Zafer Ayvacı 24 Kasım 2012 Yazar Paylaş 24 Kasım 2012 Muhammet teknik olarak olur olmasına da yine istenilen aydınlatmayı vermez diye düşünüyorum. Bir de yukarıdakinden 0,9 cm uzun olan bu var. http://dx.com/p/t10-1-2w-6500k-70-lumen-5-smd-led-car-white-light-bulbs-pair-dc-12v-51356 Bunların işe yarayabileceğini düşündürense, kenarlarında da LED olması. Senin eklediğin ve şu anda kullandıklarım sanki tek noktaya ışık gönderiyor gibi. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Zafer 5 Watt takarsan zamanla ampul yuvaları ve işe yaramaz ,göstergelerdeki ışığı kesen plastik gibi zemin zamanla erir haberin olsun. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Kasım 2012 Yazar Paylaş 24 Kasım 2012 http://dx.com/p/t10-...ir-dc-12v-51356 Zafer 5 Watt takarsan zamanla ampul yuvaları ve işe yaramaz ,göstergelerdeki ışığı kesen plastik gibi zemin zamanla erir haberin olsun. Bunda 1.2w yazıyor abi? 1.2x5 LED mi yoksa? 6 W ediyor ? Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Bu tip led 1,2w olmaz yani toplam gücü 1,2W (6 adeti) Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Bu tip hazır ledleri sadece delex te bulabilirsin.Elde yapılmış olanlara ampulden daha az ışık verir.Bu ampule en yakın ışık şiddetini Smd5050 verir bu hariç gerisi boş.Minik power ledli olanlardan bulmakta zor hali hazırda daha bu tiplerde yapılmıyorlar yapıldıysada ben görmedim bu aralar bakamıyorum yeni ürünlere. Bu ampullerden istersen sana 3,5 tane yollayım.Dipsiz 5 watt büyük yuvasına oturmaz.Yada istersen smd5050 den yaparım ama bu ampullerden tuzluya gelir. Ampul watt degerinin verdiği ışık ile led farklıdır kıyaslamak dogru olmaz.Sadece çektiği gücü dogru olur ışık şiddeti degil. Atıuyorum 6 tane smd5050 10watt ampulün verebileceği ışıga yakın olabilir bunun gibi. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 25 Kasım 2012 Paylaş 25 Kasım 2012 konuyu görünce dedim aha yaptı farları yine hüsran yine hüsran 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Kasım 2012 Yazar Paylaş 25 Kasım 2012 konuyu görünce dedim aha yaptı farları yine hüsran yine hüsran Beni boşver sen parayı ayarladın mı? Göndericez biliyosun.. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 25 Kasım 2012 Paylaş 25 Kasım 2012 Beni boşver sen parayı ayarladın mı? Göndericez biliyosun.. valla fransız kaldım abi ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Kasım 2012 Paylaş 25 Kasım 2012 Ulen şu konu her hortladığında "aha farlar yapıldı" diyorum ama... 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Kasım 2012 Yazar Paylaş 25 Kasım 2012 valla fransız kaldım abi ? Len senin farları da yaptırmayacak mıyız? Toplantıda görüşmedik mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 25 Kasım 2012 Paylaş 25 Kasım 2012 Ulen şu konu her hortladığında "aha farlar yapıldı" diyorum ama... servet abi farları kargoya ver diyor ama sevgili zafer abimin farlar balkonda yatıyor bana öyle bişey diyecekler garanti olsun diye arabayı kargo yapar gönderirim Len senin farları da yaptırmayacak mıyız? Toplantıda görüşmedik mi? abi benim farlar ancak bu yaz olur 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Kasım 2012 Yazar Paylaş 25 Kasım 2012 Farlar evde, gideceğin gün kesinse buluşuruz bir akşam Çebioğlu'nda yine. Teslimatı yaparız uyar mı? Yarın hemen gidecek misin? Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Kasım 2012 Paylaş 25 Kasım 2012 Farları takınca haber ver, o zamana kadar bu konuya girmeyeceğim, protesto ediyom 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 25 Kasım 2012 Paylaş 25 Kasım 2012 Farlar evde, gideceğin gün kesinse buluşuruz bir akşam Çebioğlu'nda yine. Teslimatı yaparız uyar mı? Yarın hemen gidecek misin? aha bi kıvılcım geldi bile olacak mı acaba ? buluşabilecekler mi ? zafer abi bu defa farlara start verecek mi ? Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 25 Kasım 2012 Paylaş 25 Kasım 2012 Bana her türlü uyar,istersen bu akşam buluşalım,şuan için gideceğim gün belli değil... Ver gazı ver size inat bu akşam alıp farları çıkacam yola mahmut abi olacak yapacaksın inanıyorum sana tozko artık bi xenonlu olacak ya ben yine merceksiz apaçiliğe devamm Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Kasım 2012 Yazar Paylaş 25 Kasım 2012 Bana her türlü uyar,istersen bu akşam buluşalım,şuan için gideceğim gün belli deği Ver gazı ver size inat bu akşam alıp farları çıkacam yola Bu aksam evde degilim abi yarin aksam musait olursan bulusalim. Ahmet Kiyak gelmezse vermem farlari. Farları takınca haber ver, o zamana kadar bu konuya girmeyeceğim, protesto ediyom Yuru git la sen yelek sat vermeyecem olm sana 1 tur bile Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Kasım 2012 Paylaş 25 Kasım 2012 Yuru git la sen yelek sat vermeyecem olm sana 1 tur bile Girmeyeceğim dedim olm, alıntı yapıp durma 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Kasım 2012 Yazar Paylaş 25 Kasım 2012 Nasıl istersen bana uyar.Sen şimdi işi sağlama almak için teslim tesellüm belgesi de imzalatırsın bana... Yok yav ne belgesi? Yazıyoruz ya sabahtan beri Çok hızlı ekran görüntüsü alabildiğimi forumdaki herkes bilir Girmeyeceğim dedim olm, alıntı yapıp durma Nasıl? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Aralık 2012 Yazar Paylaş 1 Aralık 2012 Paketler yerine çoktan ulaştı bile... 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Aralık 2012 Paylaş 1 Aralık 2012 Dergahın arge bölümünde yerlerini aldı zamazingolar. Ahmet'e Çağlar'a monte edeceğim malzemelerin bir kısmını gösterdim. Merdivenden yuvarlandılar 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts