Misafir 1 Mart 2015 Paylaş 1 Mart 2015 Kısmetse Ankara'dan bir araç alacağım. Nereye baktırmamı tavsiye edersiniz? Tuncay Usta (Öner Oto) expertiz yapıyor mu? Tuncay usta computest yapmıyor ama inceler bir görüş verir alınıp alınmayacagı hakkında Yorum bağlantısı
İsa Köse 1 Mart 2015 Paylaş 1 Mart 2015 Expertiz yapan güvenilir bir yer var mıdır tavsiye edebileceğiniz? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2015 Paylaş 1 Mart 2015 acity alışveriş merkezinin yanında bosh servisini öneriyorlar ben hiç gitmedim ama çok duydum Yorum bağlantısı
Kerem Gemeç 2 Mart 2015 Paylaş 2 Mart 2015 Merhaba, Öner oto sadece ford araçlara mı bakıyor? Yorum bağlantısı
Kerem Gemeç 2 Mart 2015 Paylaş 2 Mart 2015 Servis için telefonla randevu mu alınıyor? Yorum bağlantısı
Yasir Baş 2 Mart 2015 Paylaş 2 Mart 2015 (düzenlendi) yoo randevuya gerek yok sadece yoğunsa hangi gün geleyim diye sorabilirsin. Tuncay usta çok iyi birisi vs hepsi tamam ama sonuçta sanayide bir dükkana gidiyorsun. Tek farkı gittiğin yer alışılmışın dışında iyi. Bu arada başka arabalara bakıp bakmadığını bilmiyorum ama genelde ford araçlar vardı ben gittiğimde 2 Mart 2015 tarihinde Yasir Baş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 2 Mart 2015 Paylaş 2 Mart 2015 Merhaba, Öner oto sadece ford araçlara mı bakıyor? Ford uzmanıdır. Ancak eş, dost, geçmişte Ford sahibiyken sonradan farklı marka araç alanların güvenden kaynaklı ısrarlarıyla başka marka araçlara da bakmak zorunda kalabiliyor... Yorum bağlantısı
Onur Pervan 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Herkese merhaba.Bugün aracın rutin bakımı ve bir iki ufak problem için Öner Ford Tuncay ustanın yanındaydım.Aracı sabah götürdüm öğlene doğru işimiz bitti.4 fren balatası değişimi,rutin bakım ve Tuncay ustanın dediğine göre vites halatından ve debriyaj vs gelen ses için işlemler yaptırdık.Mazot filtresi daha yeni olduğundan değiştirmedik. Castrol 5/30 motor yağı 80 tl yağ filtresi 15 tl Hava filtresi 15 tl Polen filtresi 15 tl Ön ve arka fren balataları 120 tl Balata spreyi 5 tl İşçilik 80 tl Toplam 330 tl sağolsun kendisi taksit konusunda da yardımcı oldu 4 taksite böldürüp tüm işlemlerden memnun olarak ayrıldık 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Herkese merhaba.Bugün aracın rutin bakımı ve bir iki ufak problem için Öner Ford Tuncay ustanın yanındaydım.Aracı sabah götürdüm öğlene doğru işimiz bitti.4 fren balatası değişimi,rutin bakım ve Tuncay ustanın dediğine göre vites halatından ve debriyaj vs gelen ses için işlemler yaptırdık.Mazot filtresi daha yeni olduğundan değiştirmedik. Castrol 5/30 motor yağı 80 tl yağ filtresi 15 tl Hava filtresi 15 tl Polen filtresi 15 tl Ön ve arka fren balataları 120 tl Balata spreyi 5 tl İşçilik 80 tl Toplam 330 tl sağolsun kendisi taksit konusunda da yardımcı oldu 4 taksite böldürüp tüm işlemlerden memnun olarak ayrıldık Bakımınız hayırlı olsun, güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Onur Pervan 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Bakımınız hayırlı olsun, güle güle kullanın... Teşekkürler Mehmet Hocam sağolun 1 Yorum bağlantısı
Suat Canbaz 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 İlk defa bir foruma üye oldum ve ilk defa yazıyorum.44 yaşındayım ve bugüne kadar bir çok araba kullandım. Ankara'da devlet memuru olarak çalışmaktayım. 4 ay önce 2009 model Ford focus II titanyum 1,6 dizel marka araç sahibi oldum, bugüne kadar hep hyundai, renault marka benzinli-lpg li araç kullanmıştım. Dizel ve Ford hakikaten farklı imiş şahsım adına tabiki. Bu yazıyı yazmamın asıl sebebi dizel bir araç sahibi olunca (bu forum sayesinde her aradığım bilgiye rahatça ulaştım, yapanlardan ve hazırlayanlardan Allah razı olsun) araştırmalarım sonucu iyi bir usta bulmam gerektiği idi ve tüm yorumları okuduktan sonra TUNCAY USTA (ÖNER OTO) ile irtibata geçtim.Herşey aynen anlatıldığı gibi.Hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz. İlgi, alaka,hoşgörü,yardım herşey çok iyi.Ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.(irtibata geçmek isteyenler için adresi tam hatırlayamadım ama telefon numarası; 05326042250 - 0312 2787109). Tüm arkadaşlara hayırlı günler diliyorum. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Bende yakin bir zamanda tuncay ustaya gidecegim Yorum bağlantısı
Ali Çubuklu 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Bu hafta Tuncay ustayla tanışmaya gideceğim. Yorum bağlantısı
Abdullah Bozdoğan 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 (düzenlendi) Selamlar ; Bu ilk mesajım olacak o yüzden yanlış yere attıysam kusura bakmayın öncelikle. Servis ve Usta önerisi olduğu için konu buraya yazmam gerektiğini düşündüm. Ben Ankara'da iyi bir kaporta boya ustası arıyorum. Biraz takıntılıyım o yüzden temiz bir işçilik benim için önemli. 50-100 fazla veririm temiz olsun yeter ki. Ayrıca ilk aracım olduğu için biraz da ondan bu kadar hassasım. Neyse gelelim asıl konuya aracımın bir kaç yerinde onarılması gereken yerler var.Resimleri yüklemeyi beceremedim link vermek zorunda kaldım kusura bakmayın. Temiz işçiliği olan bir usta tavsiye ederseniz memnun olurum Bu ilk üç resim yaptırmayı düşündüğüm yerler. 1. Resim benden önceki sahibinin yaptığı kazadan kalma Düzeltme yapmışlar ve boya yapmışlar sanırım sadece ama boya kalkmış.2.Resim biraz benim acemiliğimden dolayı ( yani arabayı alırken dikkatli bakmadığımdan görmedim biraz oldu bittiye geldi iş satışı vs bitti tam mesai bitimine geldiği için aceleye geldi hava karanlıktı vs. ) 3. Resim de nasıl olduğu konusunda hiçbir fikrim yok birisi vurmuş diye düşünüyorum aldığımda yoktu eminim birine gösterdim ama kapı kolunun etrafının boyanması gerektiğini söyledi vakumla olmuyormuş damar yapmış falan dedi. Anlamadığım için birşey diyemedim tabi. Diğer 3 resim ise ( 4-5-6 ) ufak şeyler ama göze batıyor bunlara ne yapılabilir rötüş mü yapılması gerekir. Bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada son olarak kaputta 4. Resimdeki gibi iki tane taş izi var. Onun resmi yoktu. 1 http://i.hizliresim.com/qY1MJW.jpg 2 http://i.hizliresim.com/rQBM1M.jpg 3 http://i.hizliresim.com/rQBM5N.jpg 4 http://i.hizliresim.com/l72jRr.jpg 5 http://i.hizliresim.com/a5J3R4.jpg 6 http://i.hizliresim.com/Pq4kVO.jpg Edit : Sol tarafta 2. mesaj diyor bende yukarda ilk mesajım dedim ama ilk mesajın ne olduğu konusunda bir fikrim yok ) yanlışlıkla birşeyler yapmış olabilirim kusura bakmayın 14 Nisan 2015 tarihinde Abdullah Bozdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdullah Bozdoğan 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Selamlar ; Bu ilk mesajım olacak o yüzden yanlış yere attıysam kusura bakmayın öncelikle. Servis ve Usta önerisi olduğu için konu buraya yazmam gerektiğini düşündüm. Ben Ankara'da iyi bir kaporta boya ustası arıyorum. Biraz takıntılıyım o yüzden temiz bir işçilik benim için önemli. 50-100 fazla veririm temiz olsun yeter ki. Ayrıca ilk aracım olduğu için biraz da ondan bu kadar hassasım. Neyse gelelim asıl konuya aracımın bir kaç yerinde onarılması gereken yerler var.Resimleri yüklemeyi beceremedim link vermek zorunda kaldım kusura bakmayın. Temiz işçiliği olan bir usta tavsiye ederseniz memnun olurum Bu ilk üç resim yaptırmayı düşündüğüm yerler. 1. Resim benden önceki sahibinin yaptığı kazadan kalma Düzeltme yapmışlar ve boya yapmışlar sanırım sadece ama boya kalkmış.2.Resim biraz benim acemiliğimden dolayı ( yani arabayı alırken dikkatli bakmadığımdan görmedim biraz oldu bittiye geldi iş satışı vs bitti tam mesai bitimine geldiği için aceleye geldi hava karanlıktı vs. ) 3. Resim de nasıl olduğu konusunda hiçbir fikrim yok birisi vurmuş diye düşünüyorum aldığımda yoktu eminim birine gösterdim ama kapı kolunun etrafının boyanması gerektiğini söyledi vakumla olmuyormuş damar yapmış falan dedi. Anlamadığım için birşey diyemedim tabi. Diğer 3 resim ise ( 4-5-6 ) ufak şeyler ama göze batıyor bunlara ne yapılabilir rötüş mü yapılması gerekir. Bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada son olarak kaputta 4. Resimdeki gibi iki tane taş izi var. Onun resmi yoktu. 1 http://i.hizliresim.com/qY1MJW.jpg 2 http://i.hizliresim.com/rQBM1M.jpg 3 http://i.hizliresim.com/rQBM5N.jpg 4 http://i.hizliresim.com/l72jRr.jpg 5 http://i.hizliresim.com/a5J3R4.jpg 6 http://i.hizliresim.com/Pq4kVO.jpg Edit : Sol tarafta 2. mesaj diyor bende yukarda ilk mesajım dedim ama ilk mesajın ne olduğu konusunda bir fikrim yok ) yanlışlıkla birşeyler yapmış olabilirim kusura bakmayın Edit 2 : Tekrar selamlar mesajın 2. olmasının sebebini buldum. dün bir mesaj daha atmışım. Ben bir hata yüzünden gitmedi sanmıştım mesajı o yüzde kusura bakmayın. Yorum bağlantısı
Bilal Ermergen 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 (düzenlendi) Sa abilerim kardeşlerim.3 ay önce bende 2007 model focus 1.6Tdi ghia HB aldım acity'nin ordaki bosh bayiide teste soktum ve aldım.tavsiye ederim orayı.Benim sorunum bugün akşam aracımla giderken otomatik vites kutusu arızası verdi ve en korktuğum şeydi.(Sonradan çıktım bir daha çalıştırdım arıza göstermiyor.otomatik ve manuelde denedim yine çıkmadı)ilk arabam ve hiç dizel kullanmamıştım.Forumlarda 3binden 7bine kadar masraf açar diye okudum.yorumlarınıza ve değerli bilgilerinize dayanarak yarın bende Tuncay ustaya gitmeyi düşünüyorum. Şanzmandan falan anlar mı? yada beni iyi bir yere yönlendirir mi? lütfen yardım edin o kadar para çıkarabilecek konumda değilim şuan Şimdiye kadar aracımdan çok memnundum ama şuan canım çok sıkkın. 154 binde km'si. Verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim bu arada. 15 Nisan 2015 tarihinde Bilal Ermergen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Sa abilerim kardeşlerim.3 ay önce bende 2007 model focus 1.6Tdi ghia HB aldım acity'nin ordaki bosh bayiide teste soktum ve aldım.tavsiye ederim orayı.Benim sorunum bugün akşam aracımla giderken otomatik vites kutusu arızası verdi ve en korktuğum şeydi.(Sonradan çıktım bir daha çalıştırdım arıza göstermiyor.otomatik ve manuelde denedim yine çıkmadı)ilk arabam ve hiç dizel kullanmamıştım.Forumlarda 3binden 7bine kadar masraf açar diye okudum.yorumlarınıza ve değerli bilgilerinize dayanarak yarın bende Tuncay ustaya gitmeyi düşünüyorum. Şanzmandan falan anlar mı? yada beni iyi bir yere yönlendirir mi? lütfen yardım edin o kadar para çıkarabilecek konumda değilim şuan Şimdiye kadar aracımdan çok memnundum ama şuan canım çok sıkkın. 154 binde km'si. Verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim bu arada. Bence anlar, o söylediğin rakamları asla istemez, anlamasa bile anlayana, yapabilecek birine yönlendirir, yine o parayı senden gitmez Bilal Hocam. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Sa abilerim kardeşlerim.3 ay önce bende 2007 model focus 1.6Tdi ghia HB aldım acity'nin ordaki bosh bayiide teste soktum ve aldım.tavsiye ederim orayı.Benim sorunum bugün akşam aracımla giderken otomatik vites kutusu arızası verdi ve en korktuğum şeydi.(Sonradan çıktım bir daha çalıştırdım arıza göstermiyor.otomatik ve manuelde denedim yine çıkmadı)ilk arabam ve hiç dizel kullanmamıştım.Forumlarda 3binden 7bine kadar masraf açar diye okudum.yorumlarınıza ve değerli bilgilerinize dayanarak yarın bende Tuncay ustaya gitmeyi düşünüyorum. Şanzmandan falan anlar mı? yada beni iyi bir yere yönlendirir mi? lütfen yardım edin o kadar para çıkarabilecek konumda değilim şuan Şimdiye kadar aracımdan çok memnundum ama şuan canım çok sıkkın. 154 binde km'si. Verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim bu arada. Tuncay ustaya giderken bütün önyargılarınızdan sıyrılın ve öyle gidin. Size kazık atmaya çalışan bir insan olmadığını bilin, onun tavsiyelerine itibar edin. İnşallah korktuğunuzdan daha güzel sonuçlar alırsınız. Yorum bağlantısı
Bilal Ermergen 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Bugün önce bi tanıdık vasıtası ile bi ustaya gittim saolsunlar iyi ilgilendiler fakat ford'dan çok anlamadılar sanırım. pc ye bağlayınca p0871 hatası verdi baktılar yağ basınç sensör arızası çıktı.sonra sildiler hatayı.denediler vs bir sıkıntı görmediler.Sonra içime sinmedi Hem Tuncay ustayla tanışmak hemde aracı göstermek için yanına gittim ve fordclubtr'nin selamı var dedim.Saolsun çok sıcak ve samimi bir şekilde ilgilendi benimle sürdük falan hata silindiği için bir şey göremedi tabi.ama bir daha yanınca getir dedi.inş yanmaz ama direk oraya giderim birdaha.birde amrtsörlerde sıkıntı varmış yarın birdaha gidip onları değiştircem bakalım.bu iş canımı çok sıktı.alırken honda ile ford arasında kalmıştım.orada bi eleman vardı 400 bin km de honda accord vardı adam maşallah ne vites nede motor için hiç sanayiye gelmedim dedi içimde gitmedi değil. Yorum bağlantısı
Hasan Armagan 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 Bende Tuncay usta ile tanışmak için Yozgat'tan kalkıp Ankaraya giitim. Öncelikle foruma daha sonra Tuncay ustaya teşekkürler. Amortisör ve z rotlar halloldu. Yorum bağlantısı
Bilal Ermergen 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 benim ışık yine yandı hayırlısı bakalım.amortisör ve z rota değiştirmiştir bende Yorum bağlantısı
Yunus çayırtepe 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 Bide biz idelim bakalım Tuncay ustaya kimin selamını söyleyelim Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 Bide biz idelim bakalım Tuncay ustaya kimin selamını söyleyelim Fordclub'tan yönlendirdiler demeniz yeterli. Yorum bağlantısı
Yunus çayırtepe 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 Fordclub'tan yönlendirdiler demeniz yeterli. Tamam abi teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts