İçeriğe Yönlendir

Süper Lüks Xtra: Tozko Paran

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

(düzenlendi)

Servet ustam far alınacaksa cam olan ve camı düz desensiz cam olan h4 taslı ve çift hüzmeli olarakta modeller var almadıysanız o fardan alıp kullanın hiç olmazsa plastik solma falan derdi olmaz.Şimdiden kolay gelsin.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bu akşam far fotoğrafı çektim, değişim sonrası farkı iyice görelim diye. Hiç fena değil sanki?

m9ZZs.jpg

LCJoE.jpg

Servet ustam far alınacaksa cam olan ve camı düz desensiz cam olan h4 taslı ve çift hüzmeli olarakta modeller var almadıysanız o fardan alıp kullanın hiç olmazsa plastik solma falan derdi olmaz.Şimdiden kolay gelsin.

Abi şunlardan var.

Tofas-Siyah-Zeminli-Far-Sinyali-tofas-Kampanyali__35657478_0.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Yanlış tercih aynı paralara cam ve desensiz olanı mevcuttu değişme şansıda yok gibi.Tavsiyem iyi bir en şeffafından film yaptır en azından solmasını falan oldukca geciktirirsin.İyi günlerde kullan. :good1::nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Sinyal camınada film yaptır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yanlış tercih aynı paralara cam ve desensiz olanı mevcuttu değişme şansıda yok gibi.Tavsiyem iyi bir en şeffafından film yaptır en azından solmasını falan oldukca geciktirirsin.İyi günlerde kullan. :good1::nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Sinyal camınada film yaptır.

Sen bu konuyu göremedin galiba abi :)http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/227972-bay-bayur-etkisi/ Ben almamıştım bunları. Çağlar abi göndermişti.

Film veya başka şekilde bir koruma gerekirse gelince düşünürüz artık. Hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Daha olmadı hocam, olacak inşallah. Servet abi 'de emanetler.

Teşekkür ederim :flowers:

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Başlığı her gördüğümde bir heyecanla bakıyorum farlar takıldımı diye,yok :D

Tokatlı taraflarında mercekli xenonla yanlayan bir doğan görsekte.

-Haa bu bizim zafer abi,desek artık :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Daha olmadı hocam, olacak inşallah. Servet abi 'de emanetler.

Tamam, kara görünmüş. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

S1dV4.jpeg

O araba daha ilk selektörde havaya uçar. O kadar deyim sen anla.

Ben de selektör yapmayıveririm bre :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Montajı ben yapmak isterim Zafer :bravo: bu zevki ve tarihi olayı benden esirgeme sakın ;)

Madem bu kadar çok ısrar ediyorsun, kırmıyım seni :tongue2:

Abi demin görüştük Servet abiyle, farın su terazisiyle dengesine bakman lazım dedi. Bir de buralarda bir Doğan bulup, farın arka kısmındaki boşluğu görmem lazım dedi. Bi su terazisiyle ölçüp, eşit olup olmadığına, far arkasının tam olarak sağlam olup olmadığına bakacağım. Montaj sırasında yardımını esirgemezsen asıl ben çok mutlu olurum. Hele bir o gün gelsin hayırlısıyla.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Servet ile uzun süredir görüşememiştik, bugün hasret giderdik, casus foto olacaktı ama adam açıkgöz, o farların son hali ile gezersen....... karabüke ufo geldi sanacaklar...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Montajı ben yapmak isterim Zafer :bravo: bu zevki ve tarihi olayı benden esirgeme sakın ;)

Bu güzel haber işte.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Servet ile uzun süredir görüşememiştik, bugün hasret giderdik, casus foto olacaktı ama adam açıkgöz, o farların son hali ile gezersen....... karabüke ufo geldi sanacaklar...

Ben de görüştüm bu akşam, anlattı anlattı anlattı... Anlamadım :D Hani böyle internette gördüğüm resimlerle falan kafamda kurayım da az çok neye benzeyecek anlamaya çalışayım dedim, olmadı, tahayyül bile edemedim :D

Ahmet Kıyak ile görüştüm sonra, farlardan sonra tavşan avına gitsek 5 km ötedeki tavşan çakılır kalır dedi :D Bekliyoruz :p

Bu güzel haber işte.

Di mi? Ben de sevindim. Sağolsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

OOOoooo mercekler harika senin Dogan'nın gözleri fena çakacak.Şimdiden iyi günlerde kullan. :good1::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Servet abi mercekler hakkında bilgi? :)

yanında dikildim de, casus foto çekebildim, ne bilgisi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Sayın katip dava açmasın diye iyi mercek kullanmış. :D:p

Borç kabarmasın da davası öte gitsin :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...