Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Hocam bomba olmuş,güle güle kullan... Başka kablo kalmamışmıydı Sadece sislere yapsaydın ya o kadar uğraşacağına En azından iç aydınlatmalar mavi değil Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Hocam bomba olmuş,güle güle kullan... En azından iç aydınlatmalar mavi değil benimde değil,Kimde varmış Mavi ? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 benimde değil,Kimde varmış Mavi ? Sen neden üstüne aldın ki şimdi hadi itiraf et o zaman Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Sen neden üstüne aldın ki şimdi hadi itiraf et o zaman Beyaz ledle değiştirdim olm cuma günü olm Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Beyaz ledle değiştirdim olm cuma günü olm Cumaya kadar ne renkti sen onu söyle kara şimşek... Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Yee huuuuuu Maviye yakın sanırım bu yee huuuuu Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 Bu arabanın sübapları değişmiş gibi sanki. Ne alaka şimdi. Değişti Arabayamı talipsin. Sana satmam. Egsoz kızartana araba yok. Başka kablo kalmamışmıydı Sadece sislere yapsaydın ya o kadar uğraşacağına Başka kablo kalmamışmıydı derken ? Lan farda çok güzel oldu. Sende emmi gibi Sisler. Alın taktım :D Hocam bomba olmuş,güle güle kullan... En azından iç aydınlatmalar mavi değil Teşekkürler HE. Şu anda ayak aydınlatmalarını BEYAZ led yaptım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Teşekkürler HE. Şu anda ayak aydınlatmalarını BEYAZ led yaptım Bunların birde mavi paspaslı olan ştilleri var hk bu tiplere çok yakın Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Ne alaka şimdi. Değişti Arabayamı talipsin. Sana satmam. Egsoz kızartana araba yok. Usta adamım ben. O resimden sübap geçmişini görürüm arabanın. Ayrıca eksoz manifoldu kızartmakta üzerime tanımam Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Ayrıca eksoz manifoldu kızartmakta üzerime tanımam Başka kızartma türleri varsa iyi olur Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Ne kadar az donanım o kadar az bela işte Far yıkamam olmadığına göre sıkıntı yok. sevinsemiüzülsemibilemeyenadamsmiley: Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 Ne kadar az donanım o kadar az bela işte Far yıkamam olmadığına göre sıkıntı yok. sevinsemiüzülsemibilemeyenadamsmiley: :kıskançlıktanVeHasetindenÇatlayanAdamModeli: :D :D Sen Bi-Xenon yaptırda sonra ben sana söylerim gerekeni 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Ben bir toplantıya denk getirip yaptırayım bari.Boşuna usta parası vermeyelim Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 :kıskançlıktanVeHasetindenÇatlayanAdamModeli: :D :D Sen Bi-Xenon yaptırda sonra ben sana söylerim gerekeni Bir yaptırayım selektör bile yaptırırım evelallah Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Siz bu atışma ile cidden Mondeo larınızda bi-xenon var sanıyorsunuz artık. :D 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 Siz bu atışma ile cidden Mondeo larınızda bi-xenon var sanıyorsunuz artık. :D Paramız olunca oda olur. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 O kadar cila attırıyorsun,birazda buradan paylaş...gözümüz gönlümüz açılsın... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Nisan 2013 Yazar Paylaş 25 Nisan 2013 Cilayı neresine attırmış? Abi birileri cila malzemelerinin listesini verecekti. Ama Neyseeeeeeee O kadar cila attırıyorsun,birazda buradan paylaş...gözümüz gönlümüz açılsın... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 Abi birileri cila malzemelerinin listesini verecekti. Ama Neyseeeeeeee Mk bir bildiğimiz var her halde dimi...az sabırlı ol... Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 Abi birileri cila malzemelerinin listesini verecekti. Ama Neyseeeeeeee Ne yapacaksın listeyi atla gel hem gezmiş olursun Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Nisan 2013 Yazar Paylaş 26 Nisan 2013 Ne yapacaksın listeyi atla gel hem gezmiş olursun Gideceğimde gezmek duruken işmi yapayım Mk bir bildiğimiz var her halde dimi...az sabırlı ol... Bekliyorum zaten. Birşey dedimmi. Yok demedim. Sen fotoğraf isteyince Mükremin abimde birşeyler yazınca bende yazdım Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 Gideceğimde gezmek duruken işmi yapayım Bekliyorum zaten. Birşey dedimmi. Yok demedim. Sen fotoğraf isteyince Mükremin abimde birşeyler yazınca bende yazdım Sende haklısın.Heleki aracı komple bakım yaptıktan sonra 3 gün pert olur alışık olmayan bünye 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts