Samet Yarın 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 orjinal aynaları daha şık duruyor ilk çıktıgında neydi hele o turkuaz rengi Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 (düzenlendi) Süper olmuş.... Paint stayla Zuhahahahahahahahaha. Eve sinirli sinirli geldim, ne sinir kaldı ne sıkıntı. Allah iyiliğini versin. Karabük'e böyle gelebilir miyim bilemiyorum (havalar kötüye gidiyor ) ama, To be continued... Yakışmış da beh. Kışın mı gelirsin yazın mı gelirsin ben hep buradayım beraber geziyoruz 21 Aralık 2012 tarihinde Ergin Ertuğrul tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Halen yanyan videosu bekliyoruz, ama göremepdururuz Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Yanyan video yok hadi tamam ama bixenonlar noldu ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Yanyan video yok hadi tamam ama bixenonlar noldu ? şiişttt ! 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 şiişttt ! Gelsin artık abi işlerin falan yoğun ama merakla bekliyorum Zafer abi bile benim kadar beklemiyodur belkide 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 O araba içinde Zafer varken yanlamaz, benim ebatlarda bir pilot kullanacak gör sen yanlamayı... 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 O araba içinde Zafer varken yanlamaz, benim ebatlarda bir pilot kullanacak gör sen yanlamayı...Sol ön taraf sabit kalıyor arka taraf ahenkle dans ediyor 4 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 (düzenlendi) Sol ön taraf sabit kalıyor arka taraf ahenkle dans ediyor Aymen benim de aklıma bu geldi 1 Mart 2013 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Sol ön taraf sabit kalıyor arka taraf ahenkle dans ediyor Bence halay çekiyordur,birde zılgıt atarsa vu tu tu tu tuuuuuuuuu deymeyin keyfine :biggrin: Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Eeee en heyacanlı yerinde film bitti. Sonunu göremedik ? Nooldu farlar? Bu farların otomatik yükseklik ayarı için bir şeyler yapılıyor mu? Hazırı varsa uğraşmayalım. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Mart 2013 Yazar Paylaş 2 Mart 2013 Eeee en heyacanlı yerinde film bitti. Sonunu göremedik ? Nooldu farlar? Bu farların otomatik yükseklik ayarı için bir şeyler yapılıyor mu? Hazırı varsa uğraşmayalım. O konuyu düşünmedik ama sanmıyorum abi. Yaşayan bilir videoya gerek yok Diğer yok "Tofaş yanlamaz", yok "yanlar da Zafer varken yanlamaz" vb. çamur mesajlara ünlü düşünür-yazar Murat Yılmaz'ın yukarıdaki sözüyle cevap vermek istiyorum. Yaşayan tanıklar konuşuyor... 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 Yok boşuna uğraşmayın Zafer şu tip : "Farlar ne oldu?" türünden soru cümlelerini görmüyor. Nasıl bir meditasyon yaptıysa kafasından silmiş Zafer farlar ne oldu ? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 hazır far konusu gündemdeyken. Bu araba H1 ampulü neresinde kullanıyor. Sisler de mi. Normal farı h4 diye biliyorum da. Biri bana sormuş h1 doğan farı diye de Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Mart 2013 Yazar Paylaş 4 Mart 2013 Farları bana niye soruyorsunuz o kısmı anlamadım 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Mart 2013 Yazar Paylaş 4 Mart 2013 Yanyanı soralım ozaman, ne zaman? Bu tehlikeli (!) gösteri için uygun bir pist bulduğumda 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Alla alla Ne olmuş Zafer'in farlarına yahu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts