İçeriğe Yönlendir

Süper Lüks Xtra: Tozko Paran

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

• 4 hafta sonra...
Zafer Ayvacı

Konumuzun içeriği eksik kalmasın :p

Bir başka konuda sözünü ettiğimiz Xenonlar ile ilgili şimdilik bir sıkıntım yok. Yağmurlu havalarda, 8000K 'lık işkence haricinde tabi. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/241600-tofasa-simdilik-xenon-uygulamasi/

Cumartesi günü de Çin'den gelen, orcinal :p dikiz aynasını ve geri görüş kamerasını bağlattım.

7W7R4t4.jpg

CSX7YEn.jpg

e9bqqYb.jpg

Boyutu için fikir vermesi açısından A4 ile kıyas.

DwvVC5R.jpg

İlk deneme, uydu alıcıdan alınan görüntü.

aXgtRjI.jpg

Pis Tozkoüzerinde kamerayı takabilecek en uygun yerin burası olduğuna kanaat getirdik. Cuk diye oturdu, altındaki plastik tamponun ucu ekranda görünüyor ancak bu avantaj sağlıyor bana. Ekran üzerindeki 0-1-2-3 göstergelerinden, 0 çizgisi tampona sıfır neredeyse.

8QBQmlN.jpg

Daha detaylılarını çektiğimde ekleyeceğim.

Kamerayı buradaki bir arkadaşımdan almıştım. Para vermedim. Ayna ise aşağıdaki linkteki ürün. Siparişten 15 gün sonra teslim aldım. "China Post Air Mail" ile ücretsiz kargo.

http://www.aliexpress.com/item/2012-latest-styles-4-3-Rear-View-Car-Mirror-Monitor-Univeral-Color-TFT-Display-Screen-high/636236329.html

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Delerken çizmişsin boyayı :angry:

:) Hayırlı olsun güle güle kullan :)

Boya mı? Benim araba boyasız abi :crazy:

Teşekkür ederim :flowers:

9k88OKw.jpg

AcCXuzF.jpg

bNLViB7.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Tamam tamam farlar yakışmış. 10 Numara olmuş hatta :) Gözlük optik derken anladık :)

Adam gitmiş gözlükçünün önünde fotoğraf çekmiş yaa :p

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Kamera işi güzel olmuş.Her modifiye konusunun olmazsa olmaz mesajını burda göremedim ben.Gözümden mi kati acaba.

Yay ve jant lazım buna :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

:nazar: Hayırlı olsun Zafer....süper olmuş :)

Tamam tamam farlar yakışmış. 10 Numara olmuş hatta :) Gözlük optik derken anladık :) Adam gitmiş gözlükçünün önünde fotoğraf çekmiş yaa :p

+ 01

Aynen Yasir abi...mesaj içeriğinde gizli reklam var :p gözlükçünün akrabası,ortağımı'sın,yoksa senin tarafından yönlendirilen her müşteri için komisyon'mu alıyorsun :p:D :D

Hep yönetim'mi uyarı verecek.. :D :D

Uyarı verilecek haller.....

a- Açıkça, üstü kapalı, ima edici şekilde reklam yada gizli reklam yapmak, çıkar amaçlı, satış yapmaya yönelik, link/adres/telefon vermek.... :p:D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

abey aracın leylek gibi bir kaç bakla almak lazım yaylardan :D abi bide çamurluktaki macunlar gecen senede vardı :D :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Cengiz abi sen bakma Yasir abiye :D Onun bi Doğanı olmadığı için, gısgançlıktan çamur atıyo :p Gözlükçüyle işim olmaz benim, akşam sansürleyip yüklerim :crazy: Uğur macunlar işaret. Kalabalıkta kolay seçiliyor biliyon mu? :p O yüzden elleşmiyom :D Adnan abi sağolasın :flowers:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Reşat Uz

tozko paran kimdir?

Hüsnü Tozkoparan (merhum eski Orhangazi belediye başkanı)

Aracınızın ünlü bir adaşı da var mış

güle güle kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Zafer benim tırtla takaslayalım üstüne 15 kaat verimm :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Gaza gelme Zafer :) Bu arada Çağlar Abi Tozko Paran'ı ne zaman boyayacak? Randevu verdi mi? Rengine karar verildi mi? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Gaza gelme Zafer :) Bu arada Çağlar Abi Tozko Paran'ı ne zaman boyayacak? Randevu verdi mi? Rengine karar verildi mi? :)

Bacanakgillerden Yasir abi sen karışma lütfen.

Evet zafercim ne zaman gidiyoruz notere?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yek yaaa :D Geçcen onu canım :D

Yasir abi, bende o göz var mı? Yer miyim ben yeeeaaa.. Jojuk kandırıyor sanki :D Tey Allaaammm..

Zafer bey aracınız çok güzel olmuş.Elinize sağlık.Kazasız belasız zevkini sürersiniz inşallah.Bir kaç sorum olacak.Cevaplarsanız memnun olurum.

1-Resimde ayna üzerindeki kamera mı?

2-Yani arabanın önünü demi çekiyor?Kargodan kamera çıkmadımı?

3-Tampona takılı kameradan dikiz aynasına kadar kabloyu nasıl (nerelerden) çektiniz ?

4-Bu alet gücü nereden alıyor?

5-Nasıl devreye girip çıkıyor ?

6-Montajı benim gibi tecrübesiz biri yapabilir mi?

Teşekkürler Nephan Bey. Tabi cevaplayayım.

1- Ayna üzerinde kamera yok, ortadaki o görünen kalıp çıkıntısı.

2- Kargodan kamera çıkmadı. Zaten ürün sadece ayna olarak satılıyor, kamera pakete dahil değil.

3- Bagaj kenarı, arka koltuk arasından, kapı eşiklerindeki ve direklerdeki plastiklerden çekildi. Tofaş bu açıdan rahat tabi, her yeri rahatça sökülüp takılabiliyor :)

4- Gücü geri vites lambasından alıyor. Tofaşta yine arka lamba grubundaki soketten geri vites için olanı alıp, şaseledik. Böylece sadece geri vitese takıldığında çalışması sağlanıyor.

5- 4'te bahsettiğim gibi, geri vitese takıldığında çalışıyor.

6- Montaj için yorum yapmayayım, aslında izlerken gayet basit geliyor tabi. Ancak işe girişince, benim gibi ince işlerde çabuk sinirlenen bir yapıdaysanız tavsiye etmem. :) Aynanın montajında bir şey yok zaten, arkasındaki gergili tutacaklar ile orijinal aynaya tutturuluyor. Ayna üzerindeki girişler de belli zaten. Kablolamayı yaptıktan sonra, jakların renklerine göre bağlantı yapılıyor. Kutu içeriğinde, kartvizit şeklinde basit bir bağlantı şeması da çıkıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Hayırlı olsun panpa. :)

Montaj yeri çok iyi seçim. Tamponur ucunun görünmesi büyük avantaj.

A4 ile resmni koymuşsun lakin, esas arabadaki hali nasıl, onu çekip de koyaydın ya.

Teşekkür ederim avatarını yidiğimm :p

O gün unuttum gitti, sonra da fırsatım olmadı abi. Aynanın yerinde de sırıtmadı. Ben daha büyük duracağını düşünmüştüm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

zalım arabaya ne yapsan yakışıyor. Süperötesi olmuş

(bravo smileyi e72 de nasıl yapılır bilmiyorum,?yapıştır şte )

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

zalım arabaya ne yapsan yakışıyor. Süperötesi olmuş

(bravo smileyi e72 de nasıl yapılır bilmiyorum,?yapıştır şte )

Abi senin telefonda tıpatak yok mu yahu :D

Herkesler onunla yazıyor :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

İle yapılıyor :p

Almadın ki bi android, döktüresin şuralarda tapatalk.la :D

Sağol abicim :flowers:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Akan, tapataklakı yükledim ama forumu bulamadım vaz geçtim :)

Zafer, bulamadınki saybork amaan android kullanalım :p

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Akan, tapataklakı yükledim ama forumu bulamadım vaz geçtim :)

Zafer, bulamadınki saybork amaan android kullanalım :p

Emmi'de var bi tane X5 :p Onu alalım sana :D

sol ön koltuk yan mı duruyor :unsure2:

Yok abi, açıdan falan öyle gelmiş olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bugün ayna ve kameranın bir kaç fotoğrafını çekebildim.

QbEGhCP.jpg

trgffo4.jpg

GorZtG8.jpg

LxMo0HU.jpg

3Nol1vd.jpg

EunM1dm.jpg

LxMo0HU.jpg

s6fLAEj.jpg

Araç kameram bilene var :p Muhammed Andı abim sağolsun :flowers:

gfRRZBq.jpg

MIYOpqe.jpg

Jb9HtNh.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...