Mustafa Karaaslan 1 Aralık 2012 Paylaş 1 Aralık 2012 eyvah eyvah oldu ya şaka falan hadi hayırlısı olsun Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2012 Paylaş 1 Aralık 2012 (düzenlendi) Servet ustam far alınacaksa cam olan ve camı düz desensiz cam olan h4 taslı ve çift hüzmeli olarakta modeller var almadıysanız o fardan alıp kullanın hiç olmazsa plastik solma falan derdi olmaz.Şimdiden kolay gelsin. 1 Aralık 2012 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Aralık 2012 Yazar Paylaş 1 Aralık 2012 Bu akşam far fotoğrafı çektim, değişim sonrası farkı iyice görelim diye. Hiç fena değil sanki? Servet ustam far alınacaksa cam olan ve camı düz desensiz cam olan h4 taslı ve çift hüzmeli olarakta modeller var almadıysanız o fardan alıp kullanın hiç olmazsa plastik solma falan derdi olmaz.Şimdiden kolay gelsin. Abi şunlardan var. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2012 Paylaş 1 Aralık 2012 Yanlış tercih aynı paralara cam ve desensiz olanı mevcuttu değişme şansıda yok gibi.Tavsiyem iyi bir en şeffafından film yaptır en azından solmasını falan oldukca geciktirirsin.İyi günlerde kullan. :nazar: :nazar: Sinyal camınada film yaptır. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Aralık 2012 Yazar Paylaş 1 Aralık 2012 Yanlış tercih aynı paralara cam ve desensiz olanı mevcuttu değişme şansıda yok gibi.Tavsiyem iyi bir en şeffafından film yaptır en azından solmasını falan oldukca geciktirirsin.İyi günlerde kullan. :nazar: :nazar: Sinyal camınada film yaptır. Sen bu konuyu göremedin galiba abi http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/227972-bay-bayur-etkisi/ Ben almamıştım bunları. Çağlar abi göndermişti. Film veya başka şekilde bir koruma gerekirse gelince düşünürüz artık. Hayırlısı olsun. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2012 Paylaş 1 Aralık 2012 Görmedim.Benim sıkıntılı zamanımda gelişmiş.Çağlar ustamın yüregine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Güzel olmuş Zafer güle güle kullan... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Aralık 2012 Yazar Paylaş 2 Aralık 2012 Daha olmadı hocam, olacak inşallah. Servet abi 'de emanetler. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Başlığı her gördüğümde bir heyecanla bakıyorum farlar takıldımı diye,yok Tokatlı taraflarında mercekli xenonla yanlayan bir doğan görsekte. -Haa bu bizim zafer abi,desek artık 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Daha olmadı hocam, olacak inşallah. Servet abi 'de emanetler. Teşekkür ederim Tamam, kara görünmüş. 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Aralık 2012 Yazar Paylaş 3 Aralık 2012 O araba daha ilk selektörde havaya uçar. O kadar deyim sen anla. Ben de selektör yapmayıveririm bre 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Aralık 2012 Yazar Paylaş 3 Aralık 2012 Montajı ben yapmak isterim Zafer bu zevki ve tarihi olayı benden esirgeme sakın Madem bu kadar çok ısrar ediyorsun, kırmıyım seni Abi demin görüştük Servet abiyle, farın su terazisiyle dengesine bakman lazım dedi. Bir de buralarda bir Doğan bulup, farın arka kısmındaki boşluğu görmem lazım dedi. Bi su terazisiyle ölçüp, eşit olup olmadığına, far arkasının tam olarak sağlam olup olmadığına bakacağım. Montaj sırasında yardımını esirgemezsen asıl ben çok mutlu olurum. Hele bir o gün gelsin hayırlısıyla. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Servet ile uzun süredir görüşememiştik, bugün hasret giderdik, casus foto olacaktı ama adam açıkgöz, o farların son hali ile gezersen....... karabüke ufo geldi sanacaklar... 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Montajı ben yapmak isterim Zafer bu zevki ve tarihi olayı benden esirgeme sakın Bu güzel haber işte. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Aralık 2012 Yazar Paylaş 3 Aralık 2012 Servet ile uzun süredir görüşememiştik, bugün hasret giderdik, casus foto olacaktı ama adam açıkgöz, o farların son hali ile gezersen....... karabüke ufo geldi sanacaklar... Ben de görüştüm bu akşam, anlattı anlattı anlattı... Anlamadım Hani böyle internette gördüğüm resimlerle falan kafamda kurayım da az çok neye benzeyecek anlamaya çalışayım dedim, olmadı, tahayyül bile edemedim Ahmet Kıyak ile görüştüm sonra, farlardan sonra tavşan avına gitsek 5 km ötedeki tavşan çakılır kalır dedi Bekliyoruz Bu güzel haber işte. Di mi? Ben de sevindim. Sağolsun. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 OOOoooo mercekler harika senin Dogan'nın gözleri fena çakacak.Şimdiden iyi günlerde kullan. :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Farların arkasında 4 parmak falan boşluk vardı sanırım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Servet abi mercekler hakkında bilgi? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Sayın katip dava açmasın diye iyi mercek kullanmış. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Servet abi mercekler hakkında bilgi? yanında dikildim de, casus foto çekebildim, ne bilgisi? 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Aralık 2012 Yazar Paylaş 3 Aralık 2012 Sayın katip dava açmasın diye iyi mercek kullanmış. Borç kabarmasın da davası öte gitsin Yorum bağlantısı
Recommended Posts