Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 İlk gördüğüm gün aklıma geldi:) Siyah herzaman asil duruyor. Bakımı zor olsa da, ağır duruşu için tercih sbebi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mart 2014 Yazar Paylaş 24 Mart 2014 Ne pasta yapılır buna var ya Ne zaman geleceksin :) İlk gördüğüm gün aklıma geldi:) Siyah herzaman asil duruyor. Bakımı zor olsa da, ağır duruşu için tercih sbebi. Saygılarımla. Artık beyaz tercih sebebim olacak Siyah asil ama çok çabuk asaleti bozuluyor Bir çizik, bir kirli sudan geçiş asaleti al aşağı ediyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 siyaha pasta mı dediniz benden tüm siyah severlere gelsin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mart 2014 Yazar Paylaş 24 Mart 2014 Hem pasta yapacam hem ben mi geleceğim Adres alayım. Ereğli'de kime sorsam gösterirler mi yoksa Yorum bağlantısı
Akan Belen 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Adres alayım. Ereğli'de kime sorsam gösterirler mi yoksa Sen gel yeterli ben seni ereğli kapısında kapisinda karşılarim yahu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mart 2014 Yazar Paylaş 24 Mart 2014 siyaha pasta mı dediniz benden tüm siyah severlere gelsin Çok güzel olmuş elinize sağlık. Bir de taş izlerini göstermese Sen gel yeterli ben seni ereğli kapısında kapisinda karşılarim yahuInşallah 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Hocam arabayı değiştirdinde, haberimiz olmadımı? Maşallah diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mart 2014 Yazar Paylaş 24 Mart 2014 Hocam arabayı değiştirdinde, haberimiz olmadımı? Maşallah diyelim. Bu kadar kötümüydü abi Abi telefon kaliteli o güzel çekmiştir 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Beyaz gerçekten çok kullanışlı. Sadece kiri değil, eziği, çiziği bile göstermiyor. Gerekiyorsa sprey boya ile rütuş bile yapılır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mart 2014 Yazar Paylaş 24 Mart 2014 Beyaz gerçekten çok kullanışlı. Sadece kiri değil, eziği, çiziği bile göstermiyor. Gerekiyorsa sprey boya ile rütuş bile yapılır. Saygılarımla. Aynen dediğiniz gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Mart 2014 Yazar Paylaş 25 Mart 2014 Buyrun dün arabayı yıkattım bugün yağmur havası var. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Buyrun dün arabayı yıkattım bugün yağmur havası var. Seninki bir şey mi Biz hava durumunu abimden öğreniyoruz. O gün yıkatmışsa arabasını, ertesi gün kesin yağıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Mart 2014 Yazar Paylaş 25 Mart 2014 çöle gittinmi hiç ? Gerek yok Burda da buluyor. Arayan bulur Seninki bir şey mi Biz hava durumunu abimden öğreniyoruz. O gün yıkatmışsa arabasını, ertesi gün kesin yağıyor Bende gecikti. Normalde dün yağması lazımdı. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Hareler fazlasıyla mevcut ben beğenmedim Kediler "Hakan'ın yeri"nde buluşalım diye sözleşiyorlarmış. Uzun mart gecelerinde focus'un damında "tanışma grubu" kurup "parti" veriyorlarmış. Çok organize çalışıyorlarmış çoook. Kediler garajı mesken tuttu abi...akşama kop kop var Aman abi Hakan erken sabahtan beri arabayla uğraşıyor. Dediğin olursa cinnet geçirirArayıp söylesene Alarmı en hassas modda canım,kedinin kuyruğu deysin çalıyor Hakanın garajının namı il sınırlarını aşmış, çevre illerden kediler organize garaj turları düzenlemeye başlamışlar. O derece yani. Bakırköyden kediler geliyor abi Birde araç çok cilalı olmasa. Araca çıkamıyorlar Ne kadar cila o kadar kedi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Hareler fazlasıyla mevcut ben beğenmedim Kediler garajı mesken tuttu abi...akşama kop kop var Alarmı en hassas modda canım,kedinin kuyruğu deysin çalıyor Bakırköyden kediler geliyor abi Ne kadar cila o kadar kedi Torunlar yolda desene Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Torunlar yolda desene Abi bazı kedilerin karın bölgeleri kocaman olmuş neden ? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Abi bazı kedilerin karın bölgeleri kocaman olmuş neden ? Müşkül bir durum. Şimdi işim var bir ara hatırlat da sana yardımcı olayım. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Müşkül bir durum. Şimdi işim var bir ara hatırlat da sana yardımcı olayım. Tamam abi,ne ara organize oldular anlamadım Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 Ayak paspaslarına 2mm naylonla koruma yaptım Bagajada aynı naylonla havuz yaptım. naylon gözüme pek hoş gelmedi bagaj havuzu olsa daha iyi olmaz mıydı hatta 3d paspas takımıyla beraber... internette baktım mk3 için bulamadım linkini verecektim... şuna benzer bir şey; http://3dpaspas.com/urundetay/FORD-MONDEO_2000-urun-detayi.html#!prettyPhoto 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2014 Şu anda kullanıyorum sıkıntı yok. o dönemde havuz da bulamamıştım zaten. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 şu anda da bulamadım,ford olaraka mk4ler için var, c ve b sengmentinin çoğunda var ama mk3 yok.. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 http://web.ozis.com.tr/index.asp?p=2&Marka=FORD&Model=MONDEO&AltModel=MONDEO burada varmış, hatta bir çok şey var.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts