İçeriğe Yönlendir

Süper Lüks Xtra: Tozko Paran

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Geldi haklısın. Ne yapacaz? Bana APP deme. Kaliteli baskı, standart font, mühürlü plaka lazım :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

abi yapılacak şey basit app geliyor full film çekiyoruz camlara bbs ofsetli jantlar bir de şu güneş yanıklarını hallettik mi o zaman gör sen efsane olursun efsane :D

ama app can'dır :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yavaşşş :p Sadece plaka dedik, gerisini unut :) Sen bana düz plaka bastırabilir misin onu söyle.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Zafer Ayvacı

Ben buldum bilem.... :p :p

Sen bilemedin Mıstaa bildi :D

duvar sıvası ve yerdeki kar.

Yorum bağlantısı

Yahu tozu koparana yaptıgın bişi yok,hafta sonu mecbualarının bulmacalarıyla mı oyalıyorsun milleti. :D

Manzaralar süper :good1:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

7 farkı bulunuz :D

dTvVl.jpg

:tongue2:

kar var, kaputta yok, yani yolda kalmış sağdaki, soldaki işi biliyor, karlı zemine ayak basmamış , sağdaki tüvturkten kalır, soldaki canafar gibi geçer :crazy: kusur yazılabiliecek bir aksamı yok ki, aynı 91fiesta1.1 gibi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

kar var, kaputta yok, yani yolda kalmış sağdaki, soldaki işi biliyor, karlı zemine ayak basmamış , sağdaki tüvturkten kalır, soldaki canafar gibi geçer :crazy: kusur yazılabiliecek bir aksamı yok ki, aynı 91fiesta1.1 gibi :D

Teknik adamsın, sözümüz yok :D

bide plaka yerli :p

Ötekinde plaka da yok :p

yok, metali ithal

O bile mi be? :(

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Görür görmez Sen aklıma geldin bence tek kelime ile Süper Lüks Xtra :Tozko paran :good1: tek geçerim bu fotoyu :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin
(düzenlendi)

Yenilemek lazım herkes değişimden yana bu aralar..

fiat-8-logo-primary.jpg

fiat-logo.jpg

Düzenleme: Kırık link

tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Tofaş amblemi bunlardan daha güzel.Değiştirenlerede ciddin bozuluyorum. :angry:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Zafer gece vardiyalarını artır parayı ayarla sana komple ledler ile yapılmış stop modifiyesi yapalım.Yanlız önceki yaptıgımdan çok çok farklı orjinal tarz bişiler ortaya çıktı.Yakında satışa sunacagım.Begenileceğini düşünüyorum.H4 Düz ve cam olan farlarınada mercek çalışmam var onu takalım. :good1:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Oktay abi hayırlısı bakalım.

doğan arması lazıııııım :p

Güzel olmaz be ya :p

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Keyfimi kaçıran bir durum var, burada bir iki elektrikçiye sordum uzun iş komple bakmak lazım dediler, vakitsizlikten halledemedik. Siz ne dersiniz onu merak ettim. Videoda farların, stopların açık kapalı durumları rölanti ve devirli halleri yazıyor. Bu durumun aracın yürümesine olumsuz etkisi, göstergedeki dalgalanma ile aynı şekilde özellikle 1. ve 2. viteslerde ve düşük devirlerde aracın sallanması, sanki lpg/benzin biter gibi. Örneğin, 1.viteste ağır ağır ilerlerken benzin biter gibi sallanıyor. Başka bir problemi yok ama bu iş bazen çok can sıkıcı olabiliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=hN6cUJQE9S0

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...