Zafer Ayvacı 15 Eylül 2012 Yazar Paylaş 15 Eylül 2012 şarjı ölçtür abi Aküyü değiştirmeden önce ölçülmüştü, yüksek demişlerdi. Şimdiki akü yeni. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 şarj dinoması dalgandığı için voltajda oynama var gibi. bu çok fazla olunca ateşlemeyi vs de etkilediğinden araç sallanıyor olabilir. yada v kayışının gerginliği vs buna sebep oluyordur. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Eylül 2012 Yazar Paylaş 15 Eylül 2012 Videonun özeti de şöyle; - Rölantide sadece PARKLAR yanarken dalgalanma VAR, farları da yakınca dalgalanma YOK. - Rölantide FARLAR yanarken dalgalanma YOK, devirlendiği zaman dalgalanma VAR. - Devirlendiğinde FARLAR yanarken dalgalanma VAR, aynı anda FAN da çalışmaya başladığında dalgalanma YOK. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 Fan çalışınca dalgalanma olmaması aküden olmadığını belirtiyor bana kalırsa.. Kayıştan dolayı olabilir gibi geldi bana.. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Eylül 2012 Yazar Paylaş 15 Eylül 2012 Zafer, akımın azlığından değil de sanki çokluğundanmış gibi geldi bana sorun. Yüklenme olunca düzene giriyor. Ya da, tesisatta sorun var bana göre. Akü, şarj dinamosu vs. gibi gelmiyor bana. Güzelim evoya çin malı çakma gündüz farı takmışlar, piiiii. Düz mantıkla bakınca akım yüksek gibi zaten. Akım çekecek şeyler arttıkça motor düzene giriyor. Neyse dinamo ve v kayışı şu anda anladığımız. Onları iletiriz ustalara. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Tahminim ,Şarj dinamosunda diot sorunu var gibi yada yan parçalarında. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Dinamoda sıkıntı olmalı. Tutarsızlık var. Voltajları ölçtür bence. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Dinamoda sıkıntı olmalı. Tutarsızlık var. Voltajları ölçtür bence. Bence de dinamo sorunlu gibi gözüküyor. +26000 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Ekim 2012 Yazar Paylaş 20 Ekim 2012 Zafer anca pc başına geçebildim. Konjektör değişminden sonra bir kaç gün normal olupta tekrar konjekrörü yakma olasılığı yüksek. Yapılacak olan ; Konjektör tekrar yanilenip rölanti ve 3000.d.d 'daki akü gerilimi ölçülecek. Rölantide 13.2 volt civarı, 3000 d.d'da 14,2-4 aralığında sabit gerilim olacak. Bu değerler normal ise sıkıntı yok. Konjektörde alternatörün aşırı yüklenmesinden bozulamaz. Usta elektrik tesisatına çamur atarsa hazırlıklı ol. Usta böyle olunuyor demek ki... Aynen yukarıda Servet abimin dediği gibi. 2 elektrikçi şöyle ufak bir kontrol yaptılar. Tesisatın gözden geçmesi lazım dediler. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 8 sigortası olan arabanın elektrik işi ne kadar uzun sürebilir ki zamanında TOfaş yetili servis çıkması bir elektriçi, ford servisinde işe başladı, 1.5 saat sonra kaçtı gitti Buji kabloları veya bobin kablosunda kaçak olabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Ekim 2012 Yazar Paylaş 20 Ekim 2012 Buji kabloları veya bobin kablosunda kaçak olabilir mi? Buji kabloları yenilemiştim, bobini kontrol etmedim abi. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Ekim 2012 Yazar Paylaş 21 Ekim 2012 Abi Karabük köy gibi bir yer usta musta zor. Ben şehirdeki tek -Ford yetkili servisi kapanırken yakaladım tek adam vardı, araban çok temiz Ankara plaka sakın kimseye elletme burada dedi. Ülen elimde olsa seni Karabük 'ün 50 km etrafından geçirtmezdim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Hee Yapamam sandındı de mi? o buji kablolarını çıkarıp bir daha iyice yerine tak derim denemekte fayda var 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Zafer sen telefonda söylediklerimi yap.....Gerisine karışma... Kimseyede söyleme meslek sırrıdır ona göre... 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Ekim 2012 Yazar Paylaş 21 Ekim 2012 Teşekkür ederim abicim. Söylemem kimseye, düzelirse söylerim, düzelmezse söylemem, madara olmayak 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Kasım 2012 Yazar Paylaş 12 Kasım 2012 Zafer sen telefonda söylediklerimi yap.....Gerisine karışma... Kimseyede söyleme meslek sırrıdır ona göre... Şahin abi tam senin dediğin gibiymiş - Konjektör, - Stator (sargı) - Diyot tablası Değişti. Düzeldi. Maliyet: 115 TL (işçilik dahil) İlk çalıştırmada sarsıntılı çalışıyordu, şöyle bi dip gaz yapıp çekince toplanıyordu motor. Avans ayarı yapıldı, o da düzeldi. Oldu bi saz Desteğiniz, ilginiz ve önerileriniz için teşekkür ederim alayınıza 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 Farlar noldu abi çakamadın bi-xenonları gitti Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Kasım 2012 Yazar Paylaş 12 Kasım 2012 Farlar noldu abi çakamadın bi-xenonları gitti Sırasıyla Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 Sırasıyla Bi gelemedi sıra haa OneX'lere akıtacağına çeşmeyi, farlara ver bi kere 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Kasım 2012 Yazar Paylaş 12 Kasım 2012 Bi gelemedi sıra haa OneX'lere akıtacağına çeşmeyi, farlara ver bi kere OneX başka. Servet abimin süpersonik teklifini duysanız zaten direk söversiniz bana Ancak ona bile elim değmedi. Nasip kısmet işi bunlar Sani 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 Tamam la çok makara yapmıcaz farlar eskidi tak artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts