İçeriğe Yönlendir

Süper Lüks Xtra: Tozko Paran

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Emin Önal

vay bee herkes mi karşı olur :) Karabük standartlarında bu mercek işini becerecek usta yok nerdeyse varsa da ben bilmiyorum

Mazaret değil :i-ih:

Millet taa nerelerden farını söküp gönderiyor merceklenmek için.. :flowers:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

vay bee herkes mi karşı olur :) Karabük standartlarında bu mercek işini becerecek usta yok nerdeyse varsa da ben bilmiyorum

Bulacağız, yapacağız. Hele dur bakalım, sanayiye, hurdacılara, çıkmacılara falan gidersen, mercek soruştur sen. Gerçi hoş, bugün sanayide koca parçacıya sordum, o ne ola ki dedi. Olsun yılmayacağım :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Mazaret değil :i-ih:

Millet taa nerelerden farını söküp gönderiyor merceklenmek için.. :flowers:

abi haklısın ama aslı şimdi en önemli iş var plaka değişikliğine gidilecek bir samsunlu olarak sen beni daha iyi anlarsın plakayı 78 SS 055 yapmak için uğraşıyoruz bakalım inş. olacak ondan sonra direk merceğe girebilirim şu plakayı bir alırsam olay tamamdır sonrası ver elini merceğe giriş :D

Bulacağız, yapacağız. Hele dur bakalım, sanayiye, hurdacılara, çıkmacılara falan gidersen, mercek soruştur sen. Gerçi hoş, bugün sanayide koca parçacıya sordum, o ne ola ki dedi. Olsun yılmayacağım :D

demek istediğimin tam karşılığı budur işte bilgi birikim yok burda :D

Yorum bağlantısı
Emin Önal

abi haklısın ama aslı şimdi en önemli iş var plaka değişikliğine gidilecek bir samsunlu olarak sen beni daha iyi anlarsın plakayı 78 SS 055 yapmak için uğraşıyoruz bakalım inş. olacak ondan sonra direk merceğe girebilirim şu plakayı bir alırsam olay tamamdır sonrası ver elini merceğe giriş :D

demek istediğimin tam karşılığı budur işte bilgi birikim yok burda :D

Hee bizim oralarda var öyle takıntılar plaka sonu 55 olsun..

SS için uğraşma bence bunlar küme düşecekler, federasyon düşmeyi kaldırmazsa.. :p

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Hee bizim oralarda var öyle takıntılar plaka sonu 55 olsun..

SS için uğraşma bence bunlar küme düşecekler, federasyon düşmeyi kaldırmazsa.. :p

hiç sorma abi olsun ama SS olsun yine de :D beklediğimize değsin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Mustafa sana bi abi tavsiyesi : Kısalarında kullandığın xenon lar H7 olması lazım. Onların yerine H7R kullan, hem xenon keyfinden geri kalma hemde milletin gözünü kör etme ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Ancak ben geri nasıl selektör yapabilirim diye düşündüm, frene bas bırak yaptım, gündüz gündüz görebildin mi bilmiyorum ama :D

Geri vitese taksaydın. :p

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Şeklini görebileceğini sanmıyorum Mustafa :) Farın arkasında bir kapak var, karosere bitişik yani. Deposu görünmüyor. Fotoğraf varsa ekleyeyim.

Okla işaretlediğim kapak, far yıkama deposunun kapağı.

IIE8A.jpg

üstten bakınca yer gözüküyor, unutmuşuz bu manzarayı :seytan:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Geri vitese taksaydın. :p

Çok cinsin hocam :p

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Mustafa sana bi abi tavsiyesi : Kısalarında kullandığın xenon lar H7 olması lazım. Onların yerine H7R kullan, hem xenon keyfinden geri kalma hemde milletin gözünü kör etme ;)

Seri üretimi varmı?

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan
(düzenlendi)

tamam abi ilgilenecem peki aydınlatmada fark olur mu?

tarihinde Mustafa Karaaslan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

tamam abi ilgilenecem peki aydınlatmada fark olur mu?

Hayır, ışık şiddeti aynı olacak, ışık kırılmaları minimum olacak.

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan
(düzenlendi)

Hayır, ışık şiddeti aynı olacak, ışık kırılmaları minimum olacak.

abi bu mudur ?

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Budur. Gördüğün gibi gölgeler yok.

:good1: abi bu ampuller bizimkinden çok çok güzel gösteriyor videolara baktım öneri için teşekkür ederim abi :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Zafer Ayvacı

Şu rüzgar sesi mevzusundan dolayı aynaları değiştirmeyi düşünüyordum, şöyle bir şey varmış. Geçen gün başka bir araç üzerinde de gördüm, gayet hoşuma gitti. Böyle sinyalli bir şey mi alsam acep?

http://www.hepsiburada.com/Liste/tofas-dogan-sahin-kartal-dis-dikiz-aynasi-sinyalli-bordo-katlanabilir/productDetails.aspx?productId=otbtc21548641&categoryId=20024838#Gorseller

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Şu rüzgar sesi mevzusundan dolayı aynaları değiştirmeyi düşünüyordum, şöyle bir şey varmış. Geçen gün başka bir araç üzerinde de gördüm, gayet hoşuma gitti. Böyle sinyalli bir şey mi alsam acep?

http://www.hepsibura...24838#Gorseller

hazır boyalı, çift, sinyalli ayna, 37 TL :rofl: :rofl: almayan ne olsun?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

hazır boyalı, çift, sinyalli ayna, 37 TL :rofl: :rofl: almayan ne olsun?

Almayanı köpek ısırsın :p Verdim siparişi :hahahoho:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Almayanı köpek ısırsın :p Verdim siparişi :hahahoho:

- Sorman hata :tongue:

- Apaçii seniiii :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

- Sorman hata :tongue:

- Apaçii seniiii :D

Üstüme gelmeyin Denizli'ye taşınırım. :p Apaçinin anavatanı :p

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Tam kapatıyordum tarayıcıyı, gözüm ilişti gireyim dedim. Çekim kuvveti mi vardır ne ? uyilemkayluimkea :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yok artık hazır boyalı hemde :D

Tofaş'ta böyle hacı :p Müşteri memnuniyeti esas. :D Uygun fiyat, kaliteli ürün. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...