Zafer Ayvacı 30 Nisan 2012 Yazar Paylaş 30 Nisan 2012 Erkaaaaannn, görmedim diyordun bak Bunlar da toplantıdan önce misafirleri beklerkene 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 :nazar: :nazar: Resimler çok güzelde o dev diregin olmadıgı bir yer olaymış iyi olurmuş 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Nisan 2012 Yazar Paylaş 30 Nisan 2012 Direksiz olmaz abi Aksesuar o Arabayı fotoğraf çekmek için park etmediğimden oldu heralde. Hiç dikkat etmedim direğe falan 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Ooo macunlar çekilmiş, yaza hazırlık başlıyor..Tamponlarada boya sıçrar inşallah Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 Ooo macunlar çekilmiş, yaza hazırlık başlıyor..Tamponlarada boya sıçrar inşallah Nasipse bir ay içinde düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Hadi Zafer, kıy paraya boyat şunu. Sonra farları mercekle Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2012 Bugün https://maps.google....8,43.921,-0.001 şu güzergah sonrası halimiz... CRV de neemiş? Çamur, derin çukurlar, tam toprak yol. 3 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 zafer hocam benim gözümün nuruydu sendeki araç 96 senesinde sıfır almıştık hidrolik direksiyondu ilk hidrolik olanlardandı mercan yeşili idi. sıfırken babamın arkadaşının dayatmasıyla lpg takılmıştı. 230.000 km cıvarında 11 yıl bindikten sonra satıldı. nerde bir mercan yeşili doğan slx görsem döner bakarım arkasından tatlı tatlı. bugüne kadar bir çok araca bindim ama nedense bu araçlarınki kadar rahat koltuk görmedim. aracın tekrardan hayırlı olsun. gözün gibi bak bu araca 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2012 Arabayı çamuru filan geçtim. Böyle ortamlarda resim neyin çekme kardeşim. Ben dağda büyümüş bir insanım, yarın geldim şehire, özlemimi depreştirme, pisikopata bağlama beni sabah sabah.! Yav Vallahi içim gitti ortama da.! O dağın ormanında kaybolmaya dahi razıyım. İyiydi Adana'nın köprülerinde fotoğraf çekerken, mangalları cozur cozur yakarken di mi? Dua et facebook kullanmıyorsun, daha fecileri orada zafer hocam benim gözümün nuruydu sendeki araç 96 senesinde sıfır almıştık hidrolik direksiyondu ilk hidrolik olanlardandı mercan yeşili idi. sıfırken babamın arkadaşının dayatmasıyla lpg takılmıştı. 230.000 km cıvarında 11 yıl bindikten sonra satıldı. nerde bir mercan yeşili doğan slx görsem döner bakarım arkasından tatlı tatlı. bugüne kadar bir çok araca bindim ama nedense bu araçlarınki kadar rahat koltuk görmedim. aracın tekrardan hayırlı olsun. gözün gibi bak bu araca Teşekkür ederim Bunlara duyulan ilgi garip bir durum. Mantık işi değil de gönül işi gibi. Sağolun. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 O ayrıca vu tu tu tu tuuuuuu .... maşallah. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2012 O ayrıca vu tu tu tu tuuuuuu .... maşallah. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2012 Zafer biz senle iki yanlış kutupta yaşayan insanlarız len. Senin ilacın burda, benim ilacım orda.! Gel biz memleketleri değişek senle. Hem buranın adliyesi çok ekşınlıdır, hiç sıkılmazsın.! Senin dağlarda da ayı vardır kesin, ben de sıkılmam yani.! Hava durumu bana hiç uygun değil abicim. Maalesef olumlu yanıt veremiyorum Sen yine de gel buraya, Karabük ikimizi kaldırır Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Pehhhh.. O yollarda bende giderim be. Hatta 3cm daha basar öyle giderim. Birde alttan çekmiş çipimsi göstermek için. Şaka şaka. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2012 Pehhhh.. O yollarda bende giderim be. Hatta 3cm daha basar öyle giderim. Birde alttan çekmiş çipimsi göstermek için. Şaka şaka. Bak aşağıdaki fotoğrafta arabaya göre arabanın solundan bir yol görünüyor, toprak yol. Hemen ileride ormana karışıp kayboluyor ahan da oradan geldim ben Karabük'ün bir ucundan girdim, acaba bu yol nereye çıkar diye devam ettim, Mencilis mağarasına geldi Çok cidtiyim öyle yerler vardı ki bildiğin çukur, senin bıdık oralarda asılı kalırdı 3 cm basar da geçermiş. Yavaş geç 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Ben İzmir şehir içi yolunda bile askıda kalıyorum be. :D Seni arabaya halat bağlardık bir tarafdan beni çekerdin. En sonunda coil alacam o olacak. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2012 Halat malat olmaz, gelecekse bagaja 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Halat malat olmaz, gelecekse bagaja Vazgeçtim Abi. Senin arabayla gidelim ben arka koltukda otururum. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2012 Vazgeçtim Abi. Senin arabayla gidelim ben arka koltukda otururum. Olabülü 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Olabülü Arkada kol dayama bile var demi. Oh patron gibi. Çek evladım dağlara bayırlara çıkalım. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 Hayırlı olsun Zafer buradan bakınca yanık falan görünmüyor için rahat olsun. Kazasız belasız kullan,bununda o köşe başında fotosunu çeksene çok fotojenik bir kaç pozla takvim güzeli bile olur demedi deme :nazar: Azıcık daha geride olması lazımmış ama olsun Senin için Adnan abi. Teşekkür ederim ilgine. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts