İçeriğe Yönlendir

Siyah İncim Ghia-X Mondeom

Mehmet Kaya

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Kafalık al sende.

3 çizgi film,bi animasyon tmm :p

Varki arabada İzleyeceği filmler. Ama ben çocuğun o şekilde çok fazla oyalanması taraftarı değilim hacı.Evde bile ben çok fazla çizgi film izletmem. Etkileşim halinde olsun diye :) Senin yanına getireceğim HK Bak bakalım :D

Ne yapmış sormadınmı?

Bilmemek mutluluk verici. :)

Ama Egr kontrolü yaptı. Birşeyleri programladı. Boğaz kelebeğinin tolrans değerlerine baktı. Ama ne yaptı bilmiyorum. Arızaları sildi.Termostat arızası falan varmış onları sildi. Bilmiyorum HK. Belki birşey yapmadı sadece arızalarıda silmiş olabilir. Belki psikolojik. Benim kıyaslama şeklim (Maraş-Adana) 550 rakımdan deniz seviyesine indim. Sonra Tekire çıktım pozantıya indim sonra Aksaraya geçtim bu aralarda aynı yakıtı yakması şarşırttı beni.Sonra şereflikoçhisarı geçtikten sonra yakıt aldım 10 litre aldım (çok pahalı olduğu için) 100 km geldim ama hiç özenmedim gelirken. Gördüğümde bastım ama 120 altına düşmedim. Şu anda 8.3 ortalama(yol bilgisayarı) vardı göstergede.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ankarası batsın işte,boşa demiyom ben :D

Fordtan Anlayan adam yok burda diye :D

Dur ya yarın ben Yaşar ustayı arayayım ne yaptı. Birşey yaptımı bilmiyorum arızaları sildi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ankarası batsın işte,boşa demiyom ben :D

Fordtan Anlayan adam yok burda diye :D

Hacı ben diyorum.

İstanbul - Çağlar usta-Osman USta

İzmir - Sabri ustu

Aksaray ve çevre iller (Ankara dahil :D ) Çok şanslı çok şanslı çok şanslı çok şanslı.

Bunu birkez daha anladım.

Maraş'taki usta da (benim usta değil) çok iyi :) Otomatik aracın el frenini iptal ediyor. Şanzıman kuçakta. Araca motor yaptı sente atlamış birşeyi yok diyor. Emme manifoltu gereksiz diyor iptal ediyor araç 3000 devire kadar hantallaşıyor.Bu kadar iyi yani.

(Benim usta benim arabayla mondeo ustası oldu)

HK sen usta aramayı bilmiyorsun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Bu sefer buji kablolarım eski orjinal kabloları taktırdım bunun etkisi olduğunu düşünüyorum.

Sonra Yaşar usta aracın neyini programladı ne yaptı anlamadım sonra yakıt ciddi anlamda düştü gibi. Şereflikoçhisardan Ankaraya kadar rahat rahat geldi bir çok yerde 140ları gördüm. Aydınlıkevlere geldim 8.3 ortalamam vardı (yol bilgisayarımda). Bu neyin nesi anlamadım.Ama çok mutlu oldum :D

Maşallah diyelim tekrardan :nazar: Allah arabalarımızdan anlamayanlara muhtaç etmesin bizi. Mondeoyu ilk aldığımda baskı balata rulman değişimi için eski ustama gittim, nerdeyse kapıdan kovcaktı beni ama baktı şanzıman Transitinkine benziyo "sikinti yok" dedi indirdi :D

1- Hacı ben diyorum.

İstanbul - Çağlar Usta-Osman Usta

İzmir - Sabri Usta

Aksaray ve çevre iller (Ankara dahil :D ) Çok şanslı çok şanslı çok şanslı çok şanslı.

Bunu birkez daha anladım.

2- Maraş'taki usta da (benim usta değil) çok iyi :) Otomatik aracın el frenini iptal ediyor. Şanzıman kucakta. Araca motor yaptı sente atlamış birşeyi yok diyor. Emme manifoltu gereksiz diyor iptal ediyor araç 3000 devire kadar hantallaşıyor.Bu kadar iyi yani.

(Benim usta benim arabayla mondeo ustası oldu)

3- HK sen usta aramayı bilmiyorsun :)

1- Kesinlikle katılıyorum :good1:

2- Yukarıda da demiştim abi "Allah arabalarımızdan anlamayanlara muhtaç etmesin bizi" :angry:

3- Yorum yok, Aksaray uzak olabilir :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Maşallah diyelim tekrardan :nazar: Allah arabalarımızdan anlamayanlara muhtaç etmesin bizi. Mondeoyu ilk aldığımda baskı balata rulman değişimi için eski ustama gittim, nerdeyse kapıdan kovcaktı beni ama baktı şanzıman Transitinkine benziyo "sikinti yok" dedi indirdi :D

1- Kesinlikle katılıyorum :good1:

2- Yukarıda da demiştim abi "Allah arabalarımızdan anlamayanlara muhtaç etmesin bizi" :angry:

3- Yorum yok, Aksaray uzak olabilir :)

AMİNNNNN

1-İstersen katılma :D

2-Aminnn

3-Aksaray çok uzak buraya :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

AMİNNNNN

1-İstersen katılma :D

2-Aksaray çok uzak buraya :(

1- Tehdit hee :shok:

:p

2- "Yılda 1 kez genel bakım+kontrole gidilmez mi yahu" diyecektim ve gördüm, merkezden merkeze 220km imiş :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

HK sordum ne yaptın abi arabama deyince tabiki korktu ilk önce lan bu adam yine psikopata bağladı galiba dedi :D sonra abi bu araç senden sonra az yaktı gibi. Ne yaptın dedim meslek sırrı söylemem dedi :D elimin değmesi yetmiş dedi :D

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Mehmet Hocam, senin arabayı en son gördüğümde motordan tuhaf bir ses geliyordu sana söylemeyi unuttum ben. Nasıl anlatsam şimdi dur birazdan hatırlarım o sesi. :unsure2: :unsure2: :unsure2:

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Bugün Yaşar ustaya aracı gösterdim bazı sesler beni rahatsız ediyor dedim :D

Yaşar usta kaputu açmadan teşhis koydu :D

Kaputu açtı aracı bilgisayara bağladı ve teşhis doğrulandı.

Teşhis benim çok dinlemem kafaya takmam.

Çözüm , benim bir psikologa gitmem gerekiyormuş :) Bu kadar takılmamam gerekiyormuş :D :D :D Çok dinlemek çok bilmek çok kötüymüş.

Yani bazen bilmemek mutluluk veriyormuş. Bana neredeyse (Biraz daha samimi olsaydık) Gage menüyü ve aracı dinlemeyi yasaklayacaktı :D :D

Yani aracımın herşeyi iyi dedi sen rahat rahat bin dedi :D

Mehmet Hocam, senin arabayı en son gördüğümde motordan tuhaf bir ses geliyordu sana söylemeyi unuttum ben. Nasıl anlatsam şimdi dur birazdan hatırlarım o sesi. :unsure2: :unsure2: :unsure2:

Ali Hocam ses psikolojikmiş :) :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Adaşım, Mehmet Hoca'nın arabadan duyduğu ses aynen şöyle: tırttırtmonditırtmondi,tırttırtmonditırtmondi,tırttırtmonditırtmondi :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Adaşım, Mehmet Hoca'nın arabadan duyduğu ses aynen şöyle: tırttırtmonditırtmondi,tırttırtmonditırtmondi,tırttırtmonditırtmondi :D

Sen de Yaşar Usta'yı destekliyosun yani he adaş :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Bu konuyu kıskanıyorum :unsure2: sürekli gündemde yahu, bak nazar olacaksın hocam. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Başka kapıya bu kapıda sana ekmek yok :D :D :D

Bence kıskancalikıskancalikıskancalikıskancalikıskancali :D :D :D

Sende nerde duydun sesi :D

Bu konuyu kıskanıyorum :unsure2: sürekli gündemde yahu, bak nazar olacaksın hocam. :nazar:

Maşallah diyorum.Maşalllah diyorum. :D

Not:Ali hocam nasıl bir sesti harbiden nasıl bir ses duydun. Tarif etsene Ankara'da göstereyim ya :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Yada izci belgeseli olabilir :biggrin:

Gerek yok oğlanı izci yapacağım :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hocam Gene mi arabada sıkıntı var :D

Ne sen sor ne ben söylim :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Çadır kurmayı özellikle göster :D

İp atlamayı öğreteceğim :)

Yorum bağlantısı
Misafir

İp atlamayı öğreteceğim :)

Hocam eller yapamadı,bari yeni nesiller yapsın :biggrin:

İp atlatmayıda ben öğreteyim,bana getir :p

Olimpiyatlaramı hazırlıcaksın :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...