Servet Aydın 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 bazen düşünüyorum acaba ds2 lerden vazgeçsem diye. Bi planın var ama.. ne çıkacak altından 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 Önce Bartın, sonra İstanbul. çıkarım tozkoyla her yola Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 Baktığımda ilk aklıma gelen aküyü küçültmekti ama bir far için gerek yok. Akü tablası çevrilip, motora dik bakacak şekilde takılırsa sorun olmayacak ama asıl sorun farın geçtiği yuvada. Arkası tamamen dikdörtgen şeklinde açık değilmiş. Farın kasası 3 cm uzayacaktı, bu durumda far dışarda kalır. Şase almadan devam etmem olanaksız. Muhammed, akşam 21 gibi uyayakalmışım, yeni uyandım, bakacağım mesajına Zafer bırakacaktı arabayı 1 hafta. Dükkan önünde uygulamalı yapılacaktı tüm işlemler. 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 Abi ne farkedecek ki? Oktay Servet bir ara söylemişti, normal helojen H7 galiba uydurmuştu, gece yağmurda 4300k bile göstermiyor, yaşlanıncada gözler gidiyor. H7 şimdikinden daha güzel gösterir gibi geliyor.merceklere h7 takılacak yani, Bi planın var ama.. ne çıkacak altından hep plan varda bir türlü olmuyor Servet, yukarıda Oktaya yazdım. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 Ara sıcaklar, Soğuk meze 10 watt cık, kim bilir ne halta yarayacak ? Daha başlangıç aşaması, ufaktan ufaktan devam ederim. Gıskandım ben de kendimi avutuyorum 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 Çok dandik led onlar işe yaramaz, nerde saklarsın bunları bi adres versene 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 Fabrikaya aldık dış aydınlatma için,aynısından alıp radyatörün üstüne montajlayacağım ancak soğutur sonra ızgarayı söküp önümü göreceğim 7000 Lümen miş 3100 k 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Aralık 2012 Yazar Paylaş 9 Aralık 2012 Bagaj kilidim sorunluydu, kapatmak için çok sert vurmak gerekiyordu. Ayrıca bazen de kendi kendine açılıyordu, kiltliyordum, sonra bakıyordum kilidi açık. Dün en sonunda vakit bulup baktırabildim. Önce kilit karşılığı değişti. 5 TL. Sadece sert vurup kapatma kısmı düzeldi ama bagaj kapağını çekince açılıyordu hala. Usta kilide baktı, şaşırdı. "33 senedir bu işi yapıyorum, ilk defa bu kilidin bozulduğunu gördüm. Her yeri bozulur-kırılır ama bu kilit bozulmaz, nasıl iş anlamadım" dedi. Kilidi kapatıp, kilit diline vurunca atıyordu. "Çok garip ama kilit değişecek" dedi. Parçacıya gittim, kilit istedim, neredeyse dükkandaki her şeyin fiyatını kafadan bilen adam bu kilidin fiyatı için bilgisayara baktı. Barkod falan girdi Kilidi aldım değiştirdik. 20 TL. Tıkır tıkır çalışmaya başladı. Bu arada kilidi sökünce bagaj kapağı içinde kalın bir tel gördüm, bu ne ki falan derken, kumandadan kapıları kilitleyip açtım, o tel de içeri dışarı girip çıktı. Ustaya sordum, "bazılarında orijinalde bu sistem var. Kumandadan kilitler ama açmaz, bu da öyledir" dedi. Ama teli kilide takıp denediğimde hem kilitleyip hem açtığını gördük. Usta tekrar baktı, "fazladan bir kablo çekip, şase almışlar, kilitleyip açıyor" dedi. Bagaj kapağım kumandadan açılıyor yani Süper Lüküs Ekistıra diyorum, kızıyonuz 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Aralık 2012 Yazar Paylaş 9 Aralık 2012 Yahu bu araba 7bin lira GPS hızından mı bahsedeyim, ESP ışığından mı? Kilidi çalışıyor diye seviniyok işte 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Aralık 2012 Yazar Paylaş 9 Aralık 2012 Bi 20 sene daha gidermiş benim kilit 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 Ben de diyom ki, bu kilidin sağlamlığı ile bütün fordları döversin. Ahan da kış geldi, gör bak kilit sorunları ile ilgili konular canlanmaya başlar. Özellikle soğuktan donan kapı kolları ve kilitleri. Benim bagaj kış geldiğinde kendi kendine açılıyor Aracı çalıtırayım tak açıyor. hiç kurcalatmıyorum. Aracı çalıştırınca gidip bagajı kapatıyorum Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Aralık 2012 Yazar Paylaş 9 Aralık 2012 Bu arada söylemiş miydim bilemedim, kapı içi hoparlörlerim de orcinal paynırmış Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 İyi günlerde kullan.Araba 20 sene sende duracak mı? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 sonra ben alırım zaten farlarıyla beraber 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 Gel bunun yerine temizinden 94 falan Taunus al kullan derim sana evladiyelik olur.Hemide Lord olursun.+ bundan daha ucuza alırsın.Cebinede para kalır. :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Aralık 2012 Yazar Paylaş 9 Aralık 2012 Gel bunun yerine temizinden 94 falan Taunus al kullan derim sana evladiyelik olur.Hemide Lord olursun.+ bundan daha ucuza alırsın.Cebinede para kalır. :nazar: :nazar: Bana mı diyisin, Karaaslan'a mı? Ben almam Kalan paranın üstüne de borç yapar doğrultamaz sonra. Şimdi mondiyi tutup, fiestayı satıp, Bartın'da ev, Karabük'te arsa alıp, dizel stepway sevip, çapır motor öpüyor muyuz onu söyle? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 :D :D Sana diyim Karaslan'ın zaten var ki Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 oktay abi tozkoparan artık yeni bir çehre kazanıyor zafer abi yerliden vazgeçmez tozko(yanlama makinesi ) can'dır taunus halt etmiş bunun yanında Şimdi mondiyi tutup, fiestayı satıp, Bartın'da ev, Karabük'te arsa alıp, dizel stepway sevip, çapır motor öpüyor muyuz onu söyle? vayyy canına çok çılgınca 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Aralık 2012 Yazar Paylaş 9 Aralık 2012 Karabük'e böyle girersem görürsün çılgınlığı. Destur... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 Çapır'ı bu deli çapırcıdan mı alacan ne?Adamlar harika yapıyor. Bildiğim kadarıyla İstanbul'da da son yıllarda bu akım başladı hatta yurt dışına bile yolluyorlar mış. Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Karabük'e böyle girersem görürsün çılgınlığı. Abi beni de gezdirmezsen darılırım vallahi 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts