Zafer Ayvacı 3 Aralık 2011 Yazar Paylaş 3 Aralık 2011 Ampullere bakmadım abi, kısalarda beyaz değil. Ancak uzunlar da ben de "ülen epey beyaz bu ışık" demiştim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Aralık 2011 Paylaş 3 Aralık 2011 Ben nasıl bu konuyu görmemişim hayret..Zaferciğim hayırlı olsun.Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.Çok iyi bir tercih yapmışsın. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Aralık 2011 Yazar Paylaş 3 Aralık 2011 Abi teşekkür ederim Cümlemize inşallah. Amin. Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 3 Aralık 2011 Paylaş 3 Aralık 2011 Güle güle kulanın hayırlı olsun :nazar: Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Şubat 2012 Yazar Paylaş 4 Şubat 2012 Soğukların etkisi bizi de vurdu Akü zaten uzun süredir kafamı kurcalayan bir durumdaydı, acaba yeni mi iyi mi diye, geçen gün bitti. Sabah çalıştıramadım arabayı, takviye ile falan denedik yine olmadı. Dün gittim aküyü değiştirdim, 160 TL/6 taksit. Çelik Silver 72A akü aldım, şimdi çalışırken silecekleri görmek bile mümkün değil ciyuvv ciyuvv Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Şubat 2012 Yazar Paylaş 4 Şubat 2012 Hayırlı olsun Eyvallah abi. fızlısın Buyur? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Şubat 2012 Paylaş 4 Şubat 2012 Hayırlı olsun ancak takviye ile çalışması gerekmez mi? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Şubat 2012 Yazar Paylaş 4 Şubat 2012 Akü kesmiş dediler Sani. Yani fiziki bir arıza. İçerideki plakaların hasar görmesi. Arabayı başka bir akü bağlayıp çalıştırdık hatta, sonra araç çalışır haldeyken yedek aküyü söküp, benim aküyü bağladık. Motoru durdurmadan işe gittim, akşama kadar bekledi, akşam çalıştı sorun yoktu, işten çıkıp 5 km gittim, bir yere uğradım durdum, geri geldiğimde araba yeniden çalışmadı. Kontak hiç yoktu, vurdurarak çalıştırdık. Sonra da elektrikçiye gittim, değerlere baktılar, şarj dinamosunda falan olabilir mi diye, şarj ediyordu. Akü dediler, değiştirdik, şimdi tıkır tıkır çalışıyor Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Şubat 2012 Paylaş 4 Şubat 2012 şimdi tıkır tıkır çalışıyor Tıkırtılar motor bölümünden geliyorsa dikkatli ol Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Şubat 2012 Yazar Paylaş 4 Şubat 2012 Tıkırtılar motor bölümünden geliyorsa dikkatli ol Çok mu önemli Mühim olan "çalışıyor" kısmı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Şubat 2012 Paylaş 4 Şubat 2012 Zafer abi şu far yıkama deponun resmi ve boyutları lazım bana piyasada stokta yok şeklini görmem lazım Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Şubat 2012 Yazar Paylaş 4 Şubat 2012 Şeklini görebileceğini sanmıyorum Mustafa Farın arkasında bir kapak var, karosere bitişik yani. Deposu görünmüyor. Fotoğraf varsa ekleyeyim. Zafer abi şu far yıkama deponun resmi ve boyutları lazım bana piyasada stokta yok şeklini görmem lazım Okla işaretlediğim kapak, far yıkama deposunun kapağı. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Şubat 2012 Paylaş 4 Şubat 2012 Gecen ingilizce hocasina sordum oda bilemedi araci iterek calistirmak(vurdurmak) eyleminin ingilizce karsiligi nedir ya? Bilen varmi Hit starting. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Şubat 2012 Paylaş 4 Şubat 2012 çok oktan yerde imiş depı resimdeki diğer depı neyin deposu? soğutma suyumu cam suyu mu? o daha işlevsle gibi benim için. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Şubat 2012 Yazar Paylaş 4 Şubat 2012 Ahmet abi sağol. Evet Mustafa, radyatör suyunun yedek deposu. Sana böyle bir depo lazım anlaşılan. Bir de cam suyu deposu var. O bu yedek depodan biraz daha ufak sayılır. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Şubat 2012 Yazar Paylaş 4 Şubat 2012 Hayırlı olsun üstad bu akü kaç yıl dayanıyor, ömrü ne kadar 3 yıl oldu hiç baktırmadım sağına soluna, elimde kalmasın, korkuyorum. Sağol Mustafa Bu kesen akü için elektrikçi en az 7-8 senelik akü dedi. Dışı güzel görünüyordu ama artık attı mı bildi mi bilmem Satana kadar akü almayacağım kesin. Nerede tırak orada bırak Mustafa boşver Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Şubat 2012 Paylaş 4 Şubat 2012 Ahmet abi sağol. Evet Mustafa, radyatör suyunun yedek deposu. Sana böyle bir depo lazım anlaşılan. Bir de cam suyu deposu var. O bu yedek depodan biraz daha ufak sayılır. orjinal far yıkama deposu olsa 10 numara olacak motoru direk takılacak çünkü. silecek deposuna bakayım bi onun motoru yeterli taziğe sahip mi bakmak lazım Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Şubat 2012 Yazar Paylaş 4 Şubat 2012 orjinal far yıkama deposu olsa 10 numara olacak motoru direk takılacak çünkü. silecek deposuna bakayım bi onun motoru yeterli taziğe sahip mi bakmak lazım Silecek suyu ile far yıkama suyu aynı koldan çalışıyor. Yani ikisi birlikte su atıyor. Bir de bana şöyle güzel bir vites kolu+körük takımı lazım. İnternette yeni tip diye birşey satıyorlar da çok dandik. Diğer otomobillerden Doğan'a uyacak olanı var mıdır ki? Yorum bağlantısı
Recommended Posts