gemi ile Çiprus.. Adalara Bodrum a gidersem geçerim ileriki yıllarda belki. Nasip kısmet diyelim o halde. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2015 Uçak fobim var.. Arabayla İskenderun, oradan gemi ile Çiprus.. Adalara Bodrum a gidersem geçerim ileriki yıllarda belki.Üzgünüm İskenderun'dan Kıbrıs yok. Sen Mersin'e Yönel. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Üzgünüm İskenderun'dan Kıbrıs yok. Sen Mersin'e Yönel. Orada bir arkadaşımın sandalı var,ona biner gelirler.Maksat para harcamasın Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Üzgünüm İskenderun'dan Kıbrıs yok. Sen Mersin'e Yönel. Fark etmez.. Önce bi İskenderun, sonra Mersin.. Maksat gezmek olsun. Arabam Lbg li nasılsa.. Kalcak adam da çok oralarda sağolsunlar.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2015 Orada bir arkadaşımın sandalı var,ona biner gelirler.Maksat para harcamasın Hayat sülüklük üzerine kurulmuş. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Fark etmez.. Önce bi İskenderun, sonra Mersin.. Maksat gezmek olsun. Arabam Lbg li nasılsa.. Kalcak adam da çok oralarda sağolsunlar.. Boş gitme ama Hayat sülüklük üzerine kurulmuş. Sülük duysa ve görse isim hakkını buna devreder. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2015 Fark etmez.. Önce bi İskenderun, sonra Mersin.. Maksat gezmek olsun. Arabam Lbg li nasılsa.. Kalcak adam da çok oralarda sağolsunlar.. İlla İskenderun'a uğrayacaksın yani. Yüzsüz. İstendiğimi daha nasıl belirteyim. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Orada bir arkadaşımın sandalı var,ona biner gelirler.Maksat para harcamasın Bravo iyi fikir. Fark etmez.. Önce bi İskenderun, sonra Mersin.. Maksat gezmek olsun. Arabam Lbg li nasılsa.. Kalcak adam da çok oralarda sağolsunlar.. Sen arabayı satmamışmıydın ne ara geri aldın? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2015 Boş gitme ama Sülük duysa ve görse isim hakkını buna devreder. Aynen. Bravo iyi fikir. Sen arabayı satmamışmıydın ne ara geri aldın? Sattıydı en son. Ama hala biniyor. Yüzsüz. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Aynen. Sattıydı en son. Ama hala biniyor. Yüzsüz. Bu kadar da olmaz Kerem. Çok ayıp. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Boş gitme ama Sülük duysa ve görse isim hakkını buna devreder. 1 şişe rakı aldım. (Oda ucuz, kaçak sürüm) Gittiğim, uğradıklarıma 1 er tek veririm.. Kalmayınca şişeyi koklatırım. Kafi.. Bu kadar da olmaz Kerem. Çok ayıp. Lütfen abi.. İfşa etmesene her yerde.. Senden başka bilen yoktu.. İstediğim paraya önce OK dedi eleman. Sonra araç başında pazarlığa başlayınca şutladım.. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 1 şişe rakı aldım. (Oda ucuz, kaçak sürüm) Gittiğim, uğradıklarıma 1 er tek veririm.. Kalmayınca şişeyi koklatırım. Kafi.. Lütfen abi.. İfşa etmesene her yerde.. Senden başka bilen yoktu.. İstediğim paraya önce OK dedi eleman. Sonra araç başında pazarlığa başlayınca şutladım.. O zaman o terbiyesizlik yapmış kusura bakma kardeşim. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 1 şişe rakı aldım. (Oda ucuz, kaçak sürüm) Gittiğim, uğradıklarıma 1 er tek veririm.. Kalmayınca şişeyi koklatırım. Kafi.. : Sen evde imal etmişsindir o ispirtoyu Yorum bağlantısı
Recommended Posts