Yunus çayırtepe 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 Fordclub'tan yönlendirdiler demeniz yeterli. Teşekkürler abi. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 Eyv. abi sağolasın Jandarma kavşağını geçtikten sonra büyük bir VOLVO totemi var, onun dibinden sağa giriyorsun. Sonrası kolay. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 (düzenlendi) İstanbul yolundan Şaşmaza dogru giderken Volvo Bayisi var onun onunden saga donun ilerde solda Öner Oto 24 Nisan 2015 tarihinde Yasir Baş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yunus çayırtepe 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 İstanbul yolundan Şaşmaza dogru giderken Volvo Bayisi var onun onunden saga donun ilerde solda Öner Oto Eyv çok sağolun Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 İvedikte Class Ford var.İstiyorsanız iletişim gönderebilirim. Yorum bağlantısı
Yunus çayırtepe 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Bugün gittim öner oto ya Tuncay usta sağolsun çok ilgilendi 5 senedir ford kullanıcısıyım bilsem daha önce giderdim ama artık bir sorunum olursa Tuncay ustadan şaşmam sizlerede tavsiye ederim. Mükremin abide ordaydı onlada tanışmış olduk. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Tuncay Usta` ya giden adeta "nasıl olur da sanayide böyle bir usta olabilir“ şokunu yaşar ve müdavimi olur. Araç değiştirirken bile Tuncay Usta faktörü de ön plana çıkar... 2 Yorum bağlantısı
Yasir Baş 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Bende sürekli bir şeyler sormak için arıyorum. Bu hafta olmadı bir sonraki hafta bir gideceğim yanına. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 an itibariyle Tuncay ustadayım muayene hazırlığı Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 an itibariyle Tuncay ustadayım muayene hazırlığı Kolay gelsin Beyazıt. Dün uğradım ben de ama Tuncay yoktu. Selam söyle benden de... Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 Kolay gelsin Beyazıt. Dün uğradım ben de ama Tuncay yoktu. Selam söyle benden de...Mehmet bey benim aracı da görmüşsunuzdur muhtemelen yeşil focus ben de dün ordaydım. Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 Mehmet bey benim aracı da görmüşsunuzdur muhtemelen yeşil focus ben de dün ordaydım. Dün öğleden sonra 15.00 gibi oradaydım. Fazla kalamadım zaten. Yeşil Focus hatırlayamadım. Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 Dün öğleden sonra 15.00 gibi oradaydım. Fazla kalamadım zaten. Yeşil Focus hatırlayamadım. Araç içeride liftteydi ben 4 gibi geldim gitmissiniz gelene kadar [emoji3] Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 Araç içeride liftteydi ben 4 gibi geldim gitmissiniz gelene kadar [emoji3] Bir gün rastlaşırız inşaallah, ya da bir buluşmada görüşürüz. Akşamki buluşmaya katılmıyorsun sanırım. Ben bu akşam orada olacağım... 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 Bir gün rastlaşırız inşaallah, ya da bir buluşmada görüşürüz. Akşamki buluşmaya katılmıyorsun sanırım. Ben bu akşam orada olacağım...Gördüm hocam konuyu boşluğum yok bugün bir dahakine inşallah 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 Kolay gelsin Beyazıt. Dün uğradım ben de ama Tuncay yoktu. Selam söyle benden de...aleyküm selam Mehmet abi başım üstüne Yorum bağlantısı
Denız Turan 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Selemun aleyküm, arkadaşlar bu gün Tuncay Usta'nın yanına gitme fırsatım oldu.Öncelikle çok kibar,güler yüzlü,mütevazi,işin erbabı birisi.. birlikte test sürüşüne çıktıktan sonra arabanın genel kontrolleri yapıldı,ön balatalar orjinali ile değişti, bilgisayar ile araba kontrolü yapıldı,arabada herhangi birşey çıkmadı zaten,sağolsunlar çok ilgili ve titiz bir çalışma söz konusu,bu kadar Tuncay Usta diyenler boşa değilmiş gerçekten,tüm arkadaşlara teşekkürler tekrar 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Selemun aleyküm, arkadaşlar bu gün Tuncay Usta'nın yanına gitme fırsatım oldu.Öncelikle çok kibar,güler yüzlü,mütevazi,işin erbabı birisi.. birlikte test sürüşüne çıktıktan sonra arabanın genel kontrolleri yapıldı,ön balatalar orjinali ile değişti, bilgisayar ile araba kontrolü yapıldı,arabada herhangi birşey çıkmadı zaten,sağolsunlar çok ilgili ve titiz bir çalışma söz konusu,bu kadar Tuncay Usta diyenler boşa değilmiş gerçekten,tüm arkadaşlara teşekkürler tekrar Bakımın hayırlı olsun. Güle güle kullan aracını. Bakım icin Tuncay Usta'yı tercih etmen çok isabetli bir karar olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Fiestayı sattığımdan beri öner otoya gitmiyordum. bugünn canıma tak dedi gittim, yağ, filtreler ve balata disk kontrolleri ve değişimi için gelecem dedim. tamam dedi. Fordun kuga dışında suv havasında bir aracı olsa sırf Tuncay usta için alırdım. 1 Yorum bağlantısı
Bilal Ermergen 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Çevremde falan hiç ford kullanan yoktu kendi kafamın dikine gittim ford aldım şimdi sürekli sıkıntı çıkarıyor. Şimdide turboda sıkıntı var bu ne arkadaşlar yav siz nasıl memnunsunuz bendemi cenabetlik var anlamadım .vites kutusuna min 1500 tutar dedi oda şansın varsa şimdi bakalım turbo nekadar kitlencek? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 (düzenlendi) Dun bende ilk defa Tuncay Ustaya goturdum c-maxi. Periyodik bakim icin. Cok iyi ve durust bir insan kendisi. Para pesinde olmadigi karsisindakinin yarari icin calistigi cok belli. Kesinlikle cok memnun kaldim. Zaten titizliklerini gider gitmez anliyorsunuz. Keske daha once de oraya goturseydim. Ankara'da fordu olup da servis arayan varsa oneririm. 13 Mayıs 2015 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts