Misafir 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 Yaptırdığınız işlem ve fiyatları yazarsanız gitmek isteyenlere daha çok fikir verir. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 Biz Ankara da Tuncay ustayı tercih ediyoruz. kesinlikle size de tavsiye ederiz, bir de orayı deneyin, ve memnun kalacakmısınız bi bakın Mutlaka bu gittiğiniz ustanız da çok iyidir ama Tuncay ustamız başkadır başka Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 Arkadaşlar merhaba malumunuz 2 ay önce ford mondeo tdci almıstım ve ben usta konusunda çok hassas ve kıl birisiyim:) daha önceden bir fieastam vardı ve agaclı ford servisine gidiyordum gecenlerde ögrendimki şaşmazda uluer otomotiv adında agaclının yetkili servis ustası ve danışmanı servis açmışlar ve oraya aracıma bakımına gittim ilgi alaka cok iyi şaşmazdaki kan emicilerden değil benle beraber aracımla ugrasıyorlar şöyleki benım aracımın dıreksıyonu normal ghıa direksiyonu ve ghia x direksiyonu istiyordum 1 gün içinde bulundu direksiyonvites kumandaları monte edildi ve direksiyonunuz hazır dendi ben zeki usta ve can ustadan cok memnun kaldım en azından fordcular ve fordun tüm eğitimlerini almışlar . Adres: şamazda subaru arıcanın yanı şöyle tam sokak adresi bilemiyorum ama opeti gecince ( ümitköye dogru giderken ilk ısıklardan sol sonra 3.aradan sag ve kösedeki dükkan süper egsozun karsısı uluer otomotiv Onur bey buradan devam edelim. Yorum bağlantısı
R.Onur Yılmaz 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 Arkadaşlar sıvı değişimleri ve filtre değişimleri filtreler orjınaldir(yağ yağ filtresi hava filtresi mazot filtresi polen filtresi antifiriz direksiyon hidrolik yağın değişimi 4 adet balata ve ön disk torna balatalar motocraft) bu bakım işcilik dahil 480 tl yağda benim isteğim üzerine mobil kondu birde sağ üst motor kulagı değiştirdim onada 350 tl odedim işcilik dahil Yorum bağlantısı
Orhan Demirden 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 Merhabalar 2008 2.0 TDCİ Mondeomu bakım için forumdan önerilen tuncay ustanın servisine götürdüm. Götürdüğümde kendisi o günlük serviste yoktu ancak diğer arkadaşlar gayet güzel ilgilendiler aracın periyodik bakımını yaptırdım fiyatta gayet makul seviyedeydi yapılan işçiliktende memnunum ancak şunu söylemek istiyorum internette ve forumda verilen adreste yanlışlık var bu yanlışı düzeltmek için doğru adresi aşağıda yazıyorum. İnternette çıkan adres tuncay ustanın yıllar önce internete kaydettiği ev adresi olarak belirtlidi. Gitmeyi düşünenler için umarım faydalı olur bir yanlışlığı düzeltmiş oluruz. Yıldırımlar San. Sit 1746/1 Sk. No: 15 Şaşmaz / Ankara Tel: 0312 278 71 09 TUNCAY ÖNER : 0532 604 22 50 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 Defalarca paylaştık adres ve telefon bilgilerini ilgili konuda. Yine de teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 Orhan Bey; Konunuz uygun bölüm ile birleştirilmiştir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Orhan Yapar 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Bugun ford fiesta aracımı Tuncay ustaya bıraktım. Bir gün kalması gerek dedi bakalım ne çıkacak faturayı buraya yazarım Yerin kalabalıklığından işinin ehli biri olduğu belli. Yorum bağlantısı
Mevlüt Altuntaş 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 Öncelikle Herkese Merhaba; Konun Yeri Burası Değil Biliyorum Fakat Yazmak İstedim Kusura Bakmayın. Sizin Sayenizde burda iyi bir usta arayışındaydım. herkesin hemfikir olduğu Tuncay Ustaya Gideceğim Sıkıntılarım Hallolur İnşallah. Aracım 2005 Ford Fiesta Otomatik 103 binde Şikayetim.Arıza Lambası Yanmıyor. Araç İlk Kalkışta Devir Saati 0 a Düşüyor Sonra 1 e 2 ye çıkıyor. o da haliyle arabanın kalkışını geçiktiriyor. sanki 1-2 sn gaz yemiyor. özellikle yokuşlarda çok büyük sıkıntı oluyor araba geriye çok kaçırıyor. kaltıktan sonra giderken hiç bir sıkıntısı yok devir saatinde oynama olmuyor.(iki hafta önce bujiler buji kablosu bobin değişti) geçen cumartesi ustaya götürdüm. Gaz Veriyorum Sadece İlk Anda Gaz Geç Tepki Veriyor. sonrasında bi sıkıntı olmuyor. Beni Direk Gazcıya Gönderdi. Gaz Ayarı Yapıldı Filitreler Değişti. Devir Saatindeki Geriye Doğru İnip Birden 1 Cıkması Ordan Kalktı Fakat Rölantide hafif dalgalanma ve Gaz Verdiğimde Yine Aynı Şekilde 1-2 Sn Geç Alıyor. Gaza İlk Bastığımda Zorlanıyor sanki. Ustaya Söyledim. Teklemelerin Artsın İyice Bana Gel Motor Üst Kapağı Sökülüp Subaplara Bakacağız Dedi. bende gaz kelebeği, maf sensörü arızalı olabileceğini bi baksak dedim. hiç açıp bakmadan benim sadece gaz vermemden onlarda birşey yok boşuna para verme onlara dedi. bide 30-40 km gitsem bile bu soğukta araç fan açıyor hemen onuda söyledim olur ona takılma açmıyosa sorun var dedi ama başka arabalarıda kullandım hiç böyle fan açanı görmedim. Araç Performastanda Düştü. Ne yapacam ne edecem bilemedim. Uzun Oldu Biraz Ama Kusura Bakmayın. Morelim Çok Bozuk. Başka Ustaya Götürdüm. Anlattım Durumu Araca Bindi Sürdü Arabanda Sıkıntı Yok Dedi. Anlamadım Gitti ((( Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 Öncelikle Herkese Merhaba; Konun Yeri Burası Değil Biliyorum Fakat Yazmak İstedim Kusura Bakmayın. Sizin Sayenizde burda iyi bir usta arayışındaydım. herkesin hemfikir olduğu Tuncay Ustaya Gideceğim Sıkıntılarım Hallolur İnşallah. Aracım 2005 Ford Fiesta Otomatik 103 binde Şikayetim.Arıza Lambası Yanmıyor. Araç İlk Kalkışta Devir Saati 0 a Düşüyor Sonra 1 e 2 ye çıkıyor. o da haliyle arabanın kalkışını geçiktiriyor. sanki 1-2 sn gaz yemiyor. özellikle yokuşlarda çok büyük sıkıntı oluyor araba geriye çok kaçırıyor. kaltıktan sonra giderken hiç bir sıkıntısı yok devir saatinde oynama olmuyor.(iki hafta önce bujiler buji kablosu bobin değişti) geçen cumartesi ustaya götürdüm. Gaz Veriyorum Sadece İlk Anda Gaz Geç Tepki Veriyor. sonrasında bi sıkıntı olmuyor. Beni Direk Gazcıya Gönderdi. Gaz Ayarı Yapıldı Filitreler Değişti. Devir Saatindeki Geriye Doğru İnip Birden 1 Cıkması Ordan Kalktı Fakat Rölantide hafif dalgalanma ve Gaz Verdiğimde Yine Aynı Şekilde 1-2 Sn Geç Alıyor. Gaza İlk Bastığımda Zorlanıyor sanki. Ustaya Söyledim. Teklemelerin Artsın İyice Bana Gel Motor Üst Kapağı Sökülüp Subaplara Bakacağız Dedi. bende gaz kelebeği, maf sensörü arızalı olabileceğini bi baksak dedim. hiç açıp bakmadan benim sadece gaz vermemden onlarda birşey yok boşuna para verme onlara dedi. bide 30-40 km gitsem bile bu soğukta araç fan açıyor hemen onuda söyledim olur ona takılma açmıyosa sorun var dedi ama başka arabalarıda kullandım hiç böyle fan açanı görmedim. Araç Performastanda Düştü. Ne yapacam ne edecem bilemedim. Uzun Oldu Biraz Ama Kusura Bakmayın. Morelim Çok Bozuk. Başka Ustaya Götürdüm. Anlattım Durumu Araca Bindi Sürdü Arabanda Sıkıntı Yok Dedi. Anlamadım Gitti ((( sorunun cozulmemesi insanin canini sıkar iyi bilirim. gecmis olsun tuncay ustaya gözü kapali gidebilirsiniz eminim sorununuzu cozecektir. Yorum bağlantısı
Mevlüt Altuntaş 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 sorunun cozulmemesi insanin canini sıkar iyi bilirim. gecmis olsun tuncay ustaya gözü kapali gidebilirsiniz eminim sorununuzu cozecektir. İnşallah çözülür Sorunum. Çalışıyorum. Anca Cumartesi Gidebileceğim. Bakalım Neler Olacak Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 İnşallah çözülür Sorunum. Çalışıyorum. Anca Cumartesi Gidebileceğim. Bakalım Neler OlacakGecmis olsun. Bence öncesinde bu konuşun konuyu Tuncay usta ile. Hafta sonu dükkan yogun olursa tam ilgilenemeyebilir. Tavsiyem hafta içi götürün bırakın gerekirse kalsın aracınız 1-2 gün. Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Vallahi ben sırf usta yönünden kafam rahat etsin diye yine ford alasım var oda Tuncay ustadan ötürü . Harbiden işinin ehli ve insanlığı karakteri olan bir adam. Gidenleriniz bizden selam söylesin her gidişinde Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Bugün sırf Tuncay Usta ile tanışmak amacıyla yanına gittim. Arabaya ids yi bağladı, her yerine baktı. Arabamın yazılımını güncelledi, yağını, antifirizini kontrol etti. Gelmişken henüz 4000 km. önce değişen hava filtresini de değiştirdik. Bir de deneme sürüşüne çıktık. Bir problem olmadığını söyleyerek ayrıldım yanından. Forumda Tuncay Usta hakkında yazılanlar gerçekten de abartı değilmiş. Çok ilgili ve bilgili bir kişi. Tanıştığımıza çok memnun oldum. Ankara'da olan arkadaşlara da tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Birtanedir tuncay usta birtanedir.[emoji1] Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Eski ustamla olan bağlarımı belli sebeplerden dolayı kestim. Bir tanıdık vasıtasıyla Mutlu Otomotiv(ivedik) diye bir yere gittim. Gayet ilgililerdi ve işin ehli insanlardı. Akislerden ses geliyor ve titreme yapıyor sorunu ile gitmiştim. Amortisör patlak diyen yer bile vardı veya spor yaylar yapıyor diyen de vardı Mutlu usta test etti aracı gayet güzel çukurlara girdi, içim gitti az ama olsun. Sonunda sorunun akisler ve motor üst kulağından olduğunu anladı. Değiştirdik ve araçta gerçekten trim sesleri dışında ses gelmiyor. Memnun kaldım doğrusu. Fiyat olarakta makul seviyelerde. Cmts günü tekrar gidicem araçta yağ kaçağı olabilir dedi. Aracın moturunu alttan yıkatıp bakıcaz. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Ozan Yazıcı 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Aracım garantide olduğundan 60.000 km periyodik bakımını yetkili serviste yaptıracağım. Bugün Ankara'da üç ayrı servisi aradım. (Otokoç, Tan ve Başer) Telefonda özellikle yapılacak işlemleri ve ücreti sordum. Üç servis de farklı fiyat söyledi. Ama yapılacak işlemler tamamen aynı. Nasıl bir durum anlamadım. Hangisine nasıl güveneceğiz? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Aracım garantide olduğundan 60.000 km periyodik bakımını yetkili serviste yaptıracağım. Bugün Ankara'da üç ayrı servisi aradım. (Otokoç, Tan ve Başer) Telefonda özellikle yapılacak işlemleri ve ücreti sordum. Üç servis de farklı fiyat söyledi. Ama yapılacak işlemler tamamen aynı. Nasıl bir durum anlamadım. Hangisine nasıl güveneceğiz? Farklı fiyat verebiliyorlar, Tan Oto benim gittiğim servistir. Genel olarak memnunum, Otokoç kalabalık oluyor ve fiyatlarda kolay kolay esnemiyorlar. Başer uzak olduğu için bana hiç gitmedim.. Yorum bağlantısı
Ozan Yazıcı 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Bana da Başer yakın olmasına rağmen Tan Otoya gideceğim. Umarım memnun kalırım. Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Tuncay Ustayı tavsiye edebilirim gerçekten ehil bir usta yazılanların hepsi abartılmadan doğru Yorum bağlantısı
Cengiz Korkmaz 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Meshur Tuncay Usta ya ben de gitmeyi düsunuyorum. Kislik lastikleri taktirmadan mi gitsem taktirdiktan sonra mi gitsem karar veremedim. 25000 bakimi ne kadar tutar? Servisle Tuncay Usta arasinda ne kadar fark vardir? Yorum bağlantısı
Yasir Baş 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Meshur Tuncay Usta ya ben de gitmeyi düsunuyorum. Kislik lastikleri taktirmadan mi gitsem taktirdiktan sonra mi gitsem karar veremedim. 25000 bakimi ne kadar tutar? Servisle Tuncay Usta arasinda ne kadar fark vardir? 5-30 motor yağı 80 tl Hava filitresi 15 tl Yağ filitresi 15 tl Polen filitresi 20 tl İşçilik 70 tl Güler yüz ve ekstra hizmet bedava 3 Yorum bağlantısı
Cengiz Korkmaz 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 5-30 motor yağı 80 tl Hava filitresi 15 tl Yağ filitresi 15 tl Polen filitresi 20 tl İşçilik 70 tl Güler yüz ve ekstra hizmet bedava Cevabiniz icin tesekkurler. Kislik lastik taktirmadan gidip gitmeme konusu onemli degil galiba. En kisa zamanda bende gideyim bakima. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Cevabiniz icin tesekkurler. Kislik lastik taktirmadan gidip gitmeme konusu onemli degil galiba. En kisa zamanda bende gideyim bakima. Lastikleri değişince rot balans ayarı da yapılır ama bakımla ilgisi olmadığından değiştirmeden de gidebilirsiniz. Bir ihtimal balata değişikliği gerekiyorsa lastikler sökülüp takılacağı için değiştirmeden gitmeniz belki daha iyi olur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Meshur Tuncay Usta ya ben de gitmeyi düsunuyorum. Kislik lastikleri taktirmadan mi gitsem taktirdiktan sonra mi gitsem karar veremedim. 25000 bakimi ne kadar tutar? Servisle Tuncay Usta arasinda ne kadar fark vardir? Lastikleri taktırıp takdırmadan gitmenin olumlu ya da olumsuz bir yanı olmaz, tamamen sizin tercih ve planlamanıza kalmış. Fiyat konusu Yasir'in belirttiği gibi olur. Normal şartlarda 25000 km araçta kolay kolay başka bir ekstra bakım ihtiyacı olmaz. Servisle Öner Oto arasında ciddi bir fark olacaktır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts