İçeriğe Yönlendir

Süper Lüks Xtra: Tozko Paran

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Teşekkür ederim Ayhan bey. Detaylı bilgiler için de ayrıca sağolun. Aynaları değiştireceğim, bu artık kesinleşti.

Siz önden çekişli geyiği deyince aklıma geldi, şimdi birlikte çalıştığımız memur bir abimiz var, kendisi memuriyetten önce sigortacılık yapmış uzun süre. Onun yeminli beyanıydı; "Bildiğimiz 91 Doğan'ı ortadaki kalorifer kanalları ve ayar düğmelerini göstererek "klimalı bu" diye satanlar vardı". Demem o ki, şimdi yine az da olsa vatandaşımız bilinçlendi, neyin ne olduğunu az çok bilerek alıyor,

Bu arada Ahmet Kıyak abimle uzun süre önce görüşüp kararlaştırdığımız led ampullerin siparişini verdim biraz önce. DealExtreme üzerinden.

oGZFu.png

Araç içindeki tüm ampulleri bu ledlerle değiştireceğim. Tavan, harita, torpido, arka iç aydınlatma, bagaj.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Şimdi? Daha güzel değil mi hocam :)

Zafer, motoru ile içini ve konsolu ne zaman göreceğiz? :exc1:

Vatandaşlarımız daha az borçlandığında :p

Ayrıca konsol demişken, hep içimde kaldı, ben kaliteli karbon folyo kaplamak istiyorum bu aracın içine. Yakışır mı bir türlü karar veremedim. Çok mu çakma olur, yoksa ufak parça işlerle şık bir görüntü elde eder miyim bir türlü karar veremedim. Güzelim Karabük'te de öyle denemek için kalitelisinden karbon folyo bulamadım. Öyle düşünüyorum deneme amacıyla kullanmam için elinde kalmış artık karbon folyosu olup da bana gönderebilecek çıkar mı diye :p

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Şimdi? Daha güzel değil mi hocam :)

Mod.luğunun düşmesini talep ediyorum. :)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Zafer sahibinden de çok var; link bulurum ben sana ; hemde uzun ömürlü oluyorlar.. Ufak tefek yerleri yap ; her yeri yaparsan ipin ucu kaçar ;)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Mod.luğunun düşmesini talep ediyorum. :)

İleteceğin merci belli hocam :)

Zafer sahibinden de çok var; link bulurum ben sana ; hemde uzun ömürlü oluyorlar.. Ufak tefek yerleri yap ; her yeri yaparsan ipin ucu kaçar ;)

Her yeri yaparsam dediğim gibi çakma duracak, kolpa kalacak :) (kelimeler çok orijinal oldu) Aslında kafamdaki böyle can alıcı noktalar seçip, sırıtmadan, şık kelimesini yakalayabilmek :unsure:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-gri-fume-karbon-folyo-kaplama-127cm0-75cm-3m-carbon-tarz-65969081/detay/?keyword=karbon folyo#close

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/karbon-fiber-folyo-siyah-kargo-bedava-hediyeli-48214758

Bunları denemedim ama ; ben burada aksesuarcıdan almıştım 1 yıl önce falan aynı olması lazım.. Çok kaliteli değil ama hiç sorunda çıkartmıyor.. El alışması için yeterli ürünler.

Sonrasında da 3m ile final yapılır ;)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ersen :p Ben de Ahmet abi gibi düşünüyorum, bu parlaklardan var buralarda da. Aslında el alışsın diye dediğin mantıklı ama el alışmasından ziyade esas folyonun tofaşta nasıl duracağını merak ediyorum ben de. Bunlar benzerleri, parlıyor üstten.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.Doğan sahibi olmak ayrıcalıktır.Ankarada çok tutuluyor.

Teşekkür ederim :flowers:

Ben de isterem. :)

Bir kaç link buldum ama denenmiş bilinen bir yerden olursa daha iyi olur.

Hava kanallarının çevresi, vites topuzunun etrafında ve önünde kalan yerler, koltukların arasından ön tarafa uzanan plastik parça. Bir de kapı tutamakları olabilir. :good1:

Bu saydığın yerler benim de ilk aklıma gelen kısımlar. Elde olsa yapıştırmadan önce üstüne koyup bakabilirim, internette biraz araştırdım ama çok saçma şekiller var. Hiç hoşuma gitmedi, kendim deneyip gözümle görmeden anlayamayacağım.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Zafer, sinyalleri led yapınca, röle yüzünden hızlanmasın?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafer, sinyalleri led yapınca, röle yüzünden hızlanmasın?

Sinyalleri ledlemeyeceğim Sani. Tavanda iki ayrı ampul var, onlar, torpido, arkada iki iç aydınlatma var onlar, bagaj, belki gösterge. Gösterge panelini mavi yapmışlar, hiç birşey okunmuyor.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ha, turning lights diye okuyunca sinyal sandım...

İçini göremedik ki aracın... :nea:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Sani al sana iç fotoğraflar. :tongue:

Bronson. Bir dünya markası :yes:

BGHXQ.jpg

CCJ22.jpg

Çok ufak bir çatlak var köşede. Fazla sırıtmıyor. Şahin'de hiç yoktu. İlk başlarda canımı sıkmıştı da alıştım :biggrin: Köşedeki tivitır zımbırtıları artık yok. Ayrıca telefon tutacağını çıkardım. O (lafta) kaymaz ıvır zıvırlar da çöpte.

dbTZb.jpg

Vites topuzu orijinal ancak körüğü nedense değiştirmişler, daha iyisini arıyorum. Hatta 98 üstü Doğan'ların daha güzel tipleri var. Bulursam en kısa zamanda değiştireceğim. 3.ve 5.viteslerde ekstra uğultuya sebep oluyor.

eFC0n.jpg

Şu kolçak gibi şeyi neyle kaplayabilirim? Önerisi olan var mı?

mB0gG.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Paspas, pedallar ve bronson'dan acil kurtulman gerek.

Tiiiiiiz bunlar gönderileeeee, yerine yenileri alınaaaa.

Göğüsteki çatlak için Autoking'le görüştün mü?

Silecekleri yeni tip demir ve bananalarla değiştirmeyi düşündün mü?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Auto kinge verilecek paraya sıfır torpido alınır :D tofaş bu :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafer o kokuyu çıkart ordan :p

Vallah bitti zaten, attım onu da :biggrin:

Paspas, pedallar ve bronson'dan acil kurtulman gerek.

Tiiiiiiz bunlar gönderileeeee, yerine yenileri alınaaaa.

Göğüsteki çatlak için Autoking'le görüştün mü?

Silecekleri yeni tip demir ve bananalarla değiştirmeyi düşündün mü?

Paspas'larım iyi. Olabilecek en iyisi belki de. Sadece temiz değiller :D Pedalları yazdım, Bronson buna yeterli. O kalsın olur mu? :flowers:

Çatlak için Autoking'le görüşmedim, görüşmem de herhalde. Çok ciddi bir konu değil, belki başka bir yöntem düşünebilirim. Belki de Karabük'te AutoKing de yoktur :biggrin:

Silecekler aklımda, bunlar da fena değil, şimdilik aciliyeti yok diyelim.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Servet abi birkaç yerde gördüm, yazılmış, çizilmiş ama hiç sonucuna ulaşan görmedim, pek de içime sinmedi ya aslında, neyse. Net olarak bulunup takılmış tofaş görmedim hiç.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bu linki görmüştüm, başka forumda uzun ömürlü olmadığı, parasını haketmediği söyleniyordu. 200 TL de az değil hani? Değer mi düşünüyorum.

Bu arada Şahin'den sonra en çok hoşuma giden kısım janttan sonra direksiyon. Çok farklı yav :)

GqJ6m.jpg

36isA.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...