Emin Önal 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 vay bee herkes mi karşı olur Karabük standartlarında bu mercek işini becerecek usta yok nerdeyse varsa da ben bilmiyorum Mazaret değil Millet taa nerelerden farını söküp gönderiyor merceklenmek için.. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Mart 2012 Yazar Paylaş 9 Mart 2012 vay bee herkes mi karşı olur Karabük standartlarında bu mercek işini becerecek usta yok nerdeyse varsa da ben bilmiyorum Bulacağız, yapacağız. Hele dur bakalım, sanayiye, hurdacılara, çıkmacılara falan gidersen, mercek soruştur sen. Gerçi hoş, bugün sanayide koca parçacıya sordum, o ne ola ki dedi. Olsun yılmayacağım 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Mazaret değil Millet taa nerelerden farını söküp gönderiyor merceklenmek için.. abi haklısın ama aslı şimdi en önemli iş var plaka değişikliğine gidilecek bir samsunlu olarak sen beni daha iyi anlarsın plakayı 78 SS 055 yapmak için uğraşıyoruz bakalım inş. olacak ondan sonra direk merceğe girebilirim şu plakayı bir alırsam olay tamamdır sonrası ver elini merceğe giriş Bulacağız, yapacağız. Hele dur bakalım, sanayiye, hurdacılara, çıkmacılara falan gidersen, mercek soruştur sen. Gerçi hoş, bugün sanayide koca parçacıya sordum, o ne ola ki dedi. Olsun yılmayacağım demek istediğimin tam karşılığı budur işte bilgi birikim yok burda Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 abi haklısın ama aslı şimdi en önemli iş var plaka değişikliğine gidilecek bir samsunlu olarak sen beni daha iyi anlarsın plakayı 78 SS 055 yapmak için uğraşıyoruz bakalım inş. olacak ondan sonra direk merceğe girebilirim şu plakayı bir alırsam olay tamamdır sonrası ver elini merceğe giriş demek istediğimin tam karşılığı budur işte bilgi birikim yok burda Hee bizim oralarda var öyle takıntılar plaka sonu 55 olsun.. SS için uğraşma bence bunlar küme düşecekler, federasyon düşmeyi kaldırmazsa.. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Hee bizim oralarda var öyle takıntılar plaka sonu 55 olsun.. SS için uğraşma bence bunlar küme düşecekler, federasyon düşmeyi kaldırmazsa.. hiç sorma abi olsun ama SS olsun yine de beklediğimize değsin 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Mustafa sana bi abi tavsiyesi : Kısalarında kullandığın xenon lar H7 olması lazım. Onların yerine H7R kullan, hem xenon keyfinden geri kalma hemde milletin gözünü kör etme 2 Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Ancak ben geri nasıl selektör yapabilirim diye düşündüm, frene bas bırak yaptım, gündüz gündüz görebildin mi bilmiyorum ama Geri vitese taksaydın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Şeklini görebileceğini sanmıyorum Mustafa Farın arkasında bir kapak var, karosere bitişik yani. Deposu görünmüyor. Fotoğraf varsa ekleyeyim. Okla işaretlediğim kapak, far yıkama deposunun kapağı. üstten bakınca yer gözüküyor, unutmuşuz bu manzarayı 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 10 Mart 2012 Yazar Paylaş 10 Mart 2012 Geri vitese taksaydın. Çok cinsin hocam Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 10 Mart 2012 Paylaş 10 Mart 2012 Mustafa sana bi abi tavsiyesi : Kısalarında kullandığın xenon lar H7 olması lazım. Onların yerine H7R kullan, hem xenon keyfinden geri kalma hemde milletin gözünü kör etme Seri üretimi varmı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Mart 2012 Paylaş 10 Mart 2012 Seri üretimi varmı? Var. e bay'da arat çıkar Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 10 Mart 2012 Paylaş 10 Mart 2012 (düzenlendi) Mustafa sana bi abi tavsiyesi : Kısalarında kullandığın xenon lar H7 olması lazım. Onların yerine H7R kullan, hem xenon keyfinden geri kalma hemde milletin gözünü kör etme tamam abi ilgilenecem peki aydınlatmada fark olur mu? 10 Mart 2012 tarihinde Mustafa Karaaslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Mart 2012 Paylaş 10 Mart 2012 tamam abi ilgilenecem peki aydınlatmada fark olur mu? Hayır, ışık şiddeti aynı olacak, ışık kırılmaları minimum olacak. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 10 Mart 2012 Paylaş 10 Mart 2012 (düzenlendi) Hayır, ışık şiddeti aynı olacak, ışık kırılmaları minimum olacak. abi bu mudur ? 10 Mart 2012 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 10 Mart 2012 Paylaş 10 Mart 2012 Budur. Gördüğün gibi gölgeler yok. abi bu ampuller bizimkinden çok çok güzel gösteriyor videolara baktım öneri için teşekkür ederim abi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Nisan 2012 Yazar Paylaş 1 Nisan 2012 Şu rüzgar sesi mevzusundan dolayı aynaları değiştirmeyi düşünüyordum, şöyle bir şey varmış. Geçen gün başka bir araç üzerinde de gördüm, gayet hoşuma gitti. Böyle sinyalli bir şey mi alsam acep? http://www.hepsiburada.com/Liste/tofas-dogan-sahin-kartal-dis-dikiz-aynasi-sinyalli-bordo-katlanabilir/productDetails.aspx?productId=otbtc21548641&categoryId=20024838#Gorseller Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Nisan 2012 Paylaş 1 Nisan 2012 Şu rüzgar sesi mevzusundan dolayı aynaları değiştirmeyi düşünüyordum, şöyle bir şey varmış. Geçen gün başka bir araç üzerinde de gördüm, gayet hoşuma gitti. Böyle sinyalli bir şey mi alsam acep? http://www.hepsibura...24838#Gorseller hazır boyalı, çift, sinyalli ayna, 37 TL :rofl: almayan ne olsun? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Nisan 2012 Yazar Paylaş 1 Nisan 2012 hazır boyalı, çift, sinyalli ayna, 37 TL :rofl: almayan ne olsun? Almayanı köpek ısırsın Verdim siparişi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Nisan 2012 Paylaş 1 Nisan 2012 Almayanı köpek ısırsın Verdim siparişi - Sorman hata - Apaçii seniiii Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Nisan 2012 Yazar Paylaş 1 Nisan 2012 - Sorman hata - Apaçii seniiii Üstüme gelmeyin Denizli'ye taşınırım. Apaçinin anavatanı Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 1 Nisan 2012 Paylaş 1 Nisan 2012 Tam kapatıyordum tarayıcıyı, gözüm ilişti gireyim dedim. Çekim kuvveti mi vardır ne ? uyilemkayluimkea 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Nisan 2012 Yazar Paylaş 1 Nisan 2012 Yok artık hazır boyalı hemde Tofaş'ta böyle hacı Müşteri memnuniyeti esas. Uygun fiyat, kaliteli ürün. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts