İçeriğe Yönlendir

Süper Lüks Xtra: Tozko Paran

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Servet Aydın

bazen düşünüyorum acaba ds2 lerden vazgeçsem diye. :)

Bi planın var ama.. ne çıkacak altından ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Baktığımda ilk aklıma gelen aküyü küçültmekti ama bir far için gerek yok. Akü tablası çevrilip, motora dik bakacak şekilde takılırsa sorun olmayacak ama asıl sorun farın geçtiği yuvada. Arkası tamamen dikdörtgen şeklinde açık değilmiş. Farın kasası 3 cm uzayacaktı, bu durumda far dışarda kalır. Şase almadan devam etmem olanaksız.

Muhammed, akşam 21 gibi uyayakalmışım, yeni uyandım, bakacağım mesajına ;)

Zafer bırakacaktı arabayı 1 hafta. Dükkan önünde uygulamalı yapılacaktı tüm işlemler. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Abi ne farkedecek ki?

Oktay Servet bir ara söylemişti, normal helojen H7 galiba uydurmuştu, gece yağmurda 4300k bile göstermiyor, yaşlanıncada gözler gidiyor. H7 şimdikinden daha güzel gösterir gibi geliyor.merceklere h7 takılacak yani,

Bi planın var ama.. ne çıkacak altından ;)

:) hep plan varda bir türlü olmuyor Servet, yukarıda Oktaya yazdım. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Ara sıcaklar,

xO5IYl.jpg

YHXCVl.jpg

Soğuk meze

UeFs1l.jpg

10 watt cık, kim bilir ne halta yarayacak ?

9OjLgl.jpg

Daha başlangıç aşaması, ufaktan ufaktan devam ederim.

:vreka: Gıskandım ben de kendimi avutuyorum :spiteful:

fotoraf2000.jpg

fotoraf1996.jpg

fotoraf1999.jpg

fotoraf1998.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Çok dandik led onlar işe yaramaz, nerde saklarsın bunları bi adres versene :ninja:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
:blush: Fabrikaya aldık dış aydınlatma için,aynısından alıp radyatörün üstüne montajlayacağım ancak soğutur sonra ızgarayı söküp önümü göreceğim 7000 Lümen miş :unsure2: 3100 k :fiuw:
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bagaj kilidim sorunluydu, kapatmak için çok sert vurmak gerekiyordu. Ayrıca bazen de kendi kendine açılıyordu, kiltliyordum, sonra bakıyordum kilidi açık. Dün en sonunda vakit bulup baktırabildim.

Önce kilit karşılığı değişti. 5 TL.

85002670A-500x500.jpg

Sadece sert vurup kapatma kısmı düzeldi ama bagaj kapağını çekince açılıyordu hala. Usta kilide baktı, şaşırdı. "33 senedir bu işi yapıyorum, ilk defa bu kilidin bozulduğunu gördüm. Her yeri bozulur-kırılır ama bu kilit bozulmaz, nasıl iş anlamadım" dedi. :D Kilidi kapatıp, kilit diline vurunca atıyordu. "Çok garip ama kilit değişecek" dedi. Parçacıya gittim, kilit istedim, neredeyse dükkandaki her şeyin fiyatını kafadan bilen adam bu kilidin fiyatı için bilgisayara baktı. Barkod falan girdi :D

Kilidi aldım değiştirdik. 20 TL.

85006629A-500x500.jpg

Tıkır tıkır çalışmaya başladı. Bu arada kilidi sökünce bagaj kapağı içinde kalın bir tel gördüm, bu ne ki falan derken, kumandadan kapıları kilitleyip açtım, o tel de içeri dışarı girip çıktı. :crazy: Ustaya sordum, "bazılarında orijinalde bu sistem var. Kumandadan kilitler ama açmaz, bu da öyledir" dedi. Ama teli kilide takıp denediğimde hem kilitleyip hem açtığını gördük. Usta tekrar baktı, "fazladan bir kablo çekip, şase almışlar, kilitleyip açıyor" dedi.

Bagaj kapağım kumandadan açılıyor yani :p

Süper Lüküs Ekistıra diyorum, kızıyonuz :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yahu bu araba 7bin lira :D GPS hızından mı bahsedeyim, ESP ışığından mı? :p

Kilidi çalışıyor diye seviniyok işte :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ben de diyom ki, bu kilidin sağlamlığı ile bütün fordları döversin. :D

Ahan da kış geldi, gör bak kilit sorunları ile ilgili konular canlanmaya başlar. :D

Özellikle soğuktan donan kapı kolları ve kilitleri. Benim bagaj kış geldiğinde kendi kendine açılıyor :D Aracı çalıtırayım tak açıyor. hiç kurcalatmıyorum. Aracı çalıştırınca gidip bagajı kapatıyorum :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bu arada söylemiş miydim bilemedim, kapı içi hoparlörlerim de orcinal paynırmış :p

Yorum bağlantısı

Gel bunun yerine temizinden 94 falan Taunus al kullan derim sana evladiyelik olur.Hemide Lord olursun.+ bundan daha ucuza alırsın.Cebinede para kalır. :fiuw::tongue::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Gel bunun yerine temizinden 94 falan Taunus al kullan derim sana evladiyelik olur.Hemide Lord olursun.+ bundan daha ucuza alırsın.Cebinede para kalır. :fiuw::tongue::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Bana mı diyisin, Karaaslan'a mı? :p Ben almam :p

Kalan paranın üstüne de borç yapar doğrultamaz sonra. :D

Şimdi mondiyi tutup, fiestayı satıp, Bartın'da ev, Karabük'te arsa alıp, dizel stepway sevip, çapır motor öpüyor muyuz onu söyle? :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

oktay abi tozkoparan artık yeni bir çehre kazanıyor :D zafer abi yerliden vazgeçmez tozko(yanlama makinesi :p ) can'dır taunus halt etmiş bunun yanında :p

Şimdi mondiyi tutup, fiestayı satıp, Bartın'da ev, Karabük'te arsa alıp, dizel stepway sevip, çapır motor öpüyor muyuz onu söyle? :D

vayyy canına çok çılgınca :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Karabük'e böyle girersem görürsün çılgınlığı. :crazy:

Destur...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Çapır'ı bu deli çapırcıdan mı alacan ne?Adamlar harika yapıyor. :good1:

Bildiğim kadarıyla İstanbul'da da son yıllarda bu akım başladı hatta yurt dışına bile yolluyorlar mış.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ergin Ertuğrul

Karabük'e böyle girersem görürsün çılgınlığı. :crazy:

Abi beni de gezdirmezsen darılırım vallahi :exc1:

pauljrofamericanchopper.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...