Zafer Ayvacı 8 Mart 2012 Yazar Paylaş 8 Mart 2012 Araba hız yapamıyorki balata bitsin veya sorun çıkarsın Yek yaaa... 0-100'ü 210 sn! Hele bayır aşağı... 80-90 sn. Peh! Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Paraları koparmış senin tozkoparan birader.. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Mart 2012 Yazar Paylaş 8 Mart 2012 Araba hız yapamıyorki balata bitsin veya sorun çıkarsın Yek yaaa... 0-100'ü 210 sn! Hele bayır aşağı... 80-90 sn. Peh! Crv'mi, toksa thoz koparan mı Koruma mekanizmam aktif hale gelmiş birden abi Sen CRV için diyorsun hız yapamıyor ki diye. Bak anladım Uykum mu gelmiş benim ne? Öyle özel birşey de içmedim, içmem ama. CRV gitmiyor, Tozkoparan ucuz Paraları koparmış senin tozkoparan birader.. Buna da şükür Emin http://www.fordburada.com/default.asp?git=9&urun=76168 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Mart 2012 Yazar Paylaş 8 Mart 2012 Abi şu başlığı düzelt ya ayrı yarı okuyunca birşey anlaşılmıyor 'tozko-paran' Toz koparan yada tozkoparan yapda bende her başlığı gördüğümde ayrı ayrı okumayım Sen kısaca Tozko de Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Koruma mekanizmam aktif hale gelmiş birden abi Sen CRV için diyorsun hız yapamıyor ki diye. Bak anladım Uykum mu gelmiş benim ne? Öyle özel birşey de içmedim, içmem ama. CRV gitmiyor, Tozkoparan ucuz Buna da şükür Emin http://www.fordburad...it=9&urun=76168 Öyle tabi canım ben TRW leri 47,50 TL'ye aldım Alper abiden Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Mart 2012 Yazar Paylaş 8 Mart 2012 Vay hain. Ben zengin adamım olm. Parayı ne yapacağımı bilemeyip kötü yollara düşsem daha mı iyi. Çift çift arabalardan biliyoruz zaten. Sıkıntı yok. Sana demedim ben Öyle tabi canım ben TRW leri 47,50 TL'ye aldım Alper abiden TofAŞK 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 abi geçen hafta sabah seni ve TofAŞK ı gördüm arkandan merceksiz xenonlarımla selektör yaptım fişek gibi gittin valla :D balata tabi dayanmaz Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Mustafa Karaaslan, geçen sabah arkamdan selektör yapıp duruyordu şık bir Focus. Sendin biliyorum... Ancak ben geri nasıl selektör yapabilirim diye düşündüm, frene bas bırak yaptım, gündüz gündüz görebildin mi bilmiyorum ama abi geçen hafta sabah seni ve TofAŞK ı gördüm arkandan merceksiz xenonlarımla selektör yaptım fişek gibi gittin valla :D balata tabi dayanmaz :D 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Mart 2012 Yazar Paylaş 8 Mart 2012 Mustafa Karaaslan, geçen sabah arkamdan selektör yapıp duruyordu şık bir Focus. Sendin biliyorum... Ancak ben geri nasıl selektör yapabilirim diye düşündüm, frene bas bırak yaptım, gündüz gündüz görebildin mi bilmiyorum ama abi geçen hafta sabah seni ve TofAŞK ı gördüm arkandan merceksiz xenonlarımla selektör yaptım fişek gibi gittin valla :D balata tabi dayanmaz Bingo! Kuytuda kıstırırım ama 3 Nisan'ın önünde görüyorum bazen. :D Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Mustafa Karaaslan, geçen sabah arkamdan selektör yapıp duruyordu şık bir Focus. Sendin biliyorum... Ancak ben geri nasıl selektör yapabilirim diye düşündüm, frene bas bırak yaptım, gündüz gündüz görebildin mi bilmiyorum ama abi ben bu iletiyi görmemiştim bak valla anlamadım dörtlüler bugünler içindir abi Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Uykum var ama kaçmaz Senin ÇB menşeili farlar noldu ? Taktın da ben mi göremedim fotoları ? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Mart 2012 Yazar Paylaş 8 Mart 2012 abi ben bu iletiyi görmemiştim bak valla anlamadım dörtlüler bugünler içindir abi Yassah birader gerekmedikçe dörtlüleri yakmıyoruz Hem dediğin gibi uzarım anında yakalayamazsın zaten Uykum var ama kaçmaz Senin ÇB menşeili farlar noldu ? Taktın da ben mi göremedim fotoları ? Yok o farları taksam muayeneden geçemezdim, muayene de yakın diye ilişmedim henüz. Merceksiz takmayacağım, o kararım kesin. Benim adım Mustafa Karaaslan mı apaçi işi merceksiz farla gezeyim 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Bingo! Kuytuda kıstırırım ama 3 Nisan'ın önünde görüyorum bazen. Karabük'ün küçük olmasının faydaları işte abi birbirimize rastlıyoruz Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 1- Merceksiz takmayacağım, o kararım kesin. 2- Benim adım Mustafa Karaaslan mı apaçi işi merceksiz farla gezeyim 1- 2- offff 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Yassah birader gerekmedikçe dörtlüleri yakmıyoruz Hem dediğin gibi uzarım anında yakalayamazsın zaten Yok o farları taksam muayeneden geçemezdim, muayene de yakın diye ilişmedim henüz. Merceksiz takmayacağım, o kararım kesin. Benim adım Mustafa Karaaslan mı apaçi işi merceksiz farla gezeyim kanımızda var abi apaçilik yaz kış gece gündüz farketmez xenonlarımı yakar gezerim her ne kadar kulaklarımız çınlasada Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Mart 2012 Yazar Paylaş 8 Mart 2012 Karabük'ün küçük olmasının faydaları işte abi birbirimize rastlıyoruz Aynen kardeşim 1- 2- offff Forumda gazlamak yassah gardaş Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Forumda gazlamak yassah gardaş Eee düplü amaa 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Forumda gazlamak yassah gardaş Tüplü Ve Öfkeli Mustafa benim hemşerim ilişme Mustafa sende merceksiz takılıyorsun madem ulu orta dillendirme Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Mustafa benim hemşerim ilişme Mustafa sende merceksiz takılıyorsun madem ulu orta dillendirme abi helal sana ziyarete gittim sayın moderatörümüzü farlardan konu açıldı abi ben merceksiz takıyorum dedim zafer abinin cevap ben sövüyorum onlara bir anlık şokun ardından kendime geldim tabi ama şu kadar diyorum elbet mercekli farı taktığım zaman kuytuda yapışırım arkana şimşekleri çakarım abi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Mart 2012 Yazar Paylaş 8 Mart 2012 abi helal sana ziyarete gittim sayın moderatörümüzü farlardan konu açıldı abi ben merceksiz takıyorum dedim zafer abinin cevap ben sövüyorum onlara bir anlık şokun ardından kendime geldim tabi ama şu kadar diyorum elbet mercekli farı taktığım zaman kuytuda yapışırım arkana şimşekleri çakarım abi Sen merceğe geç, hususi olarak selektörünü yemek için önünden giderim ben. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Sen merceğe geç, hususi olarak selektörünü yemek için önünden giderim ben. :good1: Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 abi helal sana ziyarete gittim sayın moderatörümüzü farlardan konu açıldı abi ben merceksiz takıyorum dedim zafer abinin cevap ben sövüyorum onlara bir anlık şokun ardından kendime geldim tabi ama şu kadar diyorum elbet mercekli farı taktığım zaman kuytuda yapışırım arkana şimşekleri çakarım abi Ee ne var bende sövüyorum Sen merceğe geç, hususi olarak selektörünü yemek için önünden giderim ben. Doğru söze ne hacet.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 vay bee herkes mi karşı olur Karabük standartlarında bu mercek işini becerecek usta yok nerdeyse varsa da ben bilmiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts