İçeriğe Yönlendir

Süper Lüks Xtra: Tozko Paran

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Süha Demirtaş

30 yanak 22" liklerle gezdim köyceğiz gölünün etrafında, tüm yollar taşlı lakalı. Sizin tırt fordlar karşılamazbu yolları ersencim :p

30 yanak derken neyin 30 u ;)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Buraya arabanın arkasından tam düz şekilde çekilmiş 4 lastiğin arakdan görünümünü çeker misin ;) kadraja sığmıyor ise soldan ve sağdan 2 teker olabilir ön - arka. Bakalım yörüngesi nasıl ;)

Bazı tofaşları arkadan takip ederken yampiri yampiri gider, heralde onun için soruyorsun, bunda yok öyle bir durum. İp gibi ip :p İlk fırsatta çekerim nasipse.

Şu gibi yani.

XumEI.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
30 yanak derken neyin 30 u ;)

Bilen biliyor Sühacım.

Biz kaldırıma ecel terleri dökmeden çıkabiliyoruz ama :p

iki gram lakalarda bile jantınız juntunuz yampiri yumpiri oluverir emme.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

köyün yoluna mı hayran kalayım,arabaya mı bilemedim.Güzel resimler.Benim Panda'nın atası nihayetinde :nazar:

Fotoğraflar aynı doğup büyüdüğüm topraklar, içim bir tuhaf oldu... :)

Eyvallah ağalar :) Eksik olmayın.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bazı tofaşları arkadan takip ederken yampiri yampiri gider, heralde onun için soruyorsun, bunda yok öyle bir durum. İp gibi ip :p İlk fırsatta çekerim nasipse.

Şu gibi yani.

XumEI.jpg

aynen ;) güzel o zaman

Bilen biliyor Sühacım.

iki gram lakalarda bile jantınız juntunuz yampiri yumpiri oluverir emme.

yani kaç kişi biliyor sır mı

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bayramda gelirim belli mi olur...Slx kullanırız dağ bayır, acayip pilotajım vardır Tofaş ile...Hayran kalırsın...:D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ramazan'da Karabük'teyim, kurbanda memlekette. Hangisinde nerede olmak istersen 1 gün önceden bir telefon yeter. Doğan senin köpeen olsun. Vur dağa taşa bayıra. :D Tofaş'ın nesi iyidir bilmem de, gaz pedalının verdiği anlık tepki, direksiyonun verdiği kazık gibi tepki bana her zaman her yerden her şekilde sıyrılabileceğimi hissettiriyor. :D Tabii naapmıyoruz? Trafikte öyle hemen gaza gelmiyoruz :p Bu hissi hemen kafamızdan siliyoruz :p

O yüzdendir ki Tofaş olunca pilotajım daha da yükseliyor diyen herkese inanırım ben. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Öyle bir yazmış ki okuyan da offroad yaptı sanacak. :p Bildiğin köy yolu işte. :p Bu yollarda doğan da gidemezse bırak anahtarı yat uyu yahu. :p

Oooooo şimdi fark ettim de cümle çok sert olmuş yahu. :p:D

Yorum bağlantısı
Ümit Mutlu BAĞIRAN

Hayirlisi olsun cok temize benziyor.

Herkesin bir anisi vardir muhakkak tofaslarda.. Guzel hatiralar vs..

Her ne kadar gunumuz piyasasinda hala 10bin tl degerleri goren sahinleri anlayabilmis degilsem de, kus serisi yurdum insaninin unutulmaz vazgecilmez klasiklerindendir.

Babaminda vardi siyah 91dogan L :)

Araciniza gelince,

Eger onu fabrikasindan ciktigi gunku gibi revize edip temiz tutabilirseniz en az 60 model chevrole tadinda binilesi bir klasik olur.

Gule gule kullanmaniz dilegiyle :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Öyle bir yazmış ki okuyan da offroad yaptı sanacak. :p Bildiğin köy yolu işte. :p Bu yollarda doğan da gidemezse bırak anahtarı yat uyu yahu. :p

Oooooo şimdi fark ettim de cümle çok sert olmuş yahu. :p:D

Len Allaaaaan fiestırı :D Bu haliyle bile tokatlarım la ben seni, beygirin kadar konuş :p

Hayirlisi olsun cok temize benziyor.

Herkesin bir anisi vardir muhakkak tofaslarda.. Guzel hatiralar vs..

Her ne kadar gunumuz piyasasinda hala 10bin tl degerleri goren sahinleri anlayabilmis degilsem de, kus serisi yurdum insaninin unutulmaz vazgecilmez klasiklerindendir.

Babaminda vardi siyah 91dogan L :)

Araciniza gelince,

Eger onu fabrikasindan ciktigi gunku gibi revize edip temiz tutabilirseniz en az 60 model chevrole tadinda binilesi bir klasik olur.

Gule gule kullanmaniz dilegiyle :)

Teşekkür ederim :) O bizim biz onun kahrını çekip gidiyoruz işte.

bunlar çağ atlamış, düpedüz jeep ;)

İnanmıyorlar işte Lokman abi. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Tozkoparan çok şekil her zamanki gibi.. :nazar: :nazar: :nazar:

Zaten o yolların tadı en iyi tofaşla çıkar.. Hiç tofaşımız olmadı ama arkadaşların araçlarıyla ne maceralar yaşadık.. 4x4 suv getirsen o zevki yaşayamazsın iyi bilirim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Farlara mercek takacak adam lazım, adam yoksa mercek ustasına verecek para lazım. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafer, tiz ledler söküleeee, yeni farlar takılaaa :D

Hadi oradan :p Sen miydin pedal lastiklerini değiş diyen? :D Değiştirdim ha. 6 lira verdim 3'üne :(:D

Farlara mercek takacak adam lazım, adam yoksa mercek ustasına verecek para lazım. :)

Sen bu işi çözmüşsün hoca. Sana laf yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Sok o kılıcı kınına. Bak avatarının altında senin göremeyip, benim görebildiğim ne var ? :seytan::D

SKkHa.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Bende forumun manevi mod'uyum. Sol tarafında insanların göremediği ama benim gördüğüm neler var. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...