Ali Uymaz 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Metin Akbal yazdı: İlhan usta var. BBCar Servis. Teşekkürler hocam selaminizi ileteyim mi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Ali Uymaz yazdı: Teşekkürler hocam selaminizi ileteyim mi Yok ben tanımam face sayfalarında vs olumlu yorumlari çok. Opel e bakıyor 😊 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Metin Akbal yazdı: Yok ben tanımam face sayfalarında vs olumlu yorumlari çok. Opel e bakıyor 😊 Teşekkürler abi Az önce uğradım randevusuz bakmıyorum, şehir dışından geldiğimi söyleyince arizasina bakalım madem dedi katalizör iptal edildiğini söyledim katalizör iptali olan arabaya bakmıyorum dedi orjinale dondurursen bakarim dedi 🙂 Siz de tanimayinca yasanilani anlatayım dedim 1 Yorum bağlantısı
İlker Sucu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Konudaki öneri ve tavsiyeler yıllar önce yapıldığı için tekrar sorma ihtiyacı duydum. Ankara'da triger, baskı balata ve yağ değişimi vs. yaptırabileceğim önerebileceğiniz güncel Ford özel servisler var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts