İçeriğe Yönlendir

Süper Lüks Xtra: Tozko Paran

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Sani Gerşon

Zafer, KA'dayken subap ayarım çok yakıt farkı yaratmıştı bana. Şüpheleniyorsan öneriyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Tofaş ta ne yaparsa yapsın bu yakıtın altına düşmesi çok zor.Motor kasasını zor taşıyor birde Zafer binince napsın :biggrin::fiuw:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafer, KA'dayken subap ayarım çok yakıt farkı yaratmıştı bana. Şüpheleniyorsan öneriyorum.

Ben de önemsiyorum, şimdi öğlen bıraktım sanayiye. Akşama alacağım, ustama güveniyorum :)

Tofaş ta ne yaparsa yapsın bu yakıtın altına düşmesi çok zor.Motor kasasını zor taşıyor birde Zafer binince napsın :biggrin::fiuw:

O da doğru :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Israrlara dayanamadım sis farlarının önünde plastik ızgarayı söktüm.

tNJI3.jpg

Çiftine 31 TL verdiğim renkli sinyalli aynalarım geldi, montajını yetiştiremedim, yarın öbür gün takacağım inşallah :) İlk görünüş olarak fena değil, kaliteli duruyorlar. Rengi tam tutmadı gibi, birebir bordo değil, patlıcan moru gibi bir rengi var, komple boyaya gireceğimiz zaman hallederiz artık. Çok da sırıtmıyor ama yine de dikkatli bakınca anlaşılıyor.

JjzFB.jpg

HNeC1.jpg

Biraz da nostalji yapın bakalım :p Çağlar abiye özel :p

eHeuB.jpg

mYyzx.jpg

9z7fN.jpg

1 TL köpüklü yıkama :p

0uPDf.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kapağı niye açtırdın?

Şu hediye farları ne zaman takacaksın?

Konuş!!!! İyi polis kötü polis yaptırma bana burda!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Kapağı niye açtırdın?

Şu hediye farları ne zaman takacaksın?

Konuş!!!! İyi polis kötü polis yaptırma bana burda!

Sübap ayarı yapılacaktı ya Sani. Ne çabuk unuttun :p

Ondan önce de manifolt contası kaçırıyordu, çıt çıt çıt çıt ses vardı sürekli, o değişti, şimdi saz gibi :p Hediye farlar duruyor, mercek alacağım işte alamadım daha. Boyadan sonraya da bırakabilirim o işi. Duruyor öyle balkonumun en nadide köşesinde :p

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sübap ayarı yapılacaktı ya Sani. Ne çabuk unuttun :p

Ondan önce de manifolt contası kaçırıyordu, çıt çıt çıt çıt ses vardı sürekli, o değişti, şimdi saz gibi :p Hediye farlar duruyor, mercek alacağım işte alamadım daha. Boyadan sonraya da bırakabilirim o işi. Duruyor öyle balkonumun en nadide köşesinde :p

Hee doğru :)

Güzel oldu mu bari? Yakıtını daha ölçememişsindir muhtemelen.

Boya ne zaman ortaya çıktı?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Evet henüz ölçmedim yakıtı, içindekini bitirdikten sonra bakarız. Çok büyük beklentim yok zaten :) Sesi ve çekişinde hissedilir fark görüyorum ama bu kesin.

Boya zaten aklımdaydı. Yanıklar için falan, burada da iyi ve uzaktan akraba bir boyacı buldum, havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum, iyi olacak nasipse.

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Israrlara dayanamadım sis farlarının önünde plastik ızgarayı söktüm.

Şükür. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Şükür. :D

ChUk5.jpg

k2HXu.jpg

Biraz kirli idare et, temiz olsa üfff :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Aynaların Çiftine ne kadar verdin Ne kadar :shok:

osbirlira :p

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

tl ye yıkatmışsın işte hemde köpüklü. :p Yeter o temizlik. :) Benimki en son ustaellerde yıkandı. :D :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

osbirlira :p

Şaka gibi yaa aslında en mantıklısı bu bee Halkın arabası, kesseler acımaz :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

1 tl ye yıkatmışsın işte hemde köpüklü. :p Yeter o temizlik. :) Benimki en son ustaellerde yıkandı. :D :D

Önceden fırçayla yıkama vardı, 1 TL'yi yıkamacı adamlar alırdı, sonra köpük makinası getirdiler, 1 TL'yi makina alıyor, 1 TL de adamlara veriyorum ben.

Fırça gibi olmuyor bu makinalı iş, hiç hoşuma gitmiyor ya yapacak birşey yok, yarın cilalı şampuanımla yıkayayım da Meguiars yarışmasına sokalım :D

Şaka gibi yaa aslında en mantıklısı bu bee Halkın arabası, kesseler acımaz :)

Anlatamıyoruz ki arkadaş :p Satın Ford'ları alalım Tofaş'ları. Forum adını da değiştirelim, TofasClubTr yapalım. Oh cebimiz para görsün :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Komple led stop yapıyorum yakında paylaşırım.Bakalım Tofaş kullanıcısı olarak ne diyeceksin.Çok değişik bişi internet te çıkanlar gibi degil önceki yaptıgım gibide değil.

Ayrıca far projem sırada burada biriyle anlaştım ona yapacagım.

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Piyasadakiler çok ledli oluyor abi o yüzden pek hoşuma gitmiyor, çok parlak duruyor. Orjinal stop kapaklarına ince işçilikle uygulanırsa daha güzel olabilir. Daha iyisini yapabileceğinden eminim ben ;)

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Çiftine 31 TL verdiğim renkli sinyalli aynalarım geldi, montajını yetiştiremedim, yarın öbür gün takacağım inşallah :) İlk görünüş olarak fena değil, kaliteli duruyorlar. Rengi tam tutmadı gibi, birebir bordo değil, patlıcan moru gibi bir rengi var, komple boyaya gireceğimiz zaman hallederiz artık. Çok da sırıtmıyor ama yine de dikkatli bakınca anlaşılıyor.

JjzFB.jpg

Sanki aynalar orjinal renkte de arabanın rengi solmuş gibi :biggrin:

Aynaları boyatma arabayı komple patlıcan moru yap birader :tongue:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Araçta boya yok, orijinal. Hariben boya yok :p:D

Patlıcan moru mu? O renk bir araca ait, Hakan Tarım ile karşı karşıya gelemem gözüm :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Zafer muhakkak aynaları takmadan evvel ayna camını söküp ledin içten ve dıştan kenarlarını spreyli yapıştırıcı ( aktivatörlü ) ile yapıştır.

İki yağmurda su dolar içlerine.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bak bu hiç aklıma gelmemişti hakikaten. Kesin su alır, haklısın abi. Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Misafir

Piyasadakiler çok ledli oluyor abi o yüzden pek hoşuma gitmiyor, çok parlak duruyor. Orjinal stop kapaklarına ince işçilikle uygulanırsa daha güzel olabilir. Daha iyisini yapabileceğinden eminim ben ;)

Az bekle hele yorumunu ondan sonra yaparsın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...