İçeriğe Yönlendir

Süper Lüks Xtra: Tozko Paran

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Mercekli ön far + mavi ledli arka stop şart, zaten toplamı 100TL bile tutmaz, tavanı boyamam orcinal kalsın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

hayırlı uğurlu olsun. sebebini anlamış değilim ama doğanların koltuğunun ayrı bir rahatlığı var. yada bana öyle geliyordu bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı olsun Zafer buradan bakınca yanık falan görünmüyor için rahat olsun. ;) Kazasız belasız kullan,bununda o köşe başında fotosunu çeksene :photo: çok fotojenik bir kaç pozla takvim güzeli bile olur demedi deme :fiuw::nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Teşekkür ederim. Ortam Kastamonu, Araç, Yazıköy. Güzeldir evet. :)

toprak çekti demek bende karadenizliyim, yeşil, ağaç tamamdır :good1:

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Vay vay alınmış sonunda :) Güle güle kullan abi hayırlı olsun :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

HAyırlı uğurlu olsun, allah kaza bela göstermesin inşallah. LAstikler ve sol stop değişip, ilk baharda da tavan boyanırsa tadından yenmez olur bu canavar :)

Teşekkür ederim avukatım :) Lastikler yeni daha, değiştirmeyi düşünmüyorum şu anda. Biraz daha fazla dikkat ile açığı kapatıyorum şimdilik. Pek uzun yola çıkmadığım için de şehiriçi trafikte yeterli. Boya işi bahara kalacak eğer boyanırsa :)

Hayırlı olsun Zafer kardeşim,ben de O ortamı ve arabayı pek sevdim.Ses yalıtımı ve izolasyon çalışmalarını bekliyoruz.Allah sağlıkla ve kazasız kullanmayı nasip etsin.

Sağol abi. Ortama her daim beklerim, hanımköy :) Bakım sağlam :p

Zafer hayırlı olsun. Rengi çok güzel.

Teşekkür ederim Servet abi. O gündüz farı sistemin bu araca da olur demiştin, peki değer mi?

abi hayırlı olsun maşallah tertemiz canlı canlı gördüm tavana folyo çektirmek lazım ama :)

:nazar:

Sağol Mustafa. Gördüğün zaman çevir yolumu :) Görüşelim.

Ne zaman yere basıyoruz?

Yere basmak yok, takoz koyuluyormuş, EX yüksekliğine ulaşmak yegane amacım :p

Boyatma bence.. böyle kalsın... :)

Tavan+bagaj fotoğraflarını da koyunca aynı şeyi söyleyecek misiniz bakalım :p

abi en mantıklı olan arabayı aldın :) hatta o açtığın konuda da demiştim :D

bu arada tez zamanda far yıkamaların videosunu istiyorum :D merak ediyorum nasıl çalışıyor

bu arada arabadaki motor tempra diye geçiyor ama enjeksiyonlu değil. 85ps gibi bir şey olması lazım orjinali. koltuklar vs zaten süper :D

aynalar değişmeli :p kare gibi olanlardan alınmalı :D birde öne takoz karlık şart :D stopları da yeni afillilerle değişirsin bence :D

:nazar:

Doğru söylüyorsun Mustafa. Şu anda benim adıma en mantıklı araba. Far yıkamalar çok acayip, bazı arkadaşların zoruna gitmesin, 2000 model Corolla'da bilem yok :p Cam suyu koluyla çalışıyor, tesadüf buldum onu da :D video eklerim en kısa zamanda. Ayna konusunu düşünüyorum, rüzgar sesine sebep bu büyük ihtimalle. Sonraki mesajlarda ekleyeceğim aralarındaki farkı.

Tek nokta enjeksiyonlu bunlar...

Üstten tek eksantrikli...

Karbüratörden enjeksiyonlu derdi bir ustam. :)

abi 93 diyor :D karbratörlü bence :D tek noktalarda arkada ie yazıyor.

97'den sonra tek nokta enjeksiyonlular var. ie eklentisi var model sonunda. Bunlar bildiğimiz karbüratörlü tip motor. 86 BG, enjeksiyonlular 96 BG. Ancak enjeksiyonlusunu kullananların çoğu eski motora dönüş yapmış, bir Kartal ve bir Doğan kullanıcısından duydum bunu. Doğan kullanan taksici, enjeksiyonu söktürdüm dedi. Teknik detayım yok. Yani pek işe yarar bir sistem değilmiş.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

miafori kilitli difransiyel takılacak :p yan yan yan :p

D.K. Doğan derler bize :p

Mercekli ön far + mavi ledli arka stop şart, zaten toplamı 100TL bile tutmaz, tavanı boyamam orcinal kalsın

Abi mercekli ön far işi kafama yatıyor, araştıracağım geceucusu.com 'da birkaç örnek gördüm. Ancak mavi ledli arka stop işi bana ters :D Üzerindeki stopları yenilemeyi düşünüyorum abi.

Abi aslında 'kompileye' girmesi lazım :)

Çağlar HepBoyarAmaTofaşBoyamaz duy sesi :p

ya zafer ne alemsin :) adliyede bi dünya kafa ile başlığa baktığımda ulan bu uzakdoğulular yine acayip bi araba yapmış sanırım, dur bi bakiyim diyordum :)

Allah kaza bela vermesin çok diri duruyor :) Maaşallah :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Amin sağolasın :) Uzakdoğuya ne ara gittin bilemedim ki :D

aynen, Zafer'im hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanı diliyorum. bu araçlarda viraj ve dönel kavşaklarda özellikle arka lastikler çok önemli, bi anda 180° dönebiliyor. buna dikkat et.!!!

Teşekkürler abi. Evet o hissi biliyorum, Şahin'den de tecrübeliyim, dikkatliyim :)

Hayırlı olsun Zafer buradan bakınca yanık falan görünmüyor için rahat olsun. ;) Kazasız belasız kullan,bununda o köşe başında fotosunu çeksene :photo: çok fotojenik bir kaç pozla takvim güzeli bile olur demedi deme :fiuw::nazar: :nazar:

Yanıkları da göstereceğim abi. İlk izlenim önemlidir diyerek koymadım :p O köşeye ilk gidişimde çekeceğim, aklımda :D Teşekkür ederim.

Vay vay alınmış sonunda :) Güle güle kullan abi hayırlı olsun :)

Sağol Yiğitcan seni de yordum ama olsun galerici tanıdığın oldu :p Teşekkür ederim :flowers:

Moderatör'ün yaptığı alıntıya bak. :)

peh.. :zort:

Fazlası var da biraz daha zorlarsam forum şimdi HATA verecek :p

Diğer tüm iyi dileklerini ileten, hayırlı dualarını esirgemeyen tüm abi ve kardeşlerime teşekkür ederim. Eksik olmayın.

Maşşallah. :nazar:

Güle güle kullan Zafer...

Sağol Erkan.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bahsettiğim ayna farkı ve araç içi rüzgar sesine etkisi?

Ud0sd.jpg

XCQOG.jpg

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Olabilir abi. Vatandaş araçla çok ilgiliymiş, modifiye (!) etmiş :) İlk 2 haftam o modifiyeleri düzeltebilmekle geçti.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Moderatör'ün yaptığı alıntıya bak. :)

peh.. :zort:

:zort:

Valla Zafer. bu küçük kafanın bu hareketi yaptığını yeni gördüm. Başka bişey sandımdı ifadeleri seçerken elini sallıyor gibi geldi bana. :)

Kusuruma bakmayasın.

Bu arada neden düzeltiyorsun ki mesajı, ne güzel içinde kayboluyor hayallere dalıyorduk. :p

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Anadolu'dan Görünüm :p

a6Pis.jpg

Tavan ve bagaj üstündeki boya yanıklarımız.

qUIHy.jpg

8vp95.jpg

Tozko tehlike altında :p

zZUDP.jpg

bAXDf.jpg

g1sM5.jpg

Wy6ZZ.jpg

FCTR stickerımız.

utilO.jpg

:zort:

Valla Zafer. bu küçük kafanın bu hareketi yaptığını yeni gördüm. Başka bişey sandımdı ifadeleri seçerken elini sallıyor gibi geldi bana. :)

Kusuruma bakmayasın.

Bu arada neden düzeltiyorsun ki mesajı, ne güzel içinde kayboluyor hayallere dalıyorduk. :p

Çok fazla quote kod olunca, açma-kapamayı kıvıramadı, düzenlemek zorunda kaldım :D Smileyin terbiyesizliği hocam senle alakası yok :p:flowers:

Kolçak bile var :seytan: Ya söküp armster görünümlü olandan yenisini alacağım, yada bunu kaplamayı deneyeceğim. Gaza gelemedim. Şekli bozuk ama kullanışlı, çekmecesi falan da var :p

PQwEw.jpg

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Güneş yanığı aracın şanındandır. :tongue:

Baharı beklemek en iyisi imiş. Benim boya ustaları da öyle dedi. ;)

Öyle olacak gibi abi.

:nazar: :nazar: :nazar:

hayırlı olsun :nazar: abi kazasız belasız güle güle kullanman dileği ile...

Sağolun.

Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş

Zafer Bey hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Bende 96 modelini kullanmıştım uzun bir süre (7ay :) ) masrafına dayanamayıp satmak zorunda kalmıştım. Bozuk köy yollarına dayanmıyor ama asvaltı çıkmadıktan sonra sorun yok. Sizin aynalar sonradan takma orjinal olanlar örnekte gösterdikleriniz. Umarım defransiyeli ötmüyordur, yoksa uzun yolda kafa şişiriyor. Ben alırken (acemilik işte) abart egzoz vardı üzerinde anlamamıştım. Adamlar işin çakallığını iyi biliyorlar. Bence ilk iş tirigerini değiştirin derim, benim bildiğim ömrünü çabuk tamamlıyor zaten pekte fiyatlı birşey değildi. Kullanımı arkası yüklü iken çok zevkli , hoş arkası boşken de özellikle virajlarda şahane oluyordu :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Sağol Ümit hocam. Sizin kullandığınız bozuk olsa gerek, ben sırf köy yollarına gideceğim diye aldım bunu neredeyse :)

Ötmesi yok da vites körüğünün değişmesi lazım, yine modifiye (!) adına şu yeni çıkan zımbırtılardan takmışlar, tam oturmadığı için ses yapıyor. Triger 5 ay önce değişmiş, baktım almadan gider daha dediler, belki bahara doğru bir değişiklik yaparım, belki de daha erken.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Sağol Yiğitcan seni de yordum ama olsun galerici tanıdığın oldu :p Teşekkür ederim :flowers:

Rica ederim abi ne demek her zaman :flowers:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Teşekkür ederim.

hayırlı olsun.Oldukça diri görünüyor.Bazen bunların arkasında benim cordoba yalan oluyor :D

Öyle tabi ne sandın :crazy:

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Hayırlı olsun, 92 yılında (Haziran'dan sonra) Doğan SL olarak ilk Tempra motorlu versiyonu çıkmıştı, sağda aynası olmayan Şahin'e araba dediğimiz için ses getirmişti. Hatta o yıllarda bunlar önden çekişli diye bir geyik de yapıldı. 1993 yılında ise sizin kullandığınız versiyon farlar, ön panjur, jantlar, enli yan çıtalar, boyalı yan aynalar, arka stoplar, mavi bagaj logosu, yeni torpido, yeni koltuklar ve kapı döşemeleri vs makyajlanarak SLX olarak piyasaya sürüldü. Gerçi yazılmış ama; yan aynalarınız 1997'de çıkan tek noktadan enjeksiyonlu Doğan SLX i.e ile kullanılmaya başlandı. Sizin motor LPG ile uyumludur önceki ve sonraki versiyon motorlu araçlarda bu performans alınamamıştı dönemin LPG teknolojisi ile. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...