İçeriğe Yönlendir

Süper Lüks Xtra: Tozko Paran

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Hüseyin Matur

Soğukların etkisi bizi de vurdu :) Akü zaten uzun süredir kafamı kurcalayan bir durumdaydı, acaba yeni mi iyi mi diye, geçen gün bitti. Sabah çalıştıramadım arabayı, takviye ile falan denedik yine olmadı. Dün gittim aküyü değiştirdim, 160 TL/6 taksit. Çelik Silver 72A akü aldım, şimdi çalışırken silecekleri görmek bile mümkün değil ciyuvv ciyuvv :tongue:

Bizim transit bile 72A akü kullanıyor.

Hayırlı olsun. Bende inci aldım ama fiyatını hiç bilmiyorum. 50 lira verdim taktılar. :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bizim transit bile 72A akü kullanıyor.

Hayırlı olsun. Bende inci aldım ama fiyatını hiç bilmiyorum. 50 lira verdim taktılar. :)

Sağol Hüseyin. Tofaş'ın transitten neyi eksik :p

Senin Vega duruyor mu ?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Sağol Hüseyin. Tofaş'ın transitten neyi eksik :p

Senin Vega duruyor mu ?

Senin Vega duruyor mu ?

Duruyor kapıda. Daha yeni tek marşta 600 km. yol yaptı. Maşallah. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bu tip birşeyi direk takabileceğimi de sanmıyorum ki abi. Vites kolu çok uzun. Tek parça.

Duruyor kapıda. Daha yeni tek marşta 600 km. yol yaptı. Maşallah. :nazar:

Maaşallah. Tüp yoktu galiba onda. Yakıt durumu nedir onun? Tüpte benzinde?

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hocanın takma adı kesinlikle uçan hoca olmalı :D O ladayla bir gidişi var Erkan yetişemedi o kadar yani :D:shok:

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Konunun açılış tarihine baktım da; iş dolayısıyla foruma takip edemediğim döneme denk geliyor..

Ben en son bıraktığımda; Şahini komple bakıma mı alayım yoksa arabayı mı değiştireyim düşüncesindeydin..

Görünce çok sevindim, kafana göre bulmuşsun demekki, kazasız belasız kullan inşallah..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)
Maaşallah. Tüp yoktu galiba onda. Yakıt durumu nedir onun? Tüpte benzinde?

Lpg yok. Gerek duyup taktırmadım. 3 senedir biniyorum, şehir içinde km.de 28 kuruş yakıyor. Şehir dışında 22 kuruş civarı yakıyor. Ne kadar yakıyor diye soranlara, lpg'li doğan'lar kadar yakıyor diyorum. :)

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Yok hoca yok bundan sonra soranlara lpg li focus kadar de.Benim eski araç aşağı yukarı böyle yakıyordu

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Lpg yok. Gerek duyup taktırmadım. 3 senedir biniyorum, şehir içinde km.de 28 kuruş yakıyor. Şehir dışında 22 kuruş civarı yakıyor. Ne kadar yakıyor diye soranlara, lpg'li doğan'lar kadar yakıyor diyorum. :)

O söylemini değiştir, "LPG'li Tofaş'tan daha az yakıyor" de, daha doğru :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hocanın takma adı kesinlikle uçan hoca olmalı :D O ladayla bir gidişi var Erkan yetişemedi o kadar yani :D:shok:

Lada'lar gerçekten güzel araçlar. Bence.

Gayet az yakıyor işte. :)

Zafer senin arabada iyi yakıyor o zaman. Gerçi bütün kuşlar böyle..

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Şu anda ayarı bozuk, kışın zaten çok yakar da yine de rahat çalışsın diye ayar da yaptırmadım. En son 2,50 TL'den 20 TL lpg ile 54 km yol gitti. Düşün işte :)

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Konuyu görünce aklıma geldi, 10 gün önce seyir halindeyken görünce aklıma sen gelip çekmiştim..

Daha iyi senin olsun, plakası da böyle olsun inşallah :)

HTC 78

fotoraf0610.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Konuyu görünce aklıma geldi, 10 gün önce seyir halindeyken görünce aklıma sen gelip çekmiştim..

Daha iyi senin olsun, plakası da böyle olsun inşallah :)

HTC 78

Eyvallah be kardeşim :) Sağolasın. Hakikaten süpermiş plaka. 06 'sı ne alemde acep :)

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Eyvallah be kardeşim :) Sağolasın. Hakikaten süpermiş plaka. 06 'sı ne alemde acep :)

Ben bilmem.78-78 boştur herhalde :p

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ben bilmem.78-78 boştur herhalde :p

I ıh. 2 harfteyiz daha, 78 Z bile yok :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Zafer Ayvacı

Cumartesi muayeneye gideceğiz, ön kontrol ve bakım için sanayideydim bugün.

Ön fren balataları: 20 TL - TRW Marka (iyisiymiş, araba iyi balata da iyi olsun dedim :p )

Arka fren balataları (TRW), merkezler, fren hidroliği: 50 TL

Geri vites lambam ara sıra yanmıyordu, müşür değişti, düzeldi: 15 TL

Taban ve şase üzerinde ileride büyüyebilecek irili ufaklı çatlaklar için sac yenilenecek, taban halısı ve koltuklar dahil söküldü, kronik dertlerden çamurluk ağızları patlaması başlangıcı nedeniyle çamurluk ağız sacları değiştirilecek. Orijinalinde saçma olan kriko girişleri (arabanın tam göbeğinde ve tek) ön ve arka lastiklere yakın noktalara birer tane olarak yenilenecek: 250 TL işçilik, 25 TL çamurluk ağız sacları.

Cumartesi öğlen gibi kaportacıdan alıp, öğleden sonra muayeneye gider, geçeriz nasipse.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Güzeldi daha da güzel olacak inşallah.

Ledleri de eklesene yahu konuya. Alem ledli doğan nasıl olurmuş görsün. :)

Alıştır alıştıra hacı :p Birden şok etmeyeyim dedim milleti :p

Havalar yağmurlu, araba kirli, açsın da temizleyip fotoğraflarım :p:D

bNo0t.jpg

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ahanda yakaladım seni Zafer..

Diğer yerde ne yazayım diye düşünüyordun :biggrin:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ahanda yakaladım seni Zafer..

Diğer yerde ne yazayım diye düşünüyordun :biggrin:

:D :D Senin CRV 'nin fren bakımları (bak yenilenmesi bile demiyorum) kaç Türk Lirası tutuyor güzel abim? Onu de hele :p

Mustafa Karaaslan, geçen sabah arkamdan selektör yapıp duruyordu şık bir Focus. Sendin biliyorum... :D Ancak ben geri nasıl selektör yapabilirim diye düşündüm, frene bas bırak yaptım, gündüz gündüz görebildin mi bilmiyorum ama :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

:D :D Senin CRV 'nin fren bakımları (bak yenilenmesi bile demiyorum) kaç Türk Lirası tutuyor güzel abim? Onu de hele :p

Araba hız yapamıyorki balata bitsin veya sorun çıkarsın :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...