Mehmet Kaya 2 Kasım 2013 Yazar Paylaş 2 Kasım 2013 Nasıl bir kulak var sende ya O masrafların çoğu o kulaktan Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 (düzenlendi) Araç yeniden doğmuş.Allah güle güle binmek nasip etsin Mehmet hocam...Ne de çok takıntın varmış yav... 2 Kasım 2013 tarihinde Mustafa Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 O masrafların çoğu o kulaktan Hocam sen o kulağı değiştir bence. Daha az masrafın çıkar bak Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 O masrafların çoğu o kulaktan o kulaktan bende de var, iğrenç bir şey, camlar kapalı ve aynı zamanda müzik dinliyor ve seyir halindeyken dışarıdaki ezanı duyuyorsun ya, kendime gıcık oluyorum. en kötüsü de ses geliyor diye servise gidiyorsun, ustayla tecrübeye çıkınca usta diyor ki: hangi ses? gıcık oluyorum o zaman... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Kasım 2013 Yazar Paylaş 2 Kasım 2013 o kulaktan bende de var, iğrenç bir şey, camlar kapalı ve aynı zamanda müzik dinliyor ve seyir halindeyken dışarıdaki ezanı duyuyorsun ya, kendime gıcık oluyorum. en kötüsü de ses geliyor diye servise gidiyorsun, ustayla tecrübeye çıkınca usta diyor ki: hangi ses? gıcık oluyorum o zaman... Hocam sen o kulağı değiştir bence. Daha az masrafın çıkar bak Bizim müdürde 2008 model corolla var ve araç 60 binde. O araç servis bakımlı. O aracı bana versin ben ona ne masraflar çıkarırım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 Satılık ilanı zannedip sevinmiştim. Değilmiş 1 Yorum bağlantısı
Murat Günyüzlü 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 Mehmet'ten bu arabayı almıyacaz da başka hangi arabayı alacağız. ) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 Evlerden ırak böyle kulak Araç senin duyabileceğin şekilde baştan yarat şarkısını söylüyormuş abi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Kasım 2013 Yazar Paylaş 3 Kasım 2013 Satılık ilanı zannedip sevinmiştim. Değilmiş Emmi git öteye. Uğraşma Tırt mondimle. 1-Evlerden ırak böyle kulak 2-Araç senin duyabileceğin şekilde baştan yarat şarkısını söylüyormuş abi 1-Sanki sen farklısın 2-Hiç sorma ,Şimdi hiç takmıyorum. Desem de pek inanma Mehmet'ten bu arabayı almıyacaz da başka hangi arabayı alacağız. Abi babamın opelini bir haftalığına alayım mı Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 1-Sanki sen farklısın 2-Hiç sorma ,Şimdi hiç takmıyorum. Desem de pek inanma Zaten sadece senin için dememiştim abi Al birimizi vur ötekimize Yorum bağlantısı
Murat Günyüzlü 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 Tabi Mehmetcim de şimdi uzun bir liste çıkarırsın sen ) (Bu arada babamın aracı 2004 opel vectra 1.6 comfort 63.000 km de benzinli,servis bakımlı) 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 Hocam sıfırlamışsın aracı. kazasız belasız kullan inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Araç için yaptığım bakımlar. Çoğu takıntıdan -Buji 3 takım -buji kablosu 2 takım -maf sensörü ,rolanti valfi ,gaz pozisyon sensörü stop ettiği dönemde değiştirdik hepsi sağlamdı -Yakıt deposu temizleme sensörü (elimde kaldı ) -Sonra 4 sefer şarj dinamosu en son otosandan aldık (kesinlikle orjinal olmalı) -4 defa Termostad (Mümkünse orjinal olsun) -Karter havalandırma hortumu -Emmemanifoltu klaperleri -devirdaim pompası 2 defa -subaplar -v kayışı 2 defa v kayışının bağlı olduğu tüm bilyalar -Triger zincir gergisi -akü 2 defa (Biri garantiden) -amatisörler ve amatisör kuleleri (orjinali) -motor kulağı 320 -şanzıman takozu (orjinal olmalı) -şanzıman yağı (iki sefer 8 litre) -direksiyon yağı -faları merceklerini değiştirip bi xenon yaptırdım -lassa phenoma aldım l 2.5 ayda çatladı garantiden değişim yapılmadı gittim 4 tane petlas aldım. -2 tane lassa kar lastiği -koltuk kumaşlarının çıkmasını buldum orjinali ile değiştirdim (Yıpranmıştı. Kronik sorun) İlker Abi döşemecioğlu sağolsun. -2-3 defa viraj demir lastiği -Stopları makyajlı stoplarla değiştirdim -2 tane d2s Philphs ampul tanesi -Aldığımda bir takım balata değiştirmiştim. -ön-arka disk ve balata takım halinde. -LPG tesisatı Atikerdi. Usta bozunca ayar tutmadı Prins taktırdım. -Follow me -ön teker bilyası -2 defa arka teker bilyası -mercekli parklar (Çinden getirttik) -klima bakımı -Her 10binde (Yağ-yağ filtresi-hava filtresi ve polen filtresi) Aklıma gelen bunlar. 65bin km içinde yaptığım bakımlar. p benim titizliğimden kaynaklı. Aracı 1 aralık 2010 yılında aldım. 1 ay sonra tam 3 yıl olacak inşallah.Aldığımda 104bindeydi şu anda 170bin geçti. Benim attığım cila neden yok listede Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Abi LPG ve Lastikler hariç 3 bin vardır. Bir usta hatası bana LPG dahil 4-5 bine mal oldu. Sağından solunda gelen sesler Tanıdığım en bahtsız bedevisin. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Kasım 2013 Yazar Paylaş 4 Kasım 2013 Benim attığım cila neden yok listede Ona para vermedik onu aramızda çözdük Tanıdığım en bahtsız bedevisin. Adam LPG ayarı yaptı. Yapış o yapış bozuldu gitti Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Ona para vermedik onu aramızda çözdük Öyle olsun... Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Bayağı olmuş...bir resim koysanda baksak diyorum Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Bayağı olmuş...bir resim koysanda baksak diyorum Burada mıyız? Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Bayağı olmuş...bir resim koysanda baksak diyorum Olsa da yesek gibi olmuş Yorum bağlantısı
Ali Eren 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Bayağı olmuş...bir resim koysanda baksak diyorum Ne yapacaksın fotoyu Hakan abi, hiç tırt mondi görmedin mi Hakan abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Şubat 2014 Yazar Paylaş 16 Şubat 2014 Bayağı olmuş...bir resim koysanda baksak diyorum Gel. parlat. Çek. koy. Ne yapacaksın fotoyu Hakan abi, hiç tırt mondi görmedin mi Hakan abi? En azından seninkinden az yakıyor Yorum bağlantısı
Ali Eren 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Gel. parlat. Çek. koy. En azından seninkinden az yakıyor Emin misin? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Şubat 2014 Yazar Paylaş 16 Şubat 2014 Emin misin? 130 km hızla gidelim biryerlere Yorum bağlantısı
Ali Eren 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 (düzenlendi) 130 km hızla gidelim biryerlere 120'den sonrası için kefil olamam dizel focusa. Sen de bunu bildiğinden 130 diyorsun zaten. Çok şeysin. Telefonda söylerim çok ne olduğunu. 16 Şubat 2014 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts