İçeriğe Yönlendir

Servis Ve Usta Önerileriniz (Ankara)

Orçun Ural

Recommended Posts

Misafir

Mareacı, özellikle de HLX sahibi arkadaşlar, iyi usta olduğunu ancak paraya çok değer verdiğini söylerlerdi...

Tam tersini dusunuyorum. Ufak tefek islemlerde para bile almiyor benden. Ama buyuk islemlerde dogru biraz.

Emciye bravoyu götürmüştüm skydome sorunu için, yetkili servisten daha çok para istemişti.

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Emciye bravoyu götürmüştüm skydome sorunu için, yetkili servisten daha çok para istemişti.

Duyumlarım doğruymuş demek ki... :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Misafir

Doğru adres kesinlikle Tuncay ÖNER; Bir kez gidin, tanışın, sonra hep oraya gideceksiniz...

Tuncay Usta ile tanışıp da memnun olmayan görmedim henüz. Aracınıza ne gerekiyorsa en uygun şekilde yapar, gönül rahatlığıyla her zaman gidebileceğiniz bir yer...

Bi tanıştırmadın bizi abi Tuncay usta ile ;)

Değil mi Eray'ım ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Değil mi Eray'ım ?

Haklısın kardeşim. :yes:  Müsait olduğunuz ilk fırsatta Tuncay Usta'yı ziyaret buluşması yapalım. Bu sefer iki elim kanda olsa gelirim Allah'ın izniyle... :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Haklısın kardeşim. :yes:  Müsait olduğunuz ilk fırsatta Tuncay Usta'yı ziyaret buluşması yapalım. Bu sefer iki elim kanda olsa gelirim Allah'ın izniyle... :biggrin:

Günü siz belirleyin abi, ben sizden haber bekliyor konumundayım. Bir Cumartesi olsun ama  :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Günü siz belirleyin abi, ben sizden haber bekliyor konumundayım. Bir Cumartesi olsun ama  :good1:

Ok. kardeşim... :good1:

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Kendi ustamdır; Tekin Oto her türlü araca bakıyorlar fiyatları oldukça uygun, işçilik güzel, muhabbet güzel.

Oto San. Sit. 2 Cad. 35. Sk. (Yeni 2558 Sk.) No:44 Şaşmaz

Telefon No: 0312 278 53 51

Yorum bağlantısı
Misafir

Değil mi Eray'ım ?

Ok. kardeşim... :good1:

Valla bi ara ayarlandı diye hatırlıyorum sonra ses çıkmadı, öyle olunca ben babamı baska balata-egzantrik dişlisi değişimi için yönlendirdim, sonrada bir gün gidip tanıştım, yönlendirdiğim kişilerden de hep olumlu yorumlar aldım. Ayarlayıp tekrar bir tanışma faslı düzenleyelim.

Top sende Mehmet abi  :flowers:

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Valla bi ara ayarlandı diye hatırlıyorum sonra ses çıkmadı, öyle olunca ben babamı baska balata-egzantrik dişlisi değişimi için yönlendirdim, sonrada bir gün gidip tanıştım, yönlendirdiğim kişilerden de hep olumlu yorumlar aldım. Ayarlayıp tekrar bir tanışma faslı düzenleyelim.

Top sende Mehmet abi  :flowers:

Pası alıyor ve yarın için ne dersiniz diyorum gençler?

Yorum bağlantısı
Misafir

Pası alıyor ve yarın için ne dersiniz diyorum gençler?

Akşam 16:00 dan önce olursa bana uyar abi, Tolgahan'ım sen ne dersin?

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Benim de o saate kadar zamanım var Eray. Az önce Tolgahan'ı aradım ama müsait değil herhalde görüşemedik. Tolgahan'a da uyarsa yarın gün içerisinde akşama kalmadan görüşebiliriz...

Yorum bağlantısı
Misafir

Benim de o saate kadar zamanım var Eray. Az önce Tolgahan'ı aradım ama müsait değil herhalde görüşemedik. Tolgahan'a da uyarsa yarın gün içerisinde akşama kalmadan görüşebiliriz...

Kısmetse Yarin 1 de hazır vaziyette haberleşelim ins. ;)

Yorum bağlantısı
Alper Karabulut

Arkadaşlar Ankara Ostim yada Şaşmaz'da iyi bir ford servisi yada mondeodan anlayan iyi bir tamirci tanıdığı olan varmı ?

Hiç servis servis dolaşma arkadaşım, gir internetten  www.otocase.com sayfasına, aracının sorununu belirt servisler sana teklif versin, istediğini seç randevu al. otocase.com la anlaşmalı servisler konusunda uzman, titiz servisler.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Aks 2 adet yan sanayi                   :350 TL

motoryağı 5/30 mobil tam sentetik:60 TL

yağ filtresi:                                    10 TL

hava filtresi                                   :20 TL

polen filtresi                                  :20 TL

şanzuman yağı   3 litre                  :75 TL

aks yağ kapağı 2 adet                  :5 TL

fren balata spreyi 1 adet              :5

hava filtre hrotumu                        :25 TL

şanzuman aks keçesi                    :20 TL

ön amortisör 2 adet yan sanayi    :130 TL

temizlik spreyi                                :5

arka fren balata 2 adet  orjinal       :85 TL

kampana tornası                            :15 TL

rot ayarı                                         :25 TL

işçilik                                              :200 TL

toplam :1050 TL

yiğit oto da yapılan işlemler için. 

arada ıvır zıvır bişeylerde yapıldı ve kullanıldı ama artık onlar hesaba dahil edilmedi. motoruda yıkatıp kuruttuk. motorda hoş görünüyor artık.

Merhaba Çağlayan Bey,

Aracınız otomatik mi ve eğer otomatik ise şanzıman yağı marka modelini biliyor musunuz acaba?

Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker

Otomatik. 20bin km de aldım. şuan 40bine yaklaştı. Şanzuman yağı 150bine kadar gider dedikleri için hiç ilgilenmedim açıkçası. Bir bilgim yok.

Yorum bağlantısı
Selçuk yahya

Aranıza yeni katıldım. Herkze bubilgiler için tşk ederim çok faydalı olmuş ellerinize sağlık ben keçiörende oturuyorum ve en kısa zamanda tuncay ustaya uğrayacağım benim sorunum şanzımandan gelen ses denriyaja basınca ses gidiyor komple şanzıman dişlileri ve prizdirek değişti baskı baskı bilua değişti fakat sesten kurtulamadık ses motor ısındıktan sonra hala devam ediyor. Bilgisi olan varsa bilgi verebilirseniz sevinirim aracım focus giha 2.0 2001 model manule. Hepinize saygılar

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Dün Tuncay Ustaya :nazar:  gittim..Anlatılanların çok üstünde bir beyfendi kendisi. Benden önce 3-4 arkadaş geldi ufak tefek işler yaptı hiç birinden para almadı. Bende dizel yakıt katkısı almıştım hem onu ekleyelim hemde arabaya bir baştan baksın istedim. Önce kendi arabayla bir çıktı geldi. Biraz içeri fazla ses alıyor dedi, bir boru yerinden çıkmış basit bir şey ama bilene tabi..hemen taktı. Bilgisayara bağladı. Benim yazılım eskiymiş güncellemesini yaptı. Life kaldırdı altına-yağ kaçağına vs baktı. Tekrar denemeye çıktı derken..Güler yüzde cabası..

Kendisine buradan bende herkes gibi teşekkür ediyorum.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Selçuk yahya

Aranıza yeni katıldım. Herkze bubilgiler için tşk ederim çok faydalı olmuş ellerinize sağlık ben keçiörende oturuyorum ve en kısa zamanda tuncay ustaya uğrayacağım benim sorunum şanzımandan gelen ses denriyaja basınca ses gidiyor komple şanzıman dişlileri ve prizdirek değişti baskı baskı bilua değişti fakat sesten kurtulamadık ses motor ısındıktan sonra hala devam ediyor. Bilgisi olan varsa bilgi verebilirseniz sevinirim aracım focus giha 2.0 2001 model manule. Hepinize saygılar

BUGÜN TUNCAY USTAYA GİTTİM KENDİSİ VE YANINDA ÇALIŞAN YEĞENİ VE DİĞER ARKADAŞLAR ÇOK BEYFENDİLER. GELEN HERKESLE ÇOK ALAKADAR, HOŞ SOHBET HER YAPILAN İŞİ EN İNCE AYRINTISINA KADAR ANLATAN. SORULARINIZA CEVAP BULABİLECEĞİNİZ, USTALIĞINA DİYECEK LAFIMIZIN OLMADIĞI SAYGIDEĞER BULUNMASI ZOR USTALARDAN KENDİSİ. 

KENDİSİNE VE EKİBİNE BURADAN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİR. USTA ARAYIŞINDA OLANLARA TUNCAY USTA (ÖNER OTO) TAVSİYE EDERİM.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE SAYGILARIMLA.....

Yorum bağlantısı
Murat Dere

BUGÜN TUNCAY USTAYA GİTTİM KENDİSİ VE YANINDA ÇALIŞAN YEĞENİ VE DİĞER ARKADAŞLAR ÇOK BEYFENDİLER. GELEN HERKESLE ÇOK ALAKADAR, HOŞ SOHBET HER YAPILAN İŞİ EN İNCE AYRINTISINA KADAR ANLATAN. SORULARINIZA CEVAP BULABİLECEĞİNİZ, USTALIĞINA DİYECEK LAFIMIZIN OLMADIĞI SAYGIDEĞER BULUNMASI ZOR USTALARDAN KENDİSİ.

KENDİSİNE VE EKİBİNE BURADAN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİR. USTA ARAYIŞINDA OLANLARA TUNCAY USTA (ÖNER OTO) TAVSİYE EDERİM.

Selçuk kardeşim, niye baarıyon bize ya? :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Belkim Selçuk Bey "forumlarda büyük harfle yazmanın bağırmak anlamına geldiği"ni bilmiyordur... :biggrin:

Tuncay Ankara'nın bir tanesidir... :good1:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Belkim Selçuk Bey "forumlarda büyük harfle yazmanın bağırmak anlamına geldiği"ni bilmiyordur...

Kesin. ;) İyi biri ama çok baarıyo be. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Tuncay abinin ilgisini görünce heyecanlandı herhalde :) bu arada bende carfourda karşılaştım Tuncay abiyle araba sorun yapmayınca gidemiyorum da sanayiye :)
Yorum bağlantısı
Selçuk yahya

Kusura bakmayın bağırma olduğunu bilmiyordum. Hepinizden özür dilrim. Saygılar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Köse

Kısmetse Ankara'dan bir araç alacağım. Nereye baktırmamı tavsiye edersiniz?

Tuncay Usta (Öner Oto) expertiz yapıyor mu?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...