Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Arabayı yıkattım 10 dakika sonra bembeyaz toz Oooo resimler gelmiş Abi Hakan erken'in gazına geldim :( En son ne zaman LPG ayarı yaptırdın yağmura yakalandın hemen Onun garajı var ama Gaz ayarı kaçmış,garajı olsa tamam Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 Oooo resimler gelmiş En son ne zaman LPG ayarı yaptırdın yağmura yakalandın hemen Eskiden böyleydi. Yıkatırdım akşama yağardı. Dün akşam fena yağdı ve yağmaya devam ediyor. Onun garajı var ama Kedi(ler) + pire + focus 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Eskiden böyleydi. Yıkatırdım akşama yağardı. Dün akşam fena yağdı ve yağmaya devam ediyor. Keramet senin mondideymiş demekki,millet günlerdir yağmur dua ediyor birde Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 Keramet senin mondideymiş demekki,millet günlerdir yağmur dua ediyor birde Valla doğru. Dün arabayı yıkamaya gönderdim. 10 dakika sonra kum fırtınası oldu Hava karardı. Aha dedim yağmur var akşama Kışın ilk büyük yağmuru yağdı Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Valla doğru. Dün arabayı yıkamaya gönderdim. 10 dakika sonra kum fırtınası oldu Hava karardı. Aha dedim yağmur var akşama Kışın ilk büyük yağmuru yağdı Ekinlere sayende can geldi hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 Eskiden böyleydi. Yıkatırdım akşama yağardı. Dün akşam fena yağdı ve yağmaya devam ediyor. Kedi(ler) + pire + focus Ekinlere sayende can geldi hocam Bunu görmedin Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 "Hacivat ve Karagöz" ü seyrediyorum gibi oluyor sizi görünce Çok fenasın Bunu görmedin Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 "Hacivat ve Karagöz" ü seyrediyorum gibi oluyor sizi görünce Ücretleri peşin alırız Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Ücretleri peşin alırız Bir dahaki gelişimde nargileler benden (şirkertten) Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Bir dahaki gelişimde nargileler benden (şirkertten) Nasıl bir şirket orası ya Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Nasıl bir şirket orası ya Ahanda böyle bir şirket http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/254604-sivastan-dünyaya-krank-mili/?p=2264436 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 Çok fenasın "Hacivat ve Karagöz" ü seyrediyorum gibi oluyor sizi görünce Hahaha Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Ahanda böyle bir şirket http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/254604-sivastan-dünyaya-krank-mili/?p=2264436 Vay be Hahaha Yazıyorum bunu Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Ben gri sanıyordum senin arabayı ya Yıkanınca çıkmış rengi piyasaya Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mart 2014 Yazar Paylaş 24 Mart 2014 Ben gri sanıyordum senin arabayı ya Yıkanınca çıkmış rengi piyasaya Aynen Araba geldi arkadaşlar bu senin arabamı. Siyahmış rengi dediler 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Eskiden böyleydi. Yıkatırdım akşama yağardı. Dün akşam fena yağdı ve yağmaya devam ediyor. Kedi(ler) + pire + focus Kediler "Hakan'ın yeri"nde buluşalım diye sözleşiyorlarmış. Uzun mart gecelerinde focus'un damında "tanışma grubu" kurup "parti" veriyorlarmış. Çok organize çalışıyorlarmış çoook. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mart 2014 Yazar Paylaş 24 Mart 2014 Kediler "Hakan'ın yeri"nde buluşalım diye sözleşiyorlarmış. Uzun mart gecelerinde focus'un damında "tanışma grubu" kurup "parti" veriyorlarmış. Çok organize çalışıyorlarmış çoook. Aman abi Hakan erken sabahtan beri arabayla uğraşıyor. Dediğin olursa cinnet geçirir Arayıp söylesene Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Vallaha ben de gri hatırlıyordum Pasta cilası gelmiş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Aman abi Hakan erken sabahtan beri arabayla uğraşıyor. Dediğin olursa cinnet geçirir Arayıp söylesene Hakanın garajının namı il sınırlarını aşmış, çevre illerden kediler organize garaj turları düzenlemeye başlamışlar. O derece yani. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mart 2014 Yazar Paylaş 24 Mart 2014 Vallaha ben de gri hatırlıyordum Pasta cilası gelmiş Pasta cila buraya gelecek Gri renkti bugün boyattım Hakanın garajının namı il sınırlarını aşmış, çevre illerden kediler organize garaj turları düzenlemeye başlamışlar. O derece yani. Birde araç çok cilalı olmasa. Araca çıkamıyorlar Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Kediler "Hakan'ın yeri"nde buluşalım diye sözleşiyorlarmış. Uzun mart gecelerinde focus'un damında "tanışma grubu" kurup "parti" veriyorlarmış. Çok organize çalışıyorlarmış çoook. Hakanın garajının namı il sınırlarını aşmış, çevre illerden kediler organize garaj turları düzenlemeye başlamışlar. O derece yani. :D Maşallah Mehmet Hocam, yanıyor, yakıyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mart 2014 Yazar Paylaş 24 Mart 2014 :D Maşallah Mehmet Hocam, yanıyor, yakıyor.. Teşekkürler kardeş Yorum bağlantısı
Recommended Posts